Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1835
- Реакції
- 2255
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Абсолютно нікому
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Абсолютно нікому
Дійсно дивно ,вперше бачу щоб вони 3 місяці не чіпали ,зазвичай через 2-4 дні починається треш, а в когось вже в 1 день знає вся телефона книгаАбсолютно нікому
Ну уже погрожуються що будуть дзвонити
Не знаю з чим це зв'язаноДійсно дивно ,вперше бачу щоб вони 3 місяці не чіпали ,зазвичай через 2-4 дні починається треш, а в когось вже в 1 день знає вся телефона книга
Доброго дня на данний момент 1 день просрочки тіло теж 500,хотів запитати яка у вас ситуація на данний момент?Фотки з паспортом розсилати за 100 баксів це вже сильно)))
В мене в них тіло 500, і такого не робили. Звісно регульярно телефонували батькам. Один раз продзвонили список контактів (3-5 людей сказали що їм дзвонили з 500 контактів), і більше поки не чепають поки що. Прострочки десь 2 місяці наразі.
5 днів ,поки тихо ,лише мені ,але напевно завтра почнеться бо вихідніДоброго дня на данний момент 1 день просрочки тіло теж 500,хотів запитати яка у вас ситуація на данний момент?
У мене 2 місяці прострочки, погрожують поки що мені.84 дні просрочки в біткапітал почали писати мені в вайбері десь 5 днів тому
Поки нікому з родичів чи друзів не телефонували
Хвилююся щоб не почали телефонувати близьким
Тіло 200
Шкірочку на прутні собі можуть описати хіба що,виконавця, у них я бачу рольові ігри тамУ мене 2 місяці прострочки, погрожують поки що мені.
В вас теж була ця шарага?Передаю інформацію у департамент визначення боржників!
Ні, ми просто грали в колекторів)В вас теж була ця шарага?
Ви краще знаєте. Давно в них працюєте?Добрый день. Сегодня позвонил номер. Сказал что я ***** и т.д. обзвонил всех родственников. Скажите долго идёт террор от этих сук?
Мене особисто мучать з серпня. Мене і мамуДобрый день. Сегодня позвонил номер. Сказал что я ***** и т.д. обзвонил всех родственников. Скажите долго идёт террор от этих сук?
Розкажіть щось про вашу компанію. Які у вас ЗП? В крипті платять?Добрый день. Сегодня позвонил номер. Сказал что я ***** и т.д. обзвонил всех родственников. Скажите долго идёт террор от этих сук?

Я не працюю на цю компанію. В мене протермінування з липня місяця. Спочатку дзвонили просто з компанії, мені,та моїм родичам. Потім неділі 3 вони тільки присилали смс з "акцією" оплати до 23:00 отримай знижку. А сьогодні був дзвінок від якогось чоловіка який почав говорити мені щоб я шла працювати на трасу, готовила жoпy і інше. Також дзвінок від нього був моїм родичам. Тому і запитала,часто будуть дзвінки від таких людей чи ні. До чого бути готовою.Розкажіть щось про вашу компанію. Які у вас ЗП? В крипті платять?
По яких критеріях вас набирають? Є якась співбесіда, чи треба просто серйозним тоном сказати "поверніть майно компанії"?![]()
Чому соромноЯ дуже давно читаю цей чат але не писала раніше бо соромно...
Бо читала що їх "працівники" також тут. Тому і був страх. Я готова витримати їх погрози. Але дуже хвилююсь за моїх ріднихЧому соромно
Тим більше ви тут ніяк не ідентифікуєтесь... тобто інкогніто. Це якийсь внутрішній пунктік. Приберіть його.
Нічого тримати не треба. Ігнор.Бо читала що їх "працівники" також тут. Тому і був страх. Я готова витримати їх погрози. Але дуже хвилююсь за моїх рідних
Просто якщо взяла трубку одразу завершувати дзвінок?Нічого тримати не треба. Ігнор.
Навіщо брати трубку?Просто якщо взяла трубку одразу завершувати дзвінок?