МФО BitCapital

через суд можно восстановить
Нет, там не получится. Если главный нотариат за многочисленные нарушения лишил без права восстановления. Ни взятка ни суд не помогут.

Нет, там не получится. Если главный нотариат за многочисленные нарушения лишил без права восстановления.
кто нотариус, если не секрет?
Ни взятка ни суд не помогут.
про Горая тоже так думали

Останнє редагування:
кто нотариус, если не секрет?

про Горая тоже так думали
На смену горая пришло ... грисюк..
Но лишили Слава богу
На смену горая пришло ... грисюк..
Но лишили Слава богу
Хотела скрин сделать что оскарженню ришення главного нотариата не підлежить, к сожалению в своем маленьком хаосе не смогла найти...

Хотела скрин сделать что оскарженню ришення главного нотариата не підлежить, к сожалению в своем маленьком хаосе не смогла найти...
ее дело сейчас в суде

первую инстанцию она выиграла частично, апелляцию проиграла.

может ещё в верховный суд подать

Останнє редагування:
ее дело сейчас в суде

первую инстанцию она выиграла частично, апелляцию проиграла.

может ещё в верховный суд подать
Я на неё в суд подала тоже, она очень долго не отдавала в архив свои лицензии, по которым продолжала свою грязную незаконную деятельность.

Підскажіть до моїх дзвонили під моїм номером і казали батькам що я синя лежу без свідомості і що ізміняю чоловікові і влізла в борги , до сусідки що вони в мене в дома здітьми , а саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок то поліція його перепинила сказав що його попросили, тепер незнаю чи в когось таке було що слідять приїжають , підсилають чи тільки дзвонять
А що підказати) я взагалі забив і на цих і на інших..))) і мені всеодно що мені будуть казати родичі і знайомі) деякі шараги вже з 70к хочуть тіло. я за 3,5 місяці ні з ким по телефону не розмовляв, лише іноді в вайбері відповідаю. інший робочий номер та на цьому і все))

Наконец-то тема BitCapital`а расширяется, хочется узнать побольше про них и кто за ними стоит на самом деле.

Останнє редагування:
Підскажіть до моїх дзвонили під моїм номером і казали батькам що я синя лежу без свідомості і що ізміняю чоловікові і влізла в борги , до сусідки що вони в мене в дома здітьми , а саме головне що до чоловікових батьків приїжав якийсь упир странний і шукав чоловіка передати привет про должок то поліція його перепинила сказав що його попросили, тепер незнаю чи в когось таке було що слідять приїжають , підсилають чи тільки дзвонять
Я вчора закрила в них борг , 7 днів прострочки було . То вже за цей час вони встигли до багатьох подзвонити але просто казали щоб зарили мій борг , нічо такого не було . А у вас скільки днів прострочка в них ?

Я вчора закрила в них борг , 7 днів прострочки було . То вже за цей час вони встигли до багатьох подзвонити але просто казали щоб зарили мій борг , нічо такого не було . А у вас скільки днів прострочка в них ?
А где взяли 400 баксов?

А где взяли 400 баксов?
чоловік допоміг і моя зп
Після того як закрила відразу прислали мені промо код на позику , і сьогодні є гроші теж прислали промо код . Мені здається що вони повʼязані

чоловік допоміг і моя зп
сколько у Вас осталось займов? ранее писали что 100к муж выделил, а в итоге новые появились. конторам как раз такие клиенты и нужны, которые читают форум и все равно дальше набирают кредитов.

сколько у Вас осталось займов? ранее писали что 100к муж выделил, а в итоге новые появились. конторам как раз такие клиенты и нужны, которые читают форум и все равно дальше набирают кредитов.
Майже всі займи закрила , залишилось мало , дали реструктуризацію
Майже всі займи закрила , залишилось мало , дали реструктуризацію
В загальному 30к залишилось віддати

Євочка, а за вашого чоловіка не можна ще заміж вийти?

Назад
Угорі