Коли я бачу бочку з гівном, то обходжу її, а не занурююсь в неї.Просто якщо взяла трубку одразу завершувати дзвінок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Коли я бачу бочку з гівном, то обходжу її, а не занурююсь в неї.Просто якщо взяла трубку одразу завершувати дзвінок?
Буває зо мені телефонують з незнайомих номерів по роботі, і я не можу не відповісти(Навіщо брати трубку?
Розкажіть про себе. Скільки МФО, яка загальна сума боргу, скільки вам років, як давно вляпалися в це і чомуБуває зо мені телефонують з незнайомих номерів по роботі, і я не можу не відповісти(
Поставте щось на кшталт гетконтакту, зможете відсіяти якусь кількість дзвінків від колекторівБуває зо мені телефонують з незнайомих номерів по роботі, і я не можу не відповісти(
Мені 28 років, борги почались з травня місяця, 15 мфо, загальна сумма 77 тисяч. Всі все продані до колекторських організацій, домовляюсь з ними на списання та реструктуризації. AFK дуже пішли на зустріч, запропонували списання половину та навіть оформити реструктуризацію. Технофінанс запропонував закрити єгрощі та топ 1 по 5000,але не має зараз цих коштів. 6 кредитів у ЄАПБ. Теж пропонували,але дуже накладно. Але не одна компанія не дзвонить с такими погрозами як ці... тому і почала нервуватиРозкажіть про себе. Скільки МФО, яка загальна сума боргу, скільки вам років, як давно вляпалися в це і чому
И что?Бо читала що їх "працівники" також тут
Мало ли, может засекут и из Лондона приедут на сером Бентли.И что?
Они сидят молча)))
О дааааа!Мало ли, может засекут и из Лондона приедут на сером Бентли.
Да, я тоже успел застать времена, когда форум Должников ещё был. И серые лАнусы тудым-сюдым, с изьятием последнего кота, от разных манивоши.О дааааа!
Сером Анусе разве что)))
Не, одно время, ещё где-то году в 2018-2019 звонили тут толпами паслись и вычисляли по смс, времени отправки смс и прочим)))
А потом звонили знакомым или родственникам и говорили "ваша должница вместо того, чтобы работать и отдавать долги, стоит на форуме должников (он тогда так назывался)". Спасибо))) они подняли посещаемость молодому форуму до 8000 посетителей в сутки)))))
Пишіть і спілкуйтесь на тій мові, на якій вам зручно.Я прошу вибачення, завжди розмовляла на російській мові,складно перейти на українську, тому багато помилок.
Гугл транслейт в помощь.Тільки не на китайській, бо я її не розумію і не побачу коли ви почнете матюкатися))

Гугл транслейт в помощь.
Не благодари)
![]()
Нудный дедОффтопОтблагодарю как умею ...
Переглянути вкладення 161846
![]()

Ну, тепер ясно, вся ця тема з біткапітал, то просто реклама озгризкофонів.Володарів Iphone вони доймають менше за всіх

Треба по бистрому впарити свій чпоко і гребти за огризкофоном ,і буде мені щастяНу, тепер ясно, вся ця тема з біткапітал, то просто реклама озгризкофонів.![]()

Кредит не дадуть.Треба по бистрому впарити свій чпоко і гребти за огризкофоном ,і буде мені щастя![]()
Ех ,отак ,на корню мрію зарубалаКредит не дадуть.

Але ти попробуй в бітів взяти, так і кажи на айфон 16.Ех ,отак ,на корню мрію зарубала![]()
Та досить тих кредитівАле ти попробуй в бітів взяти, так і кажи на айфон 16.
Вони дурненьким на таке можуть і дати кредит.