Доброго дня. Ділюся сьогоднішнім апокаліпсисом..
Прострочка у бітів з 30.07.24, брала 450 ЮСДТ.
До цього і смс бомбер, і наярювання кужну хвилину, мені, мамі і чоловіку.
Сьогодні сталось, те про що читала. Подзвонили чоловіку, з матом, кажуть твоя мама( свекруха моя) піде шлюхою на панель
Подзвонили моїй мамі, називають її по імені хай буде Іра, - Іра,Іра,Іра, ми іщем тваю доченьку, где она прячется?
Потім знову чоловіку звоне тіпа його мама, і в трубці чоловічий голос "Твоя мама уже на калєнях, плаче"
Потім подзвонили брату чоловіка( військовий) та його батькам. Кажуть ми тваю маму на глобус посадім і виї#єм.
А мені тіп "Максим Анатолійович" паралельно виписує в грубій формі на вайбер. Домовляюсь з ним за 700 ЮСДТ і отой галімий гарантійний лист.
Тут дзвоне мені брат чоловіка і каже, а хай мене ще раз набере. Набрав, і вибачився...прикиньте...я ох"рєла."Максим Анатолійович " вибачився....
Короче закінчилась сьогодні моя історія з бітами...y6людku та і все..але пропозиція була норм ,реально півтора тіла.
А ще прикол. Як мені скинули гарантійку на 700, на телегу прийшла пропозиція, закрити за 675 ЮСДТ, пишу ж цьому тіпу, як це? А він мені , а ніяк, гарантійку на 700 - плати 700.