МФО BitCapital

Так. Більше наразі немає інших методів..
random_nickname, ні, у них договори. Але вони раніше не відповідали нормам законів про електронну комерцію і низки інших. Але вже добряче так все підігнали під законодавство.
А те що лондонська компанія, що з цього є? Взагалі цікавий нюанс. Вона може іншій компанії кредити продати?
Якщо звісно хтось купить, бо я так розумію, судової практики за такими договорами ще не було..

думаю вони розраховують на сплату від страху, а не по судам тягатись. для судів поки бази нема

Я думаю все одно якісь бенефеціари повилазять з українським громадянством.
І є впевненність, що це якась колишня мфо, тільки з трохи іншою логікою видачі.
Дають тільки тим, хто брав в іншій мфо (імовірно є-гроші) та закривав кредит успішно. Інших розглянуть вручну, якщо додаш кредитну історію.
Цільова аудиторія в них ті, кому смс приходила . Хто так просто с гугла регаєтся вони думають звідки ти взявся)

У мене теж вони є, і теж відсьогодні почалисядзвінки на мій телефон типу від родичів, родичам типу від мене. Хтось в кіберполіцію пробував набрати?
Лучше им заяву писать, и в СБУ, и в НБУ. Всё в электронном виде можно сделать, главное зафиксировать треш и контакты
думаю вони розраховують на сплату від страху, а не по судам тягатись. для судів поки бази нема
Скорее всего новая схема " усовершенствованная с 90х")))

Ага,знайдіть ще офіс, то і Вам наколок нароблять і покатають на таксі😂
Ребята еле еле офис Дии нашли, причем на сайте указан неверный адрес, для того чтоб ликвидировать свои персональные данные... А здесь офис шараги... Хм...
Ребята очнитесь, они собирают данные любым методом, чтоб нас подчинить и сделать Чину #2...
Клаус Шваб Великая перезагрузка))) это писец, народ за лoxoв со всех сторон держат... Сорри уже просто не выдержала эмоций!!!

Ребята еле еле офис Дии нашли, причем на сайте указан неверный адрес, для того чтоб ликвидировать свои персональные данные
по стопам Гуры?
всё равно ж всё в реестрах осталось...

Ребята еле еле офис Дии нашли, причем на сайте указан неверный адрес, для того чтоб ликвидировать свои персональные данные... А здесь офис шараги... Хм...
Ребята очнитесь, они собирают данные любым методом, чтоб нас подчинить и сделать Чину #2...
Клаус Шваб Великая перезагрузка))) это писец, народ за лoxoв со всех сторон держат... Сорри уже просто не выдержала эмоций!!!
То був стьоб... Мені їхні офіси...... То сараї ,а не офіси.

Реально Гура и Сологуб ездили искали, а при чём здесь по стопам?
при том, что вы так написали, что однозначно непонятно, то ли вы искали, то ли ребята (Гура), то ли вы с какими-то ребятами

по стопам Гуры?
всё равно ж всё в реестрах осталось...
Есть откуда с многих сторон посмотреть. Мне уже раз надцать одну букву в фамилии менялия, и я это уже не я... И это наш гуманный суд... Да и нотариус, которого через пару месяцев лишили лицензии без права восстановления, после клёпки незаконных ИН. Так что у них бардак полный, а сами не смогут справится.

при том, что вы так написали, что однозначно непонятно, то ли вы искали, то ли ребята (Гура), то ли вы с какими-то ребятами
Я написала как есть, что ребята искали и еле нашли.

Назад
Угорі