МФО BitCapital

Я наблюдаю, что БитКепитал массово вешает на людей несуществующие кредиты??

Ну-у-у-у-у-у, хз-хз, может и не капитал, а попросту тырят бабки какие-то типы? Посмотрите в кабинете когда заключен договор, куда бабки отправлены (совпадают ли данные кошелька).

Вкладення

• IMG_7085.webp
    IMG_7085.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 179
Мені взагалі тепер здається, що вони на вершині усіх МФО. Занадто вільно себе почувають і це не тільки через беззаконня 🤨

Богі, це що за дичина 🤡
мені до Вашої знижки ще далеко)))) в мене лише 53к)

Мені взагалі тепер здається, що вони на вершині усіх МФО. Занадто вільно себе почувають і це не тільки через беззаконня 🤨

Богі, це що за дичина 🤡
оооо у мене теж було таке десь 2-3 тижня тому ...
до речі якщо не помиляюсь мені приписують тіло 400 , в п'ятницю була смс від них акція сплатити 1600 замість 7777 !!!! :ahaha: :ahaha: :ahaha:

оооо у мене теж було таке десь 2-3 тижня тому ...
до речі якщо не помиляюсь мені приписують тіло 400 , в п'ятницю була смс від них акція сплатити 1600 замість 7777 !!!! :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Геніально, чому б ні 🤣 Оплатити загальну суму боргу МФО Бітам 🤣

мені до Вашої знижки ще далеко)))) в мене лише 53к)
Я віп-клієнт 🤣 Для мене «найкращі» умови 🤣

наголошую що цей ''кредит'' я у них не брала ! він з'явився чарівним способом ....
в договорі якщо не помиляюсь 400
Просто без слов совершенно...

він з'явився чарівним способом ...
Просто они так решили 🤦

Просто без слов совершенно...

Просто они так решили 🤦
вони просто думають якщо ти раз заплатив (так як в моєму випадку протермінування було 1 день подзвонили мамі і я наступного дня закрила)
то будеш і далі їм платити

вони просто думають якщо ти раз заплатив (так як в моєму випадку протермінування було 1 день подзвонили мамі і я наступного дня закрила)
то будеш і далі їм платити
Доречі, багато якраз саме таких історій тут читала та в подруги сестри таке було, що повторні кредити вішають на тих хто скажімо так злякався та заплатив.

Назад
Угорі