МФО BitCapital

Да, в самого таке було, в 7 ранку ± надходить дзвінок на другу сімку, яку часто залишаю як контакт батька, зі словами
"Бать, нужни деньги" і бросає.
Я пробиваю в гет контакт, а там моє прізвище, спочатку не зрозумів, а потім дивлюсь, дійсно мій номер
Они там из Лондона всё видят, филиал MI6 же))

Всім привіт, мав досвід з бітами, брав 700юсдт, нарахували близько 4800юсдт за 2 міс (приблизно), з неприємного, дзвінки і смс рідним, погроз ніяких не було їм, мені один менеджер погрожував розклеїти по моєму місту всюди моє фото з надписом боржник, але його послав, після трохи більше місяця ігнору (від мене і родичів), подзвонили, запропонували закрити питання, я їм озвучив 1.5 тіла (хоча готовий був і два тіла заплатити), дали добро і закрив питання

Брав 700, нарахували за 2 місяці протермінування 4800 десь, телефонували і писали мені та близьким, погроз, чи неадекватного спілкування не було, близько місяця так було, потім місяць тільки дзвінки з автовідповідачами, смс, закрити за дурні суми ( і це зі знижкою )до 23-00. На минулій неділі гусьок подзвонив, каже "Андрюша, що там в тебе не виходить?")) "Давай тобі допоможу закрити питання") Я сказав, що готовий сьогодні закрити за 1.5 тіла (хоча через можливі відмови готовий був відкотитись і до 2 тіл), і так, погодили закрити за 1.5 тіла, навіть гарантійний лист надіслали, в пдф форматі, все як має бути. Так що можна сказати, ще норм відскочив (судячи тут з історій коли там фото з чорними стрічками надсилали близьким, і т.п.)

Сьогодні створили групу у телеграміі,збір коштів від віл

Вкладення

• Screenshot_20241008-190922.webp
    Screenshot_20241008-190922.webp
    58.7 Кб · Перегляди: 204
Назад
Угорі