МФО BitCapital

Протермінування від березня , перших три місяці було просто жесть , дальше пішло на спад , тепер тільки автодозвін мамі татові, тестю тьощі , але всі в курсі і посилають на на куй , сьогодні прийшла ссилка так зразу і видалив , не раджу з ними взагалі спілкуватися тупо ігнор це самий дієвий спосіб.

Сьогодні прислали таку тему =)
⛔️ Готується фіксування ухилення від оплати ⛔
Ваш протермінований договір позики буде передано у відділ примусового стягнення цифрових активів найближчим часом❗

Не втрачайте шанс повернути USDT на лояльних умовах.
аж страшно стало = :lol: :lol: :)

Ваш протермінований договір позики буде передано у відділ примусового стягнення цифрових активів найближчим часом❗

Мой кредит в этом так называемом "отделе принудительного взыскания" уже полгода находится и ничего живой но звонить могут всем кого найдут

Це передадуть в відділ, який буде тебе кошмарити і твоє оточення

Це передадуть в відділ, який буде тебе кошмарити і твоє оточення
А на який день передають. Бо завтра в них оплата в мене. А маю тільки половину суми. Мені б ще тиждень. Чи домовлявся ще хто з ними якось?

А на який день передають. Бо завтра в них оплата в мене. А маю тільки половину суми. Мені б ще тиждень. Чи домовлявся ще хто з ними якось?
у мене вже два тижні протермінуваня, оточеня знає про мої борги, так що хай їм щастить.

у мене вже два тижні протермінуваня, оточеня знає про мої борги, так що хай їм щастить.
В мене теж знають, але хочу їх першими закрити та забути. Тому питаю чи реально якось з ним домовитися

В мене теж знають, але хочу їх першими закрити та забути. Тому питаю чи реально якось з ним домовитися
Моя порада, закрити сразу, кредит з акцією?
Тому що на наступний день, буде вже сума максимальна, і не підуть ні на які поступки, і пролонгація в них дорога і коротка

В мене таке питання, я так розумію, що вони всі контакти з телефону через їх додаток висмоктують, правильно? А якщо я наприклад брав кредит через сам сайт, додаток навіть і не качав ніколи, все одно найдуть оточення? В мене 10+ просрочок але нікому ніколи з близьких не дзвонили.

В мене таке питання, я так розумію, що вони всі контакти з телефону через їх додаток висмоктують, правильно? А якщо я наприклад брав кредит через сам сайт, додаток навіть і не качав ніколи, все одно найдуть оточення? В мене 10+ просрочок але нікому ніколи з близьких не дзвонили.
всеодно знайдуть , не виключено , що навіть таких родичів , про існування яких ви не знали:i-m_so_happy:

Тому що на наступний день, буде вже сума максимальна, і не підуть ні на які поступки, і пролонгація в них дорога і коротка
Я розумію. Ні без акції тіло 300/ 586 повернення. Платіж завтра, все одно тільки половина суми на руках. Треба хоча б тиждень часу. Але їх космічні відсотки платити не буду.
Буду писати їм. Подивимся.

Просто мені цікаво вони своїми продзвонами родичів роблять ще гірше. Тому що коли вони починають дзвонити родичів прискорити цей процес виплати коштів ніяк не зміне. А навпаки
Пролонгація точно. Спочатку думала. А потім подивилася що пролонгацію вони хотять 400 , це просто🤦

та хай беруть за щоку, багато хочуть....взагалі в планах їм нічого не віддавати, раз вони нелегально працюють в Україні, то хай чекають

Просто мені цікаво вони своїми продзвонами родичів роблять ще гірше. Тому що коли вони починають дзвонити родичів прискорити цей процес виплати коштів ніяк не зміне. А навпаки
Це в мене так, у вас, ще у багатьох кого я знаю... проте є інші люди, які під це все "прогибаються" і шараги отримують бажане.
Надприбутки.
В іншому випадку цього б не відбувалось.
Отже це працює і вони це як робили так і робитимуть надалі.

Це в мене так, у вас, ще у багатьох кого я знаю... проте є інші люди, які під це все "прогибаються" і шараги отримують бажане.
Надприбутки.
В іншому випадку цього б не відбувалось.
Отже це працює і вони це як робили так і робитимуть надалі.

Так Ви праві. Коли вони подзвонили до мами вперше й вона з ними спілкувалася, то вона каже я була готова йти шукати кошти щоб заплатити.

Тепер ігнор. Вона заспокоїлася.
Та й я коли поставила їх в блок , жити стало легче.

Тепер хочешь дочекатися цього дня коли все закрити й більше не згадувати за це

Так Ви праві. Коли вони подзвонили до мами вперше й вона з ними спілкувалася, то вона каже я була готова йти шукати кошти щоб заплатити.

Тепер ігнор. Вона заспокоїлася.
Та й я коли поставила їх в блок , жити стало легче.

Тепер хочешь дочекатися цього дня коли все закрити й більше не згадувати за це
Якщо можете собі дозволити їх телефонний терор, то можете на них покласти 🫢
Але вони можуть обманом ще піти, телефонувати родичам(батькам) під вашим номером і вішати лапшу
Але вони можуть обманом ще піти, телефонувати родичам(батькам) під вашим номером і вішати лапшу
З власного опиту знаю, залишав їв вторий номер свій, під контактами батька. І якось біля 8 ранку, звонить телефон, беру слухавку, а воно мені:
"Пап, срочно нужни деньги"
І кидає слухавку, я з просоння не зрозумів, пробиваю гет контакт, а там моє прізвище, дивлюсь на номер і дійсно, це мій номер

З власного опиту знаю, залишав їв вторий номер свій, під контактами батька. І якось біля 8 ранку, звонить телефон, беру слухавку, а воно мені:
"Пап, срочно нужни деньги"
І кидає слухавку, я з просоння не зрозумів, пробиваю гет контакт, а там моє прізвище, дивлюсь на номер і дійсно, це мій номер

Ну мої то знають що я за кордоном й подзвонити не можу. Я їх попередила. Я хочу їх закрити але треба трішки більше часу. Подивимось. Якщо все одно потрібної суми на даний момент то хай чекають

Всім привіт! Давайте ділитися реальними історіями стосовно цієї шарашки)

Мав дурість взяти в них позику на мінімальну сумму - 100юсдт. Вийшов на прострочення. Тут пишу про наслідки:
1. З перших днів продзвонювання найближчого кола (батьки, брати та сестри)
2. Повідомлення близьким в вайбері, куди вони надсилали укладений з ними договір (аби підтвердити що борг дійсно є) та моє фото з паспортом - хз навіщо.
3. Готувалися розсилання листів за пропискою. Листи вже показували мені в вайбері. Там було те ж саме фото з паспортом з написом "БОРЖНИК". Навряд це відбувалось би поштою. Скоріш за все це приносили б та розкидали б їх люди)
4. Безкінечні дзвінки мені. Боти дзвонять приблизно раз в 5 секунд протягом всього дня. Оператори трохи рідше)

Прострочення було лише місяць. Тому на цьому історія з ними закінчилася. А тут пишу про їх обіцянки-цяцянки, яких вони звісно не дотримуються.
1. При загальному боргу (з відсотками) - 270 юсдт, було запропоновано заморозити нарахування сплативши 60юсдт. Обіцяли заморозити нарахування на 14 днів. По факту його було заморожено на 2 дні, а потім - відсотки почали набігати швидше ніж раніше. Замість 12-14юсдт на день - 25+
2. Пропозиція закрити борг зі знижкою також липа - навіть їх гарантійка липа.

Назад
Угорі