Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю, что да.Доброго дня, чи починають вони лютувати у перший тиждень просрочки? Повторне кредитування
він і вам рекламу зробить як оплатите
В мене вже дзвонили по рідним через тиждень.Доброго дня, чи починають вони лютувати у перший тиждень просрочки? Повторне кредитування
Без варіантів, починаютьДоброго дня, чи починають вони лютувати у перший тиждень просрочки? Повторне кредитування
Так, я тепер у цьому впевненаПриват і єгроші? Щось новеньке
Якщо є змога оплати, то повідомте менеджера. Але їм без різниці. Навіть так телефонують.Я зможу сплатити тільки на наступному тижні (
Типу мені дзвонити будуть? Бо була позика, то там тижні 2 тільки мені писали та дзвонилиЯкщо є змога оплати, то повідомте менеджера. Але їм без різниці. Навіть так телефонують.
А ще ж вони накрутять багато процентів та штраф. З цим проблема, треба домовлятися довго і нудноДають, наче, знижку, але то таке
![]()
У мене відразу дістали маму та тітку. Почали з них вимагати гроші. У перший день протермінування. При тому, що я з менеджером розмовляла та попередилаБо менаджер написав, але діалог щось не йде. Він не читає
Типу мені дзвонити будуть? Бо була позика, то там тижні 2 тільки мені писали та дзвонили
Рекомендації нехай направляють у ЛондонСьогодні друзі написали смс : дзвінки оточенню не приємні ?тоді закрий до 18 і ми дамо рекомендації на нову позику)))))
Аналогічно)Сьогодні друзі написали смс : дзвінки оточенню не приємні ?тоді закрий до 18 і ми дамо рекомендації на нову позику)))))
Для початку - заспокойтеся. Яка сума тіла?Подскажите пожалуйста как не сойти с ума с этим быдлом. Просрочка 50+ дней. Пару дней кошмарят окружение. Даже тех, кто не записан нигде и никак. Многие уже сквозь зубы общаются со мной. А муж... нк Битам уроки б у него брать(((( И плюс начали писать в вайбере типа жли, скоро коллаж с твоими фото будут у всех с просьбой собрать деньги. Завтра день рождение, а мне вздернуться немного хочется, а не праздновать![]()
А через який період почали терор?Подскажите пожалуйста как не сойти с ума с этим быдлом. Просрочка 50+ дней. Пару дней кошмарят окружение. Даже тех, кто не записан нигде и никак. Многие уже сквозь зубы общаются со мной. А муж... нк Битам уроки б у него брать(((( И плюс начали писать в вайбере типа жли, скоро коллаж с твоими фото будут у всех с просьбой собрать деньги. Завтра день рождение, а мне вздернуться немного хочется, а не праздновать![]()
У меня 2 месяца просрочки. Начали пару дней назадА через який період почали терор?
Вроді, 200, судячи з минулих повідомлень.Для початку - заспокойтеся. Яка сума тіла?
Я уявляю, скільки вони накрутили за 50 днівВроді, 200, судячи з минулих повідомлень.
А до этого писали вам у мессенджери??У меня 2 месяца просрочки. Начали пару дней назад