МФО BitCapital

Vash dogovir peredano do viddilu primusovogo stazhnennya cifrovih aktiviv. Terminovo povernitʹ mayno kompaniyi!!
Сьогодні зранку прислали, я так розумію, почнеться телефонний терор, кого знайдуть?

Vash dogovir peredano do viddilu primusovogo stazhnennya cifrovih aktiviv. Terminovo povernitʹ mayno kompaniyi!!
Сьогодні зранку прислали, я так розумію, почнеться телефонний терор, кого знайдуть?
навіть писати не вміють

Доброго дня, а підскажіть будь ласка, оцей смс бомбер ,розсилка з кодами активації, це робить тільки біткепітал? Тому що вчора їх закрила, а воно і далі приходить. Чи це можуть і МФО таке робити?( Багато ще їх в мене🙈)

Доброго дня. Ділюся сьогоднішнім апокаліпсисом..
Прострочка у бітів з 30.07.24, брала 450 ЮСДТ.
До цього і смс бомбер, і наярювання кужну хвилину, мені, мамі і чоловіку.
Сьогодні сталось, те про що читала. Подзвонили чоловіку, з матом, кажуть твоя мама( свекруха моя) піде шлюхою на панель
Подзвонили моїй мамі, називають її по імені хай буде Іра, - Іра,Іра,Іра, ми іщем тваю доченьку, где она прячется?

Потім знову чоловіку звоне тіпа його мама, і в трубці чоловічий голос "Твоя мама уже на калєнях, плаче"

Потім подзвонили брату чоловіка( військовий) та його батькам. Кажуть ми тваю маму на глобус посадім і виї#єм.

А мені тіп "Максим Анатолійович" паралельно виписує в грубій формі на вайбер. Домовляюсь з ним за 700 ЮСДТ і отой галімий гарантійний лист.
Тут дзвоне мені брат чоловіка і каже, а хай мене ще раз набере. Набрав, і вибачився...прикиньте...я ох"рєла."Максим Анатолійович " вибачився....

Короче закінчилась сьогодні моя історія з бітами...y6людku та і все..але пропозиція була норм ,реально півтора тіла.

А ще прикол. Як мені скинули гарантійку на 700, на телегу прийшла пропозиція, закрити за 675 ЮСДТ, пишу ж цьому тіпу, як це? А він мені , а ніяк, гарантійку на 700 - плати 700.
Так вы их закрыли по итогу за 700 баксов? Печально то что нашли кучу ваших родственников иначе их можно морозить осень долго пока не уменьшать свои хотелки а по поводу разных сумм к оплате это у многих МФО так в смс одна сумма а сам работник этой шараги говорит другую там правая рука не знает что делает левая рука бардак полный

Доброго дня, а підскажіть будь ласка, оцей смс бомбер ,розсилка з кодами активації, це робить тільки біткепітал? Тому що вчора їх закрила, а воно і далі приходить. Чи це можуть і МФО таке робити?( Багато ще їх в мене🙈)
Мені таке тільки біти робили закрив і тиша.Але ж біти,Є гроші і ТОП 1 це ж одна і таж шарага.

Так вы их закрыли по итогу за 700 баксов? Печально то что нашли кучу ваших родственников иначе их можно морозить осень долго пока не уменьшать свои хотелки а по поводу разных сумм к оплате это у многих МФО так в смс одна сумма а сам работник этой шараги говорит другую там правая рука не знает что делает левая рука бардак полный
Да, за 700, сама в шоці була ..але звичайно осадочок неприємний залишився...
Мені таке тільки біти робили закрив і тиша.Але ж біти,Є гроші і ТОП 1 це ж одна і таж шарага.
Ааа...тоді це може бути Топ1 ...от блін))

Останнє редагування:
А мене забанили в біткепітал) хахах, я думав що це неможливо взагалі))
Это кстати частая практика у шараг банить клиентов у которых был проблемный кредит но если вы берете и отдаете то вы желанный клиент)

Останнє редагування:
Мені цікаво,як цей бан виглядає 😂
Просто не можете зайти в личный кабинет на сайте этой шараги) хотя помню чел писал что просил чтоб его разбанили и шарага согласилась фиг пойми их логику

Сейчас бит капитал сильно прозванивают контакты?
Тело небольшое - 300
Просрочка скоро начнется вот и думаю чего можно ожидать от них
Могут как то выйти на работодателя?

Сейчас бит капитал сильно прозванивают контакты?
Тело небольшое - 300
Просрочка скоро начнется вот и думаю чего можно ожидать от них
Могут как то выйти на работодателя?
Сильно і мєрзко

Они откуда-то берут телефонную книгу. Приложение их не скачивал. Единственное приложение что я когдато устанавливал- ЕГроши.
Сегодня был первый прозвон-человек 10, случайных.

какая у них периодичность ?
баба мерзкая звонила.

Они откуда-то берут телефонную книгу. Приложение их не скачивал. Единственное приложение что я когдато устанавливал- ЕГроши.
Сегодня был первый прозвон-человек 10, случайных.

какая у них периодичность ?
баба мерзкая звонила.
Сколько дней просрочка?

Назад
Угорі