MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2880
- Реакції
- 3791
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
СпалилисьЯкщо зараз загуглити бітів поруч іконка Егроші
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
СпалилисьЯкщо зараз загуглити бітів поруч іконка Егроші
Щось мутятьВже нема)
Знайдуть і без додатка!В мене таке питання, я так розумію, що вони всі контакти з телефону через їх додаток висмоктують, правильно? А якщо я наприклад брав кредит через сам сайт, додаток навіть і не качав ніколи, все одно найдуть оточення? В мене 10+ просрочок але нікому ніколи з близьких не дзвонили.
Божевітаю)
сьогодні дивовижне смс від бикоти : виїзд оперативної групи підтверджено!Попередьте оточення,щоб не лякалось!Чекаємо дзвінок
![]()
Хто взагалі на таке ведеться?)))вітаю)
сьогодні дивовижне смс від бикоти : виїзд оперативної групи підтверджено!Попередьте оточення,щоб не лякалось!Чекаємо дзвінок
![]()
можливо хтось і ведеться!Хто взагалі на таке ведеться?)))
Я б вже виглядуваламожливо хтось і ведеться!
Цей форум як соломинка коли тонеш![]()
йду перевірю рейси компанії ''Х...й вам'' може вони скористаються їхніми послугами)Я б вже виглядувалаНе жартую
![]()
йду перевірю рейси компанії ''Х...й вам'' може вони скористаються їхніми послугами)
Все цікавіше стає. Як би ще так спалили свій звʼязок Приват та ЄґрошіЗнову та сама реклама під Егроші))Хтось там страшно тупить і палиться
Рекламу на Гуглі оформив Юрій Стоян)
Очікуйте, сірий Ланос вже виїхав з Лондона за вами.Я б вже виглядувалаНе жартую
![]()
Очікуйте, сірий Ланос вже виїхав з Лондона за вами.
Хаххх)))))Реклама Е грошей тим самим рекламодавцем оформленаЯ валяюсь. Хочу стати інвесторкою цієї компанії
Все цікавіше стає. Як би ще так спалили свій звʼязок Приват та Єґроші![]()
Юра, Юра, палишсяХаххх)))))Реклама Е грошей тим самим рекламодавцем оформлена
Юрчик робить рекламу егрошам,ідея банку,старфіну,шг,бітам та що дивно reserved)))Юра, Юра, палишся![]()
він і вам рекламу зробить як оплатите))Юрчик робить рекламу егрошам,ідея банку,старфіну,шг,бітам та що дивно reserved)))
Оце так портфоліоЮрчик робить рекламу егрошам,ідея банку,старфіну,шг,бітам та що дивно reserved)))
Приват і єгроші? Щось новенькеЯ валяюсь. Хочу стати інвесторкою цієї компанії
Все цікавіше стає. Як би ще так спалили свій звʼязок Приват та Єґроші![]()