МФО BitCapital

Ви так робили? Після цих дій перестануть діставати оточення?
На велике здивування поки що так!
Сейчас это никак не связано. У них просто свой график, могут месяц молчать, а потом снова напомнить о себе. Биты перестанут доставать только если их совсем накроют. Но для реализации этого в каком-то будущем, "клиентам" всё же придется выполнять эти действия. Лично я потратил целых 5 мин и написал очередное письмецо в дбр через сайт, лишним не будет в копилку битам :punish:
До чого тут взагалі поняття "злочин" та ККУ?
Человек увидел статью с подходящим названием, но не вник в суть, даже не почитал НПК к ней, бывает)) но посыл всё-равно не плохой, надо стимулировать потерпевших хоть что-то делать с битами)

Цирк, дозвонили взгадалі далекому родичу, який живе на краю географії, про те, що в мене борг типу у бітов. Треш!!
Походу всю книгу продзвонили, ось кончені. І писати їм походу з погрозами до НБУ безтолку.
І все ж таки, куди писати на них??

Останнє редагування:
Цирк, дозвонили взгадалі далекому родичу, який живе на краю географії, про те, що в мене борг типу у бітов. Треш!!
Походу всю книгу продзвонили, ось кончені. І писати їм походу з погрозами до НБУ безтолку.
Ни разу не видел, чтоб подали в суд) пишите везде куда можно)

Макс 125 писал много куда поинтересуйтесь
Да шукаю його пост цей і не моду знайти по форуму
Сейчас это никак не связано. У них просто свой график, могут месяц молчать, а потом снова напомнить о себе. Биты перестанут доставать только если их совсем накроют. Но для реализации этого в каком-то будущем, "клиентам" всё же придется выполнять эти действия. Лично я потратил целых 5 мин и написал очередное письмецо в дбр через сайт, лишним не будет в копилку битам :punish:

Человек увидел статью с подходящим названием, но не вник в суть, даже не почитал НПК к ней, бывает)) но посыл всё-равно не плохой, надо стимулировать потерпевших хоть что-то делать с битами)
Продублюйте будь ласка, куди писали по поводу бітов. У вам було так розписано наче все, а я не знаходжу тепер це смс.

Да шукаю його пост цей і не моду знайти по форуму

Продублюйте будь ласка, куди писали по поводу бітов. У вам було так розписано наче все, а я не знаходжу тепер це смс.
Это ж так сложно, почитать один раздел форума

Сложность

Та в тому і річ, що перечитувала все))) і взагалі весь форум штудирую. Дякую , що тикнули , де само є
Некоторые органы не принимают анонимные заявления (например Бюро эконом. безопасности). По этому желательно подписывать документ через Дія.Підпис. В заявлении детально расписать свою ситуацию - чем угрожают, что требуют, что говорят, кому звонят, что им рассказывают и т.д. То есть рассказать максимум всего того незаконного, что биты делают в вашем случае. Так же можно подать заявление через сайт ДБР, но не анонимное. Анонимное по битам они рассматривать даже не станут. И вообще, пока есть запал, жалуйтесь на них везде где можно (имею ввиду правоохранительные органы, а не форумы). С этими пацанами грамотность заявлений не столько важна, как количество этих заяв...

Некоторые органы не принимают анонимные заявления (например Бюро эконом. безопасности). По этому желательно подписывать документ через Дія.Підпис. В заявлении детально расписать свою ситуацию - чем угрожают, что требуют, что говорят, кому звонят, что им рассказывают и т.д. То есть рассказать максимум всего того незаконного, что биты делают в вашем случае. Так же можно подать заявление через сайт ДБР, но не анонимное. Анонимное по битам они рассматривать даже не станут. И вообще, пока есть запал, жалуйтесь на них везде где можно (имею ввиду правоохранительные органы, а не форумы). С этими пацанами грамотность заявлений не столько важна, как количество этих заяв...
Я сначала даже вас не узнал, ник прикольный)

Цікаво, ці відбиті подають до суду?
У Великошановний суд Лондона? )))
Не помічені там)
Продублюйте будь ласка, куди писали по поводу бітов
ДУБЛЮЮ!
Центр - Юстасу
Не дублюйте ТЧК Змість нульовий ТЧК Шліть нахєр ТЧК

Вот так значит юристы между собой общаются))
1712607832112.webp

Я брав кредит у цій компанії
Видають на місяць до 500 usdt, зразу дали 300 usdt, на крипто кошельок, спочатку думав що якесь кидалово, але ні, кошти надійшли, вивів через p2p на карту
Но, взяв 300 usdt, на кінець строку повинен був вернути 500, я їх немав по факту і вийшов на прострочення і тут понеслось
Це сама кончена компанія з якою тільки я не мав діло, вони дзвонять тупо до всіх хто є в телефонній книзі, пишуть листи, додому, друзям, на роботу і тд, подзвонили навіть до бабці якій 70 років (яка отримала інсульт після їхнього дзвінка), там сидять кончені люди, яким поxep на людей і їхні проблеми, після прострочення кожен день нараховують по 15 дол. Короче, не боїться там позики, це кончені Варвари, з такими *********** ще не стикався і вам не раджу, повірте всі інші МФО, курять в стороні порівняно з цими ідіотатами
Так і є. Щось вирішили з ними?

У Великошановний суд Лондона? )))
Не помічені там)

ДУБЛЮЮ!
Центр - Юстасу
Не дублюйте ТЧК Змість нульовий ТЧК Шліть нахєр ТЧК
Можна питання, як до юриста?
Я так розумію по цим битам, тільки блок. І все? Якщо все ж таки буде суд, то реально з ними його виграти?

Можна питання, як до юриста?
Я так розумію по цим битам, тільки блок. І все? Якщо все ж таки буде суд, то реально з ними його виграти?
Ігнор.
Звернуться до суду, тоді поговоримо. Мені такі прецеденти невідомі.

До чого тут взагалі поняття "злочин" та ККУ?
Читайте форум більш змістовно,та повністю!
ДПС УКРАЇНИ.Є послуга анонімного повідомлення через офіційну ел.адресу.Не зайвим також буде повідомити про шахрайський сайт на сайті SCAMADVISER і дозволити SCAMADVISER поділитися шахрайським сайтом з правоохоронними органами

Останнє редагування:
Назад
Угорі