МФО BitCapital

вони просто думають якщо ти раз заплатив (так як в моєму випадку протермінування було 1 день подзвонили мамі і я наступного дня закрила)
то будеш і далі їм платити
Ой, а хто то біжить вже? То ми несемо ґроші 😁

А якщо серйозно, то ситуація абсолютно абсурдна. І як її вирішити - не ясно. Це як боротися з уявними вітряками. Вони діють як їм хочеться та не отримують покарання 🫣

А якщо серйозно, то ситуація абсолютно абсурдна. І як її вирішити - не ясно. Це як боротися з уявними вітряками. Вони діють як їм хочеться та не отримують покарання 🫣
отож мабуть через те що багато хто забиває болт на них, единий вихід у них вішати на тій хто скажімо так перевірений і точно щось заплатить

🤪 так заплатила під тиском мами (бо наговорили їй там страшилок) ну і + не була знайома з цим форумом

Сьогодні почула від батьків висновок,що вони просто хворі на голову маньяки,яким після всього терору ,який вони роблять платити точно не має бажання.Думка ,яку я доносила довго і нудно нарешті дійшла)

напишу особисто за себе, що опісля того як я вирішу з ними питання стосовно мого повернення "майна компанії", що є в мене один "лайфхак", аби себе узабезпечити від таких ситуацій коли на тебе вішають кредит якого ти не брав)

але зараз ....по зрозумілих причинах (кредит самі собі видумали + терор вже майже 3 місяць)
х...й їм а не 💵
Так, домовитися з ними нормально неможливо 👍

Сьогодні почула від батьків висновок,що вони просто хворі на голову маньяки,яким після всього терору ,який вони роблять платити точно не має бажання.Думка ,яку я доносила довго і нудно нарешті дійшла)
Якби вони що рідних та знайомих не чіпали 🫠

напишу особисто за себе, що опісля того як я вирішу з ними питання стосовно мого повернення "майна компанії", що є в мене один "лайфхак", аби себе узабезпечити від таких ситуацій коли на тебе вішають кредит якого ти не брав)
Змінити паспорт?

Это действительно радует. Родители приняли правильное решение и правильные выводы сделали.

також можливо ще відмовитись від свого ІПН (наскільки я знаю можна замість коду ІПН використовувати код паспорту) посилаючись на своє віросповідання, що воно забороняє мати код ІПН. Але це доволі довгий процес, але все одно можливий

А це подіє? Бо вони швендяють по усіх базах, як я розумію 🫣
але ж вони і полюбляють висилати фото з паспортом в руках) от нехай і розсилають фото з недійсним паспортом. Рідним та близьким можна буде з впевненістю казати, що мошонніки діють від твого імені

ну а стосовно того, що вони мають доступ до всіх баз, і в тому числі до бази паспортного столу ( вибачте не знаю актуальну назву), то якби мали доступ то я думаю, що кредитів вони б навідкривали б на кожного другого)

але ж вони і полюбляють висилати фото з паспортом в руках) от нехай і розсилають фото з недійсним паспортом. Рідним та близьким можна буде з впевненістю казати, що мошонніки діють від твого імені
Так, так, яке беруть в інших МФО.
Змінили паспорт і ніде не реєструвалися ✊🏻 Якби ще знати, який банк нормальний, щоб там відкрити одну карту і все

Так, так, яке беруть в інших МФО.
Змінили паспорт і ніде не реєструвалися ✊🏻 Якби ще знати, який банк нормальний, щоб там відкрити одну карту і все
ну я скажу особисто за себе, що це буде мій наступний крок одразу після повернення "цифрових активів їхньої компанії")

Назад
Угорі