МФО BitCapital

Доброго дня, чи починають вони лютувати у перший тиждень просрочки? Повторне кредитування

Доброго дня, чи починають вони лютувати у перший тиждень просрочки? Повторне кредитування
Думаю, что да.
Насколько помню вообще свои проблемы с мфо, буквально все начинали трезвонить с первого дня просрочки, а уже второй-третий - начинался треш.
Зная методы работы БитКепитал, можно предположить, что мозги начнут выносить с первых дней просрочки.

Я зможу сплатити тільки на наступному тижні (
Якщо є змога оплати, то повідомте менеджера. Але їм без різниці. Навіть так телефонують.

А ще ж вони накрутять багато процентів та штраф. З цим проблема, треба домовлятися довго і нудно 👀 Дають, наче, знижку, але то таке 😒

Бо менаджер написав, але діалог щось не йде. Він не читає

Якщо є змога оплати, то повідомте менеджера. Але їм без різниці. Навіть так телефонують.

А ще ж вони накрутять багато процентів та штраф. З цим проблема, треба домовлятися довго і нудно 👀 Дають, наче, знижку, але то таке 😒
Типу мені дзвонити будуть? Бо була позика, то там тижні 2 тільки мені писали та дзвонили

Бо менаджер написав, але діалог щось не йде. Він не читає

Типу мені дзвонити будуть? Бо була позика, то там тижні 2 тільки мені писали та дзвонили
У мене відразу дістали маму та тітку. Почали з них вимагати гроші. У перший день протермінування. При тому, що я з менеджером розмовляла та попередила 🫣

Сьогодні друзі написали смс : дзвінки оточенню не приємні ?тоді закрий до 18 і ми дамо рекомендації на нову позику)))))

Подскажите пожалуйста как не сойти с ума с этим быдлом. Просрочка 50+ дней. Пару дней кошмарят окружение. Даже тех, кто не записан нигде и никак. Многие уже сквозь зубы общаются со мной. А муж... нк Битам уроки б у него брать(((( И плюс начали писать в вайбере типа жли, скоро коллаж с твоими фото будут у всех с просьбой собрать деньги. Завтра день рождение, а мне вздернуться немного хочется, а не праздновать😣😩😫

Подскажите пожалуйста как не сойти с ума с этим быдлом. Просрочка 50+ дней. Пару дней кошмарят окружение. Даже тех, кто не записан нигде и никак. Многие уже сквозь зубы общаются со мной. А муж... нк Битам уроки б у него брать(((( И плюс начали писать в вайбере типа жли, скоро коллаж с твоими фото будут у всех с просьбой собрать деньги. Завтра день рождение, а мне вздернуться немного хочется, а не праздновать😣😩😫
Для початку - заспокойтеся. Яка сума тіла?

А через який період почали терор?

Терор на 50+ днів це вже багато хто пережив і описав подробиці,цікаво що далі(В кого є протермінування 3 і більше місяців розкажіть як воно.

Пасуться вони тут точно)100% впевнена
Е гроші рекламував юрчик а тепер все красиво під офіційною назвою,щоб не палити звʼязки з бидлокепітал.

Останнє редагування:
Нормально спамлять

Вкладення

• Screenshot_20250124_201647_Messages.webp
    Screenshot_20250124_201647_Messages.webp
    114.1 Кб · Перегляди: 177
Назад
Угорі