МФО BitCapital

Буває зо мені телефонують з незнайомих номерів по роботі, і я не можу не відповісти(
Розкажіть про себе. Скільки МФО, яка загальна сума боргу, скільки вам років, як давно вляпалися в це і чому

Буває зо мені телефонують з незнайомих номерів по роботі, і я не можу не відповісти(
Поставте щось на кшталт гетконтакту, зможете відсіяти якусь кількість дзвінків від колекторів

Розкажіть про себе. Скільки МФО, яка загальна сума боргу, скільки вам років, як давно вляпалися в це і чому
Мені 28 років, борги почались з травня місяця, 15 мфо, загальна сумма 77 тисяч. Всі все продані до колекторських організацій, домовляюсь з ними на списання та реструктуризації. AFK дуже пішли на зустріч, запропонували списання половину та навіть оформити реструктуризацію. Технофінанс запропонував закрити єгрощі та топ 1 по 5000,але не має зараз цих коштів. 6 кредитів у ЄАПБ. Теж пропонували,але дуже накладно. Але не одна компанія не дзвонить с такими погрозами як ці... тому і почала нервувати
А почала брати через брак коштів. 2 маленьких дітей, постійно щось хочешь купити їм, а зарплаты чоловіка не вистачає. Взяла 1 кредит,потім щоб його закрити інший і так як сніжний ком(((
Я прошу вибачення, завжди розмовляла на російській мові,складно перейти на українську, тому багато помилок.

Мало ли, может засекут и из Лондона приедут на сером Бентли.
О дааааа!
Сером Анусе разве что)))
Не, одно время, ещё где-то году в 2018-2019 звонили тут толпами паслись и вычисляли по смс, времени отправки смс и прочим)))
А потом звонили знакомым или родственникам и говорили "ваша должница вместо того, чтобы работать и отдавать долги, стоит на форуме должников (он тогда так назывался)". Спасибо))) они подняли посещаемость молодому форуму до 8000 посетителей в сутки)))))

О дааааа!
Сером Анусе разве что)))
Не, одно время, ещё где-то году в 2018-2019 звонили тут толпами паслись и вычисляли по смс, времени отправки смс и прочим)))
А потом звонили знакомым или родственникам и говорили "ваша должница вместо того, чтобы работать и отдавать долги, стоит на форуме должников (он тогда так назывался)". Спасибо))) они подняли посещаемость молодому форуму до 8000 посетителей в сутки)))))
Да, я тоже успел застать времена, когда форум Должников ещё был. И серые лАнусы тудым-сюдым, с изьятием последнего кота, от разных манивоши.

Я прошу вибачення, завжди розмовляла на російській мові,складно перейти на українську, тому багато помилок.
Пишіть і спілкуйтесь на тій мові, на якій вам зручно.
Тільки не на китайській, бо я її не розумію і не побачу коли ви почнете матюкатися))

Тільки не на китайській, бо я її не розумію і не побачу коли ви почнете матюкатися))
Гугл транслейт в помощь.
Не благодари)
:thank_you:
В суде, кстати, мне тоже сказали, что можно заявлять ходатайства, отвечать и т.д. на родном языке, в том числе на русском.
Хотя в 2021 в районном суде мне запретили, в связи с чем я не давал пояснений...((

Гугл транслейт в помощь.
Не благодари)
:thank_you:
Оффтоп
Отблагодарю как умею ...

драка-shovel-to-the-face.gif

😂 😂

Я вам скажу так, з власного досвіду. Володарів Iphone вони доймають менше за всіх, бо вони тягнуть вашу книжку через інші застосунки (до деяких знайомих на андроїді та до родичів я не можу дозвонитись як тільки почав з ними війну, видаляю свій номер з ЇХ книжки і дзвінки проходять), тому дивіться уважно які застосунки просять доступ у вас до дзвінків та книжки. А мою книжку вони не змогли стягнути (дружина, брат, знайомі залишились без уваги, дісталось лише раніше засвіченим номерам і все, і вже 3 тижні не пишуть, лише робот дзвонить мені)

Назад
Угорі