Якщо людині це підійшло, то чому ні?То ж з 300 з копійками, десь 1000+ заплатила.
Мені 2.5 тіла не підходить аж ніяк, наприклад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо людині це підійшло, то чому ні?То ж з 300 з копійками, десь 1000+ заплатила.
Від них максимум отримати півтора тіла на малому протермінуванні. І це - вибивати буквальноЯкщо людині це підійшло, то чому ні?
Мені 2.5 тіла не підходить аж ніяк, наприклад.
Мені 900 пропонували (тіло 700),але це відбулося все в один день після того як спочатку я пропонувала(відмовили),влаштували терор доньки,фотоколажі в групах вайбер,Бомбер і дзвінки .Цей день я запамʼятаю надовго.А в кінці дня пропозиція закрить за 900.Не закрила.Принципово!!!!Бо вже не страшно ,гірше вже не придумають бо неможливо!Від них максимум отримати півтора тіла на малому протермінуванні. І це - вибивати буквально![]()
Від них максимум отримати півтора тіла на малому протермінуванні. І це - вибивати буквально![]()
На малому протермінуванні, це ви які терміни маєте на увазі?Від них максимум отримати півтора тіла на малому протермінуванні. І це - вибивати буквально![]()
Я Вам співчуваю, що пережили таке. Це кошмарМені 900 пропонували (тіло 700),але це відбулося все в один день після того як спочатку я пропонувала(відмовили),влаштували терор доньки,фотоколажі в групах вайбер,Бомбер і дзвінки .Цей день я запамʼятаю надовго.А в кінці дня пропозиція закрить за 900.Не закрила.Принципово!!!!Бо вже не страшно ,гірше вже не придумають бо неможливо!
Від тижня, наприклад. Через місяць можуть бути якісь зрушення. Але ж дикий терорНа малому протермінуванні, це ви які терміни маєте на увазі?
У мене протермінування з 9.11.24Я Вам співчуваю, що пережили таке. Це кошмарА зараз що вони?
Від тижня, наприклад. Через місяць можуть бути якісь зрушення. Але ж дикий терор![]()
Ви молодецьУ мене протермінування з 9.11.24
Всім дуже вдячна за поради та підтримку.Висновки зробила таки:
-Террор буде(знайдуть усіх,навіть першу свекровь,з якою немає звʼязку )
В моєму випадку групи Вайбер з колажами,дзвінки,Бомбер досталися номерам яки у мене були підписані з поміткою сусід,мама,тетя,кума,донечка)
явно близькі люди.
-Колаж роблять з фото яки в телеграм профілі.
-Фото з паспортом взяли з компанії Є гроші(це стовідсотково)бо летом я брала ще і там ,вони просили фото.Цей кредит вже давно закритий.Я написала їм на пошту звернення з проханням пояснити як моє фото ,яке я робила для них потрапило до біт капітал і вони його використовують в своїх злочинних діях.
Відповідь від є гроші (маленький уривок)
« Звернення, яке надійшло на поштову адресу Компанії не відповідає вимогам ст. 5 Закону України «Про Звернення громадян», а саме не підписано особою, яка подає запит, що суперечить чинному законодавству.«
Короче якось не так я задала питання.
-Адвокат не допоможе,якщо тільки грамотно составить скаргі.
- Скарги на ціх притрушених не діють.
Тільки ігнор!!!!!!Повний.Взагалі без будь якого спілкування.Пояснення знайомим що шахраї і прохання взагалі не спілкуваться(будуть відповідать,від них не відчепляться).
- Пережить цей терор (вже становиться не страшно) і дивиться в смс пропозиції від них(можливо щось запропонують)
А Ви закриєте (якщо у Вас ще залишиться бажання)
У мене 2 раза на тиждень смс
1000,1100,1400,кожен раз різна сума.Не знаю чому так,да і знать не хочу.
Они конченные. Названивают всем и соседям тоже. Родственников тоже достают. И быкуют. Они ничего сделать не могут. Но если вам дороги ваши нервы. То лучше закрывайте сразу долг. У меня тело было 100. Спустя год закрыл по договоренности за 200А в Україні, є криптобанкомати ? Це якесь кидалово. Тим більше обмінний курс невигідний. Операції з криптою можуть зацікавити банки і є ймовірність призупинення будь-яких операцій рахунку для пояснення походжень цих коштів...
Ви аж рік протримались проти їх терору? ОгоОни конченные. Названивают всем и соседям тоже. Родственников тоже достают. И быкуют. Они ничего сделать не могут. Но если вам дороги ваши нервы. То лучше закрывайте сразу долг. У меня тело было 100. Спустя год закрыл по договоренности за 200
Ви аж рік протримались проти їх терору? Огою́
Вони не весь рік торер влаштовували. Був терра потім в мене вмер дідусь. Я сказав що поки не має змоги з ними вирішувати. Потім відповіли що співчувають втраті й пропали на 4 місяці. Потім знов активізувалися. Домовились за 200. Закрив і дали довідкуВи аж рік протримались проти їх терору? Ого![]()
Співчуваю Вам стосовно дідусяВони не весь рік торер влаштовували. Був терра потім в мене вмер дідусь. Я сказав що поки не має змоги з ними вирішувати. Потім відповіли що співчувають втраті й пропали на 4 місяці. Потім знов активізувалися. Домовились за 200. Закрив і дали довідку
У них есть что то святое?Вони не весь рік торер влаштовували. Був терра потім в мене вмер дідусь. Я сказав що поки не має змоги з ними вирішувати. Потім відповіли що співчувають втраті й пропали на 4 місяці. Потім знов активізувалися. Домовились за 200. Закрив і дали довідку
Я сам в шоке. Договаривались на оплату и не оплатили изначально по причине смерти дедушкиУ них есть что то святое?![]()
Напевно, вже цих працівників вигнали за людяністьУ них есть что то святое?![]()
Та этот же и писал через месяца 4. И матере звонил с угрозамиНапевно, вже цих працівників вигнали за людяність
С ними вполне реально договориться. Но времени на договоренность сутки грубо говоря. Мне позвонил а 3 часа дня сказал чтоб до 24:00 закрыл. Сразу же справка о закрытии пришлаСпівчуваю Вам стосовно дідуся
Менеджери, мабуть, адекватні попались. Та і слава Богу, що закрили на гарних умовах
Так, це проблемно для тих, у кого немає потрібно суми на неґайноТа этот же и писал через месяца 4. И матере звонил с угрозами
С ними вполне реально договориться. Но времени на договоренность сутки грубо говоря. Мне позвонил а 3 часа дня сказал чтоб до 24:00 закрыл. Сразу же справка о закрытии пришла
Так чтотесТа этот же и писал через месяца 4. И матере звонил с угрозами
С ними вполне реально договориться. Но времени на договоренность сутки грубо говоря. Мне позвонил а 3 часа дня сказал чтоб до 24:00 закрыл. Сразу же справка о закрытии пришла
Да. Была значка. Это и спасло. Но жена ахренела когда сказал.Так, це проблемно для тих, у кого немає потрібно суми на неґайно![]()
Розумію, я у такому стані як Ваша дружина вже другий місяцьТак чтотес
Да. Была значка. Это и спасло. Но жена ахренела когда сказал.