МФО BitCapital

Ми завжди готові допомогти. Але коли ми читаємо маразм, то воно дуже вже видно) чому я і запитувала вас про ньюанси. Ви писали таке, що, вибачте "на голову не налазить". Ніхто! Ніхто з МФО зараз не їздить по боржникам. Ні біт капітал, ніхто інші. Ваш допис можуть прочитати люди, що вийшли на прострочки і просто зловити паніку, не знаючи ситуації. Саме тому важливо розібратися.

Я думала тут звичайні люди такі як я а тут працівники біт капітал чи хто
А щоб зрозуміти які тут люди,потрібно почитати уважно що люди пишуть,а не з ноги двері відкривати. Спробуйте спочатку...

Ми завжди готові допомогти. Але коли ми читаємо маразм, то воно дуже вже видно) чому я і запитувала вас про ньюанси. Ви писали таке, що, вибачте "на голову не налазить". Ніхто! Ніхто з МФО зараз не їздить по боржникам. Ні біт капітал, ніхто інші. Ваш допис можуть прочитати люди, що вийшли на прострочки і просто зловити паніку, не знаючи ситуації. Саме тому важливо розібратися.
Дополню. Перед тем как публиковать сообщение Інн0к проверяйте на ошибки и ставьте соответствующие знаки. Ваш текст понять невозможно, а значит невозможно посочувствовать вам, ну и тем более поверить вам.
Успехов вам с вашим бит капиталом, или как там его))

Я думала тут звичайні люди такі як я а тут працівники біт капітал чи хто
Вы же видите как форум называется? Не удивляйтесь, что пользователи весьма скептично отнеслись к вашему рассказу - больше вопросов, чем ответов

То ви з компанії то я правду пишу але, я думала що це від компанії значить щось друге тоді будем виясняти а з приводу дзвінків що то синя я лежу, то до чоловікових що він в лікарні в реанімації скиньте 1600

Він туди не попав це хтось подзвонив і сказав таке матері
Знаєте,сміх сміхом.Але вже надоїло.
Ви впершу чергу заспокойтесь,і доцільно формуйте те що пишете.
Ви розумієте,що в історію з таксистом ніхто не вірить🙄я незнаю наскільки треба бути тупим,щоб поїхати і комусь якісь привіти передавати)
По друге,щоб не читати хєрню ,яку вам пише МФО,поставте антиспам.....
І всі будуть спокійні,в тому числі і ми.

Назад
Угорі