МФО BitCapital

Просто перечекати поки підуть на адекватні умови мабуть.
Так. Більше наразі немає інших методів..
random_nickname, ні, у них договори. Але вони раніше не відповідали нормам законів про електронну комерцію і низки інших. Але вже добряче так все підігнали під законодавство.

Я думаю все одно якісь бенефеціари повилазять з українським громадянством.
І є впевненність, що це якась колишня мфо, тільки з трохи іншою логікою видачі.

Я думаю все одно якісь бенефеціари повилазять з українським громадянством.
І є впевненність, що це якась колишня мфо, тільки з трохи іншою логікою видачі.
Знайшли зв'язок з є-гроші начебто

random_nickname, ні, у них договори. Але вони раніше не відповідали нормам законів про електронну комерцію і низки інших. Але вже добряче так все підігнали під законодавство.
Тут можна довго роздумувати.
Є договір - ок.
При порушені кредитором договору немає санкцій в 99/100 випадків.
Ари порушенф боржником ситуація зворотня.

Щось воно якось не так працює.

Я так почитав і ця пані що пише за борг в 1110USDT не вигадує є такі методи в них роботи вон я тільки їх закрив то вони таке сплітали що капець просто цікаво де в них офіс можна знайти

Я так почитав і ця пані що пише за борг в 1110USDT не вигадує є такі методи в них роботи вон я тільки їх закрив то вони таке сплітали що капець просто цікаво де в них офіс можна знайти
Ага,знайдіть ще офіс, то і Вам наколок нароблять і покатають на таксі😂

Наврядчи ви знайдете їх офіс..

Адрес офіса, це секретна інформація. Багато охочих їх знайти і подякувати.

Штірліц ніколи так не наближався до провалу
Ви з пані не знайомі?
Однаково пишете навіть)

Заяву уже написали?

Заяву уже написали?
Завтра займусь цим трошки матеріалу назбирав на них там буде видно
987335DB-BE9F-4810-B129-B181B3F08DB3.webp

теоретично навіть якщо уявити - знайшли ви офіс, і шо?
Цікаво хто там мав мене в ночі з кроваті витягнути і кірпіч на голову кинути
теоретично навіть якщо уявити - знайшли ви офіс, і шо?
Шерсть сидить всяка і може по телефоні говорити

Назад
Угорі