BitCapitalist
Форумчанин
- Дописи
- 107
- Реакції
- 54
- Бали
- 193
BitCapitalist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
угуА Ви їх закрили?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
угуА Ви їх закрили?
700 це жостко, але я закрила за 500 з тіла 200, вам ще зробили таке звісно...ну вітаюДа, за 700, сама в шоці була ..але звичайно осадочок неприємний залишився...
Ааа...тоді це може бути Топ1 ...от блін))
Вот и все)))Они откуда-то берут телефонную книгу. Приложение их не скачивал. Единственное приложение что я когдато устанавливал- ЕГроши.
Ну что сказать терпения вам предупредите всех кто не в курсе о возможных звонках можете сказать что это мошенники звонят. Много с вас хотят?Смска мамі. На браті бомбер + дзвінки недолугих. Активізувалися, гниди
Дякую. Всі родичі вкурсі, за інших не дуже хвилюсь. Хотять півтора тіла, нормально їх поморозив. Були б зараз бабоси, закрив би, а так, доведеться їм почекати щеНу что сказать терпения вам предупредите всех кто не в курсе о возможных звонках можете сказать что это мошенники звонят. Много с вас хотят?
А Ви крали майно?Терміново! Вас розшукує Компанія за викрадання майна! Негайно зв'яжіться з нами для врегулювання питання. 0800300513 / bit.ly/3YTYrsv
Чого очікувати?))
Так пару тарілок і 15 грн на столі лежало на проїздА Ви крали майно?
Скільки вже маєте протермінування?Терміново! Вас розшукує Компанія за викрадання майна! Негайно зв'яжіться з нами для врегулювання питання. 0800300513 / bit.ly/3YTYrsv
Чого очікувати?))
17 июля был взятСкільки вже маєте протермінування?
Вже всім обдзвонили?17 июля был взят
Родителям звонили а дальше не знаюВже всім обдзвонили?
Мені батьками не дзвонять,лише людям з села де я проживаю і на роботуРодителям звонили а дальше не знаю
Скільки просрочка?Мені батьками не дзвонять,лише людям з села де я проживаю і на роботу
місяцьСкільки просрочка?
Я тут. А проживав у місті Біла Церква, наразі далеко від свого містаА де Вася
Просто будут звонить и писать всем вашим родственникам и знакомым если перетерпите то со временем будут предлагать закрыть за 1.5 тела у меня уже так несколько месяцев просят но я жду тело)Терміново! Вас розшукує Компанія за викрадання майна! Негайно зв'яжіться з нами для врегулювання питання. 0800300513 / bit.ly/3YTYrsv
Чого очікувати?))