Щоденник Лудоман в пошуку сенсу життя

Началось...
Мужики, увы, тоже бывают слабыми. Вернее, даже не так. Могут сломаться. Кто-то от пресса закаляется, кто-то может сломиться, упасть духом и так далее. Понятно, что сильные и независимые женщины не любят "нытье" мужиков, но бывает, что просто биздес сплошной по жизни и не у каждого есть силы вывезти это все.
Просто в обществе принято, что мужчина весь такой сильный и не имеет права вывалить все то, что у него на душе, ибо примут за слабость.

Есть у меня друзья, которых, увы, жизнь сломала. Один - боец, КМС по кикбоксингу, в плечах был, как три меня. Ушел в наркотики. Выходил, опять заходил. Потом облагоразумился, но через время опять вогнался.
Другой - директор крупного предприятия был. Сильный мужик. Я иногда удивлялся ему. Череда событий, которые на него посыпались просто его добили. Сломался. Пьет. Иногда чем-то занимается, но при любой неудаче пить начинает.

Просто очень хорошо чувствовать себя как за каменной стеной. Только мало кто задаётся вопросом, а что этой "стене" приходится выносить по жизни.
Тоді всі йдемо воювати, правильно?
Досить отожнювати армію чи службу з пунктом перевиховання.
Та причем тут одно к другому...
Мадемуазель акцентирует внимание на том, что нужно что-то менять в жизни (возможно), а не падать духом. Упасть духом несложно. Сложно потом собрать себя по кусочкам и снова подняться.

Дружище, найди себе какое-то расслабление. В сложные минуты жизни мне помогали поездки в лес. Сейчас у нас в лес ездить нельзя. А вот раньше, среди ночи мог поехать и просидеть там в машине до самого рассвета. Иногда засыпал. Бывало, что потом обнаруживал на пассажирском сиденье лисёнка)).

random_nickname, Ви самі задали питання про сенс життя.
А це питання із зірочкою. Вірніше, це секрет Полішинеля. Зараз не поясню навіть в статті на 10к слів.
Але якщо цікавить саме суть, сама-сама... Раджу Річарда Докінза: "Егоїстичний ген", "Сліпий годинникар", "Ілюзія Бога". Є його виступи на ютубі.
Якщо коротко... Сенсом життя - є саме життя. А от як Ви використаєте свій час на цій 3-тій планеті від Сонця, залежить лише від Вас)
Тому не так важливо задавати питання "Навіщо я тут". Важливо - "Хто я".

Началось...
Мужики, увы, тоже бывают слабыми. Вернее, даже не так. Могут сломаться. Кто-то от пресса закаляется, кто-то может сломиться, упасть духом и так далее. Понятно, что сильные и независимые женщины не любят "нытье" мужиков, но бывает, что просто биздес сплошной по жизни и не у каждого есть силы вывезти это все.
Просто в обществе принято, что мужчина весь такой сильный и не имеет права вывалить все то, что у него на душе, ибо примут за слабость.

Есть у меня друзья, которых, увы, жизнь сломала. Один - боец, КМС по кикбоксингу, в плечах был, как три меня. Ушел в наркотики. Выходил, опять заходил. Потом облагоразумился, но через время опять вогнался.
Другой - директор крупного предприятия был. Сильный мужик. Я иногда удивлялся ему. Череда событий, которые на него посыпались просто его добили. Сломался. Пьет. Иногда чем-то занимается, но при любой неудаче пить начинает.

Просто очень хорошо чувствовать себя как за каменной стеной. Только мало кто задаётся вопросом, а что этой "стене" приходится выносить по жизни.

Та причем тут одно к другому...
Мадемуазель акцентирует внимание на том, что нужно что-то менять в жизни (возможно), а не падать духом. Упасть духом несложно. Сложно потом собрать себя по кусочкам и снова подняться.

Дружище, найди себе какое-то расслабление. В сложные минуты жизни мне помогали поездки в лес. Сейчас у нас в лес ездить нельзя. А вот раньше, среди ночи мог поехать и просидеть там в машине до самого рассвета. Иногда засыпал. Бывало, что потом обнаруживал на пассажирском сиденье лисёнка)).
Я не спорю ...але здатись завжди можна,важко піднятись...

3-тій планеті від Сонця
Век живи - век учись :scratch_one-s_head:
Я не спорю ...але здатись завжди можна,важко піднятись...
Дык, я то же самое написал)
И уходят те, кто были сильными... Не хочу сейчас это в памяти ворошить, но и такое было. Не добровольно. Просто, опять же, череда событий, сложные времена, алкоголь...
Сенсом життя - є саме життя.
О смысле жизни можно долго философствовать.

Останнє редагування:
А от як Ви використаєте свій час на цій 3-тій планеті від Сонця, залежить лише від Вас)
1697610464936.webp

Не знаю, як для кого, але для мене лудоманія - це наркотична голка без фізичного впливу. Я вже писав, що за 3 місяці всадив все, ще і мфо набрав. І що дивно, я граю і зараз і не планую завершувати. Я реально хворий.

Не знаю, як для кого, але для мене лудоманія - це наркотична голка без фізичного впливу. Я вже писав, що за 3 місяці всадив все, ще і мфо набрав. І що дивно, я граю і зараз і не планую завершувати. Я реально хворий.
поки ви не зрозумієте, що гра нічого не дасть, окрім розчарування у собі, зламану психіку і ще більше боргів, то не покинете гру.
я 7 місяців назад така сама була. програвала все, що заробляла. не кажучі про те, що 3 роки тому полізла у борги в мфо. а коли вже мфо припинили давати гроші, почала брати у друзів у борг. на щастя, ніхто з друзів ніколи мені не встановлював дедлайнів, але кожного разу, коли я програвала те, що брала у борг, мені ставало соромно перед друзями, перш за все. хоча вони не знали і досі не знають, навіщо мені були гроші, я відчувала себе жахливою людиною і намагалась повертати гроші, як можна швидше.
ну коротше, остаточно я перестала грати 7 місяців тому, бо мені стало огидно від самої себе, від того, що я просто існую і витрачаю час на всяку фігню. мені стало шкода того часу, який я спочатку витрачаю, щоб заробити ці гроші, а потім буквально за годину все програю. мені просто набридло.

тому подумайте про себе, скільки часу ви витрачаєте на цю гидоту і при цьому нічого не отримуєте.

Скоріше проаналізував багато варіантів,часу було достатньо для цього.

Дивно задавати питання і чекати якусь не типову відповідь.

Це як з порушниками закону - "давайтє на ноль всєх, пусть ваюют".
Да не вперлись вони там нікому, як і наркомани, лудомани та алкаши.
Якщо це досі не є зрозумілим - діалог не має сенсу.
Якщо вам дуже важко та ви думаєте про пігулки які вам не допомагають,я не знаю з якого ви міста ,але перед зайдіть в онкологічне відділення та подивіться на людей як вони хапаються за соломинку,волосинку щоб жити,а в вас все гуд,живіть та радуйтесь.

Якщо вам дуже важко та ви думаєте про пігулки які вам не допомагають,я не знаю з якого ви міста ,але перед зайдіть в онкологічне відділення та подивіться на людей як вони хапаються за соломинку,волосинку щоб жити,а в вас все гуд,живіть та радуйтесь.
Хороший приклад.
Ми кожного року їздимо на новий рік в центр онкології в Києві.
Даруємо дітям подарунки, спілкуємось.
Але мотивації не вистачає надовго.

Так само як і сьогодні - був в лікарні, здавав аналізи. Поки чекав,то двох бабусь з нульовим тиском завезли.

Ось тут вже дорога в один кінець.
А мені все ж наче рано помирати.
Певно так і має бути в житті на даний момент.

Хороший приклад.
Ми кожного року їздимо на новий рік в центр онкології в Києві.
Даруємо дітям подарунки, спілкуємось.
Але мотивації не вистачає надовго.

Так само як і сьогодні - був в лікарні, здавав аналізи. Поки чекав,то двох бабусь з нульовим тиском завезли.

Ось тут вже дорога в один кінець.
А мені все ж наче рано помирати.
Певно так і має бути в житті на даний момент.
А я щодня бачу ці лиця,не завжди онкохворих,але дуже часто,дуже боляче дивитись на діток,а ви молодий в вас все попереду,можливо в вас депресняк осінній?

Апну тему, комусь може бути корисно.
Подав себе в реєстр на самообмеження терміном на 3 роки.
Заяву розглянули не відразу - протягом 3 днів.
При цьому не потрібно якось додатково писати в контори для блокування - все відбувається без участі гравця, що є гарним рішенням.

Єдине про що жалкую - треба було подати заяву набагато раніше, проблем би зараз менше мав.

При цьому не потрібно якось додатково писати в контори для блокування - все відбувається без участі гравця, що є гарним рішенням.

Єдине про що жалкую - треба було подати заяву набагато раніше, проблем би зараз менше мав.
Я в серпні цього ж року подав на самообмеження на максимально можливий термін (3 роки).
Хоча мій фінал лудоманії був вже 5 років тому, груденьʼ18. Звідти історія мфо й ведеться )

А подав тоже як тільки дізнався, що таке є. Хто зна, як мозок лудомана поведе себе в майбутньому.
Я сам собі не довіряю з тих самих пір, не те що мені моє оточення)

Я також обмежив себе, але почав грати на зарубіжних проектах. Тому це не для всіх працює, як то кажуть....

Я також обмежив себе, але почав грати на зарубіжних проектах. Тому це не для всіх працює, як то кажуть....
Бл, ну это уже клиника на***, тут башку лечить надо. Пардон, может грубовато, имею право - сам с мая по ноябрь 21-го просадил тысячи долларов на ставках. Благо, хоть на свои играл, в долг ни у кого не брал. В конце осени, после очередного крупного слива, сел, подсчитал убытки, о**ел и прям отрезвило резко. Закрыл карту, которая на Покерстарс была подвязана (а иную указать нет технической возможности) и зашибись теперь, третий год в завязке. Но за упущенные возможности временами обидно, с началом войны доход упал, и те бездарно спущенные в труху бабосы были бы весьма кстати. Вообщем, парни, бросайте это гиблое дело, и не нойте, что вам не хватает поддержки, ибо если нет самомотивации покончить с чёрной полосой- никто вместо вас это не сделает. Психологов - нах*р, горячие линии - туда же, и жинка тоже не поможет, если ты тютя безхарактерная, которая постоянно себя жалеет

Тут все просто.
Або ти зрозумієш, що там не виграти, що задоволення від смартфону у пітливих долонях з лайвом на заштатний турнір з тенісу, де навіть бол-боїв нема десь у Чілі чи Венесуелі - бути не може,

Або зневіра близьких, асоціалізація, борги, програш житла, повна деградація, петля, лезо або стрибок у вічність -

Або Життя, хай не з нуля, а з мінуса.

Пʼять років тому я обрав другий шлях. Працював, віддавав. Мфо досі шле пропозиції за тіло 😂
А лудоманом я був ще тим, зі стажем ще з старших класів школи (2011 рік)

Ти нічого вже не відіграєш. Не буде щасливого фіналу. Ну не буває так, що ти обраний. Я теж 3 чи 4 рази тоді, у 2018 був «за пару ставок до відіграшу усіх боргів».

Бажаю Тобі мудрості.

Назад
Угорі