МФО BitCapital

Ого, аж 143 страницы о них) ото люди мнительные….забейте на эту контору и живите себе спокойно. У меня полгода у них просрочка, 500 юсдт взял, щас хрен знает сколько они там хотят. Немного позвонили родне, сказал чтобы не велись, не лoxи же. Все, порядок. А кто парится сильно - как рад отфильтруются ид*оты мнительные в окружении. Забили себе, дождались пока они перестанут тратить на вас время, оплачивать сотрудникам же его надо, в перспектив получить деньги нету. Вот и все. Халявные бабки. Если бы можно было еще взять у них, взял бы снова, где еще дадут так просто денег а забрать только звонками на которые поxep…

В мене перед закриттям такий діалог був)

Вкладення

• Screenshot_2024-09-21-22-36-06-237_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-09-21-22-36-06-237_com.viber.voip.webp
    81.9 Кб · Перегляди: 284
  • Screenshot_2024-09-21-22-36-37-807_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-09-21-22-36-37-807_com.viber.voip.webp
    85.1 Кб · Перегляди: 288
Капслок
а с какой периодичностью они наяривают и как долго?
Чисто рандом от работника зависит могут и очень часто звонить могут и раз 5 в неделю главное чтобы родственникам и знакомым не звонили а самому должнику почти все звонят

Прийшла просто в смс? Можливо ще хтось поділиться коли орієнтовно починають пропонувати 1,5 тіла?
зайдите посмотрите мою историю с ними.. это твapu и нелюди ещё те, лучше никогда с ними не связываться((

зайдите посмотрите мою историю с ними.. это твapu и нелюди ещё те, лучше никогда с ними не связываться((

Ну если уже связались то игнорировать их и послать подальше в Лондон

А чим Ваша історія така незвична як для боржника? Звичайний терор Вас і оточення. Багато уваги бітам приділяєте.

Прийшла просто в смс? Можливо ще хтось поділиться коли орієнтовно починають пропонувати 1,5 тіла?
Через месяца 1.5 начинают предлагать 1.5 тела и до бесконечности мне уже почти полгода периодически шлют такие предложения а до сих пор жду пока предложат тело

Через месяца 1.5 начинают предлагать 1.5 тела и до бесконечности мне уже почти полгода периодически шлют такие предложения а до сих пор жду пока предложат тело
А долго уже не кошмарят?
Мои уже полтора месяца молчат, не звонят не задалбывают, но до этого был капец какой то

А долго уже не кошмарят?
Мои уже полтора месяца молчат, не звонят не задалбывают, но до этого был капец какой то
У каждого индивидуально зависит от менеджера и от того чьи номера смогли найти если нашли номера родителей то им точно будут периодически звонить а так окружение уже пока не жалуются, а мне периодически звонят, но я не обращаю внимания

Доброго дня, у мене вже прострочка біля півроку. До того і дзвонили до близких, друзів, родичів з якими і я познайомилася, бо про них не знала до того😅, до сусідів навіть до тих які вже як 7 років переїхали в інше місто,колажі були, погрози. Зараз вже телефонують дуже рідко і раз на місяць можуть смс прислати. Тіло 300

Доброго дня, у мене вже прострочка біля півроку. До того і дзвонили до близких, друзів, родичів з якими і я познайомилася, бо про них не знала до того😅, до сусідів навіть до тих які вже як 7 років переїхали в інше місто,колажі були, погрози. Зараз вже телефонують дуже рідко і раз на місяць можуть смс прислати. Тіло 300
Я так понимаю, чем дольше их игнорить, тем они менее напряжённые, по итогу думаю вообще пропадут

Брав у них три рази. Один раз 150(закрив)
2 ий раз 300(закрив)
Третій раз 500+- точно не пам'ятаю.
Що там не знаю. В смс приходило що є 1300 списують до 700.
В перші дні дзвонили до рідні сказали, що я мамі на похорон брав кредит.
Коли перші рази брав від них, пару днів прострочував, то з таким тоном говорили ніби вбив когось від них.

На даний момент в мене настільки ігнор всіх і вся, що спілкуюсь в основному тільки з жінкою, дітьми, батьками і по роботі.

А якщо получиться виїхати, то взагалі вони помруть для мене всі. Ну тіпа ці МФОшники. А там по ситуації і заротках буду потихеньку закривати за тіла

Батькові прислали смс сьогодні, що я зробив переуступку якусь і дав доступ до його рахунків, щоб списували на кредит.

Той психуючи приїхав додому, даю руку йому, а він мені тицяє в телефон, щось кричить, слухати мене не хоче.

Куплю я десь картку ліву, і почну їх кошмарити

Назад
Угорі