LeBron2306
Форумчанин
- Дописи
- 123
- Реакції
- 59
- Бали
- 193
LeBron2306 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну так, не у кожного рідні все зрозуміють і витерплять, як тут пишуть "режим сніжинки". Один дзвінок до рідних, і усе, зразу до вас дзвонять. Чому взяв, для чого, як будеш віддавати, але допоможуть. Але не розуміють, що краще не допомагати, а потерпіти. Коли людина сама за себе не заплатить, вона не зрозуміє. І тому люди повертаються знову і знову у кредити, бо платять за них інші... А як сам заплатиш, це трішки по-іншомуІ мій страх перед тим щоб рідні дізнаються був не безпідставний, адже реакція рідних була гірше для мене чим тиск мфо . Я знала що будуть пропонувати закривати за тіло , будуть списувати відсотки і нічого страшного не буде , але рідні заставили віддавати все з хотілками мфо . Тому що спілкувалися з ними і вірили у все що кажуть ті звонилки . Мати і чоловік влаштовували мені такі істерики що я боялась признатись скільки насправді в мене боргу .
Так , в мене таких коштів немає ( і я б не віддавала таку суму , я б чекала щоб запропонували тіло або 2 тіла .. але рідні заставили віддавати все