МФО BitCapital

Нажаль не погодяться. Треба розраховувати на 1.5 тіла в кращому випадку. Але спочатку пропонуватимуть мінімум 2 тіла. Скоріше 3

Всім привіт! Давайте ділитися реальними історіями стосовно цієї шарашки)

Мав дурість взяти в них позику на мінімальну сумму - 100юсдт. Вийшов на прострочення. Тут пишу про наслідки:
1. З перших днів продзвонювання найближчого кола (батьки, брати та сестри)
2. Повідомлення близьким в вайбері, куди вони надсилали укладений з ними договір (аби підтвердити що борг дійсно є) та моє фото з паспортом - хз навіщо.
3. Готувалися розсилання листів за пропискою. Листи вже показували мені в вайбері. Там було те ж саме фото з паспортом з написом "БОРЖНИК". Навряд це відбувалось би поштою. Скоріш за все це приносили б та розкидали б їх люди)
4. Безкінечні дзвінки мені. Боти дзвонять приблизно раз в 5 секунд протягом всього дня. Оператори трохи рідше)

Прострочення було лише місяць. Тому на цьому історія з ними закінчилася. А тут пишу про їх обіцянки-цяцянки, яких вони звісно не дотримуються.
1. При загальному боргу (з відсотками) - 270 юсдт, було запропоновано заморозити нарахування сплативши 60юсдт. Обіцяли заморозити нарахування на 14 днів. По факту його було заморожено на 2 дні, а потім - відсотки почали набігати швидше ніж раніше. Замість 12-14юсдт на день - 25+
2. Пропозиція закрити борг зі знижкою також липа - навіть їх гарантійка липа.
Звонят пишут постоянно да пофиг давно не общаюсь гарантийка липа конечно но обычно если отдадите кредит то он реально закрыт хотя пару историй от людей которыет не брали кредит у битов но с них требовали деньги я видел много если поморизите их будут просить 1.5 тела

А скільки нарахували?
Моя історія з ними почнеться завтра. Сьогодні намагалася весь день зв'язатися з підтримкою але їх служба підтримки взагалі не може дати відповіді на будь-яке питання. Каже з вами зв'яжеться менеджер для врегулювання ваших питань. А нащо тоді вона мені строчить незрозуміло. На відповідь що ваш менеджер мені не додзвониться тому що я в роумінгу повний ігнор. Тому якось домовитися з ними про відстрочення платежу неможливе. Я пропонувала щоб внести частину сума через два тижні закрити. Мені буквально не вистачає два тижні по часу і я б їх закрила. Просто реально нема в кого взяти ці кошти щоб перекрити. Тому хай йдуть протермінування подивимося як завтра швидко зі мною зв'яжеться менеджер коли буде просрочка. Таке враження що вони так спеціально роблять щоб більше відсотків нарахувати. Не знаю за них я саме більше зараз переймаюся. Прямо на нервах цілий день...
$2500. Кілька днів тому смска прийшла щодо 1.5 тіла. Прострочка 2 місяці десь.

Історія наступна брав 150 а зараз за місяць 700 хочуть, діяв порадами призвіще імя по батькові при розмові буде записана, кажуть що ви збираєтесь записувати?) 😂😂😂
Кажу в поліцію на шахраїв буду іти)
Кажуть такий малий а в поліцію вже йти буде)
Включили смс бомбер вже дзвінки з англомовних країн, а потім розсилка по всій телефоній книжці розшукується боржник за номером телефону,
Я от думаю якщо видалити контакти в книжці всеодно всім прийде розсилка чи ні? Шановні форумчани дайте відповідь якщо була така історія та є зараз) дякую

Історія наступна брав 150 а зараз за місяць 700 хочуть, діяв порадами призвіще імя по батькові при розмові буде записана, кажуть що ви збираєтесь записувати?) 😂😂😂
Кажу в поліцію на шахраїв буду іти)
Кажуть такий малий а в поліцію вже йти буде)
Включили смс бомбер вже дзвінки з англомовних країн, а потім розсилка по всій телефоній книжці розшукується боржник за номером телефону,
Я от думаю якщо видалити контакти в книжці всеодно всім прийде розсилка чи ні? Шановні форумчани дайте відповідь якщо була така історія та є зараз) дякую
У них уже есть все номера так что удалять их с телефонной книги смысла нет это нужно делать заранее и закройте или удалите свои соцсети и мессенджеры там тоже могут находить ваших близких и потом звонить и писать им

Давненько мене не було тут, останній раз ця шарага тільки починала своє "існування"
Судячи по форуму, то вони найгірша форма євошей по частині стягнення боргів?)

Мені трошки простіше, на даний момент немає грошей закрити ні бітів, ні когось іншого. І тому вони можуть хоч з гробу когось підняти, грошей в найближчі місяці не буде.

Мені трошки простіше, на даний момент немає грошей закрити ні бітів, ні когось іншого. І тому вони можуть хоч з гробу когось підняти, грошей в найближчі місяці не буде.
Так им и скажите) но по факту им пофиг я когда ещё общался то мне на то что денег нет говорили что то типа вы должны решить вопрос и все

Біти прокинулися, сьогодні ще комусь дзвонили, бо бачу пропущені

Біти прокинулися, сьогодні ще комусь дзвонили, бо бачу пропущені
Тоже звонили) понедельник рабочий день вот и стараются да и пофиг на них вечно шлют скидки типа спишем 2500 баксов заплатите то 200 то 225 но я их отложил на потом

Вкладення

• Screenshot_20240916-150645.webp
    Screenshot_20240916-150645.webp
    33.2 Кб · Перегляди: 270
Всем здравствуйте,расскажу тоже свою коротенькую историю с битами, взял у них неделю назад 50 долларов(самый минимум), пока что без просрочку(ещё есть 5 дней). Решил зайти в приложение ихнее и посмотреть сколько к оплате. И я сразу же ужаснулся. Прикол такой: если взять на данный момент мою сумму 62 доллара то равно 2570грн, но если через их приложение нажать кнопку "оплатить картой" то сумма уже 2855 грн что равно 68 долларов, пишу им в поддержку в телеграмм,пишу что за дела и они мне отвечают так что я ужаснулся и до сих пор в шоке,они тупо берут наугад любую сумму и ставят в окно оплаты и сами же это подтвердили. Чтобы было понятней всем добавляю скрины переписки и сами скриншоты приложения.

Вкладення

• Screenshot_20240918_133716_Telegram.webp
    Screenshot_20240918_133716_Telegram.webp
    244.6 Кб · Перегляди: 221
  • Screenshot_20240918_133430_Telegram.webp
    Screenshot_20240918_133430_Telegram.webp
    210.6 Кб · Перегляди: 164
  • Screenshot_20240918_133425_Telegram.webp
    Screenshot_20240918_133425_Telegram.webp
    189 Кб · Перегляди: 146
  • Screenshot_20240918_133152_Chrome.webp
    Screenshot_20240918_133152_Chrome.webp
    90.5 Кб · Перегляди: 127
  • Screenshot_20240918_132751_Chrome.webp
    Screenshot_20240918_132751_Chrome.webp
    104.9 Кб · Перегляди: 194
Всем здравствуйте,расскажу тоже свою коротенькую историю с битами, взял у них неделю назад 50 долларов(самый минимум), пока что без просрочку(ещё есть 5 дней). Решил зайти в приложение ихнее и посмотреть сколько к оплате. И я сразу же ужаснулся. Прикол такой: если взять на данный момент мою сумму 62 доллара то равно 2570грн, но если через их приложение нажать кнопку "оплатить картой" то сумма уже 2855 грн что равно 68 долларов, пишу им в поддержку в телеграмм,пишу что за дела и они мне отвечают так что я ужаснулся и до сих пор в шоке,они тупо берут наугад любую сумму и ставят в окно оплаты и сами же это подтвердили. Чтобы было понятней всем добавляю скрины переписки и сами скриншоты приложения.
Ну так вам ответили, вы можете купить в другом месте по более выгодному курсу, и оплатить криптой на прямую.

Доброго дня. Ділюся сьогоднішнім апокаліпсисом..
Прострочка у бітів з 30.07.24, брала 450 ЮСДТ.
До цього і смс бомбер, і наярювання кужну хвилину, мені, мамі і чоловіку.
Сьогодні сталось, те про що читала. Подзвонили чоловіку, з матом, кажуть твоя мама( свекруха моя) піде шлюхою на панель
Подзвонили моїй мамі, називають її по імені хай буде Іра, - Іра,Іра,Іра, ми іщем тваю доченьку, где она прячется?

Потім знову чоловіку звоне тіпа його мама, і в трубці чоловічий голос "Твоя мама уже на калєнях, плаче"

Потім подзвонили брату чоловіка( військовий) та його батькам. Кажуть ми тваю маму на глобус посадім і виї#єм.

А мені тіп "Максим Анатолійович" паралельно виписує в грубій формі на вайбер. Домовляюсь з ним за 700 ЮСДТ і отой галімий гарантійний лист.
Тут дзвоне мені брат чоловіка і каже, а хай мене ще раз набере. Набрав, і вибачився...прикиньте...я ох"рєла."Максим Анатолійович " вибачився....

Короче закінчилась сьогодні моя історія з бітами...y6людku та і все..але пропозиція була норм ,реально півтора тіла.

А ще прикол. Як мені скинули гарантійку на 700, на телегу прийшла пропозиція, закрити за 675 ЮСДТ, пишу ж цьому тіпу, як це? А він мені , а ніяк, гарантійку на 700 - плати 700.

Я ще їх на закрыла) Не дуже довго...мамі інколи автодозвін вмикають, навіть в дванадцять ночі.Спочатку контактувала,а зараз і вони мовчать і я.
Скільки часу у Вас прострочка?

Доброго дня. Ділюся сьогоднішнім апокаліпсисом..
Прострочка у бітів з 30.07.24, брала 450 ЮСДТ.
До цього і смс бомбер, і наярювання кужну хвилину, мені, мамі і чоловіку.
Сьогодні сталось, те про що читала. Подзвонили чоловіку, з матом, кажуть твоя мама( свекруха моя) піде шлюхою на панель
Подзвонили моїй мамі, називають її по імені хай буде Іра, - Іра,Іра,Іра, ми іщем тваю доченьку, где она прячется?

Потім знову чоловіку звоне тіпа його мама, і в трубці чоловічий голос "Твоя мама уже на калєнях, плаче"

Потім подзвонили брату чоловіка( військовий) та його батькам. Кажуть ми тваю маму на глобус посадім і виї#єм.

А мені тіп "Максим Анатолійович" паралельно виписує в грубій формі на вайбер. Домовляюсь з ним за 700 ЮСДТ і отой галімий гарантійний лист.
Тут дзвоне мені брат чоловіка і каже, а хай мене ще раз набере. Набрав, і вибачився...прикиньте...я ох"рєла."Максим Анатолійович " вибачився....

Короче закінчилась сьогодні моя історія з бітами...y6людku та і все..але пропозиція була норм ,реально півтора тіла.

А ще прикол. Як мені скинули гарантійку на 700, на телегу прийшла пропозиція, закрити за 675 ЮСДТ, пишу ж цьому тіпу, як це? А він мені , а ніяк, гарантійку на 700 - плати 700.
сидить якесь прищаве дрищаве чудо в підвалі і ловить від цього кайф піднімаючи свою самооцінку, бо ні дитинство ні доросле життя в нього не вдалося
до таких у вас має бути тільки жалість, бо працювати на такій роботі це гірше як бути шлюхою на панелі)

сидить якесь прищаве дрищаве чудо в підвалі і ловить від цього кайф піднімаючи свою самооцінку, бо ні дитинство ні доросле життя в нього не вдалося
до таких у вас має бути тільки жалість, бо працювати на такій роботі це гірше як бути шлюхою на панелі)
Згодна...як би хотілось їх знайти, та дать п****и по тим прищам)

Назад
Угорі