МФО BitCapital

доброго часу доби, теж цікавить заява на bitcapital, и чи є сенс зібрати колективний запит (відразу 5 і більше реальних заявників, які прийдуть в НПУ) на шарагу?
Спробуйте і розкажете)
Ви ж в курсі мабуть що вони не під законами України?
Їх ні фізично ні віртуально практично не існує)

Активно так видають гроші

Я з правоохороних органів. Є спеціалізовані програмні продукти для аналізу криптогаманців. Можливо буде результат.
Вас в правоохоронних органах не вчили ознайомлюватись з правилами користування тією чи іншою платформою чи ресурсом?
Раджу це зробити негайно. Особливо пункт 3.6...
Клони заборонені. Ще раз спробуєте - перманент!

Я тоже правоохранитель. Охраняю. Дед, пройдёмте.

TFqSpWmmCBwWtpuzpgLxyzv2JMDpoddyEF USDT
Красава а то я профукал пароль от крипто кошелька на который они кидали деньги первая мысль была восстановить но если есть инфа то не буду парится

Останнє редагування:
доброго часу доби, теж цікавить заява на bitcapital, и чи є сенс зібрати колективний запит (відразу 5 і більше реальних заявників, які прийдуть в НПУ) на шарагу?
Лучше одна коллективная заява от пятерых и ещё продублировать отдельно каждому)

Доброго дня, ця фінансова компанія надсилає мені смс про борг людини , яку я взагалі не знаю. Сьогодні написала скаргу в НБУ і прикріпила скрін смс- розсилки

Доброго дня, ця фінансова компанія надсилає мені смс про борг людини , яку я взагалі не знаю. Сьогодні написала скаргу в НБУ і прикріпила скрін смс- розсилки
Добре що хоч не про ваш борг, про який ви взагалі не знаєте :crazy:

Данный мфо нашел мою мать и скинул ей договор и фото моего паспорта

Не хочу Вас расстраивать, но это только начало :crazy: Дальше Вас ждёт прожарка. Лучше сразу прочитайте все темы этого раздела, чтоб понимать, как себя вести.
Прочитать все темы. Слать битов. Игнорить битов. Читать темы раздела. При наличии фактов - писать заявления (пример, опять же - в отдельной теме раздела)

Щось знайшов цікаве
IMG_7463.webp

Щось знайшов цікаве
IMG_7463.jpeg
Це вони хочуть типу найняти "спєціаліста" щоб той швидко зтягував з тих у кого великі суми заборгованості?
Ну паспорт то ваш у них назавжди залишиться, це погано, а от сэлфи с паспортом в руках вы им скидывали? Мфо скинули это фото вашей маме?

Це вони хочуть типу найняти "спєціаліста" щоб той швидко зтягував з тих у кого великі суми заборгованості?
Чому лише у тих, у кого великі суми? Просто шукають дзвонілку. На будь-які суми, це значення немає

Чому лише у тих, у кого великі суми? Просто шукають дзвонілку. На будь-які суми, це значення немає
Понял, ну битам никто не будет помогать, разве что такие же самые бандюганы как и они же сами

Назад
Угорі