МФО BitCapital

Ну я бы посмотрела бы реакцию)) смешно же 🥹
Вчера мне пришла смс давно не было зайдите в кабинет для вас обновление и такое, я с перепугу думаю ну все оформили, что-то, написали позвонить, я написала в тг, обложила их матом, потом позвонила, сказала что не фиг мне слать, присылать звонить, она мне говорить вы не корректно общаетесь я их послала к трём буквам, и да немного поиздевалась над Дианой ботом, я б тоже создавала коллажи с ними)д*билы

С...ки !!це просто відбиті падлюки!🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Коли вже нарешті це закінчиться!!Сьогодні влаштували терор всім контактам :mad: дзвонить робот і жахливим голосом каже ви будете віддавати активи компанії за таку то таку особу!

Коли вже нарешті це закінчиться!!Сьогодні влаштували терор всім контактам :mad: дзвонить робот і жахливим голосом каже ви будете віддавати активи компанії за таку то таку особу!
Мама мія 🫣 А контакти що? Вони розуміють же ж, що то шахраї?

Скільки у вас майна компанії?

Доброго ранку!
Ці не адеквати запустили бомбер (приходять смс з паролями + дзвінки з номера 044 ) вже 2 добу !
На телефоні 300 дзвінків + 300 повідомлень:mad:
В когось таке було?
Було.Один день.Субота.9 ранку групи вайбер з колажами,потім десь 11 почали надходить смс з кодами.Апткеки,заправки,Ощад,приват,ще якись магазини,дзвінки 044.Так було десь до 17.00.У моїй сусідки ,яку вони постійно тероризують за мене,а вона їх посилає,так само

В особисті пишіть кому потрібні дані працівників
Дайте мені, будь ласка.

Хтось звертав увагу,ще одна особа заявлена як представник при реєстрації торгової марки.В мережі інформація про того Полікарпова,що якійсь юрист з Києва.

Вкладення

• IMG_2861.webp
    IMG_2861.webp
    38 Кб · Перегляди: 214
  • IMG_2862.webp
    IMG_2862.webp
    48.3 Кб · Перегляди: 213
Вітаю!
Як у кого справи з цими 🤮 ?
Вже все було,підміна номерів,смс бомбер,колажі,дзвінки оточенню.Написала скарги і заяви всюди де можна,ще чекаю реакції БЕБ(але певно буде як у всіх без результату).Наразі дзвонять кожного дня по декілька разів,смс з пропозицією сплатити 2 тіла.Після всього що було не реагую на них взагалі.

Вітаю!
Як у кого справи з цими 🤮 ?
Стабильно, то акцию предлагают то розшуком пугают, может и окружающих обзванивают, не знаю, а у самой блок на неизвестные номера стоит.
От интересно только сообщение сегодня прислали с ссылкой какой-то левой

Вкладення

• IMG_1078.webp
    IMG_1078.webp
    87.6 Кб · Перегляди: 171
Вже все було,підміна номерів,смс бомбер,колажі,дзвінки оточенню.Написала скарги і заяви всюди де можна,ще чекаю реакції БЕБ(але певно буде як у всіх без результату).Наразі дзвонять кожного дня по декілька разів,смс з пропозицією сплатити 2 тіла.Після всього що було не реагую на них взагалі.
а яке протермінування у вас?
Довго кошмарили?

а яке протермінування у вас?
Довго кошмарили?
Трохи більше 2 місяців,перший місяць дзвінки,смс,страшилки у вайбері.Десь на 50 день на протязі тижня кошмарили всіх родичів.

Стабильно, то акцию предлагают то розшуком пугают, может и окружающих обзванивают, не знаю, а у самой блок на неизвестные номера стоит.
смс один в один ))

Трохи більше 2 місяців,перший місяць дзвінки,смс,страшилки у вайбері.Десь на 50 день на протязі тижня кошмарили всіх родичів.
було було)
ось минулого тижня напевно в мене був 50 день)))

По ссылкам вообще лучше не заходить, ни по каким, хочеться зайти в их кабинет, лучше вручную ввести.

По ссылкам вообще лучше не заходить, ни по каким, хочеться зайти в их кабинет, лучше вручную ввести.
Та я в принципе и в личный кабинет не горю желанием заходить, просто уже второй раз такую ссылку прислали, а потом через пару часов свою стандартную скинули

Цікаво, розшук де? У Великій Британії, мабуть 😁 Шкода, що їх не подають

Назад
Угорі