МФО BitCapital

тим паче в мене буде поважна причина заміни паспорту) заміна старого зразку на новий) бо я наскільки знаю що зверненні в ЦНАП щодо заміни паспорту по причині втрати, псуванні, крадіжці можуть виникати додаткові моменти, які уповільнюють оформлення нового

тим паче в мене буде поважна причина заміни паспорту) заміна старого зразку на новий) бо я наскільки знаю що зверненні в ЦНАП щодо заміни паспорту по причині втрати, псуванні, крадіжці можуть виникати додаткові моменти, які уповільнюють оформлення нового
Головне потім ніде не лізти та не світитися. Максимальна анонімність та приватність 👍

Головне потім ніде не лізти та не світитися. Максимальна анонімність та приватність 👍
ну це вже буде "урок" до кінця життя( свою історію довго описувати, але скажу лише що це вже 4й раз коли я потрапляю в ситуацію з боргами в МФО, і якщо попередні рази були такі, що я не виніс з них висновків (перші два закрили батьки, на третій раз довелось продати авто, яке купили на кошти подаровані на весілля) то останній мій похід за займами в МФО, обернувся для мене втратою сім'ї( і залишенням мене у вирішенні проблеми сам на сам(

ну це вже буде "урок" до кінця життя( свою історію довго описувати, але скажу лише що це вже 4й раз коли я потрапляю в ситуацію з боргами в МФО, і якщо попередні рази були такі, що я не виніс з них висновків (перші два закрили батьки, на третій раз довелось продати авто, яке купили на кошти отримані на весілля) то останній мій похід за займами в МФО, обернувся для мене втратою сім'ї( і залишенням мене у вирішенні проблеми сам на сам(
Я Вам співчуваю:(
Після цього разу просто видаляйтесь звідусіль. Гарний шанс розпочати нове, щасливе життя ❤️

Я Вам співчуваю:(
Після цього разу просто видаляйтесь звідусіль. Гарний шанс розпочати нове, щасливе життя ❤️
якщо буди відвертим, то ніхто крім мене не винен у ситуації яка склалась, тому я не тримаю ні на кого з рідних зла та образу. І так. я цілком з Вами згодний що життя дає мені черговий шанс на початок повноцінного нового життя без боргів та зобов'язань перед іншими

якщо буди відвертим, то ніхто крім мене не винен у ситуації яка склалась, тому я не тримаю ні на кого з рідних зла та образу. І так. я цілком з Вами згодний що життя дає мені черговий шанс на початок повноцінного нового життя без боргів та зобов'язань перед іншими
Безумовно 👍 Варто лише сміливо йти вперед, все інше - досвід 👍

Доброго дня!Читаю пости про біт капітал і не знаю ,як краще діяти.
Кредит в них не брала і не планую, але раніше створила кабінет лишилося додати селфі з паспортом.
Що порадите? заблокувати кабінет чи краще мати відкритим щоб час від часу переглядати чи ненабрали на мене кредитів?

У мене протермінування з 9.11.24
Всім дуже вдячна за поради та підтримку.Висновки зробила таки:
-Террор буде(знайдуть усіх,навіть першу свекровь,з якою немає звʼязку )
В моєму випадку групи Вайбер з колажами,дзвінки,Бомбер досталися номерам яки у мене були підписані з поміткою сусід,мама,тетя,кума,донечка)
явно близькі люди.
-Колаж роблять з фото яки в телеграм профілі.
-Фото з паспортом взяли з компанії Є гроші(це стовідсотково)бо летом я брала ще і там ,вони просили фото.Цей кредит вже давно закритий.Я написала їм на пошту звернення з проханням пояснити як моє фото ,яке я робила для них потрапило до біт капітал і вони його використовують в своїх злочинних діях.
Відповідь від є гроші (маленький уривок)
« Звернення, яке надійшло на поштову адресу Компанії не відповідає вимогам ст. 5 Закону України «Про Звернення громадян», а саме не підписано особою, яка подає запит, що суперечить чинному законодавству.«
Короче якось не так я задала питання.
-Адвокат не допоможе,якщо тільки грамотно составить скаргі.
- Скарги на ціх притрушених не діють.
Тільки ігнор!!!!!!Повний.Взагалі без будь якого спілкування.Пояснення знайомим що шахраї і прохання взагалі не спілкуваться(будуть відповідать,від них не відчепляться).
- Пережить цей терор (вже становиться не страшно) і дивиться в смс пропозиції від них(можливо щось запропонують)
А Ви закриєте (якщо у Вас ще залишиться бажання)
У мене 2 раза на тиждень смс
1000,1100,1400,кожен раз різна сума.Не знаю чому так,да і знать не хочу.
Доброго дня,як зараз ситуація з ними?

мені вчора пропонували закрити за 850 юсдт, при нарахуванні боргу вже більше ніж 1300, а сьогодні прийшло повідомлення про "РАПТОВУ НАЙБІЛЬШУ ЗНИЖКУ", де пропонують закрити за 440 юсдт. Тіло в мене 200 юсдт, протермінування в мене почалось з 11.12.24

мені вчора пропонували закрити за 850 юсдт, при нарахуванні боргу вже більше ніж 1300, а сьогодні прийшло повідомлення про "РАПТОВУ НАЙБІЛЬШУ ЗНИЖКУ", де пропонують закрити за 440 юсдт. Тіло в мене 200 юсдт, протермінування в мене почалось з 11.12.24
Мені теж вчора пропонували за 350,50 юсдт закрити по супер пропозиції, а сьогодні по мега пропозиції хочуть 350,20(тіло 175) оце так знижки😂

ну у Вас вже зменшили закриття до двох тіл, в мене ж поки пропозиція більше двох
Ну в мене і протермінування в них з 17.11.24,та івони в цілому більше 500 юсдт від мене не вимагали, але насмішив факт що аж на 0,30 більша знижка

В спамі побачила смс , що пропонують закрити за 700, в минулому році влітку хотіли 565 , цікава математика у них. Тіло 300

Терор вже влаштовували?

В спамі побачила смс , що пропонують закрити за 700, в минулому році влітку хотіли 565 , цікава математика у них. Тіло 300
Вам ще дзвонять,цікаво просто після терору з колажами і тд. Що ще вони видумують?

Терор вже влаштовували?

Вам ще дзвонять,цікаво просто після терору з колажами і тд. Що ще вони видумують?
Дзвонять може раза два на місяць і все . Ой терор був перші три місяці протермінування, а потім побачили що мені поx і оточенню теж

Назад
Угорі