2018 рік був хорошим на перемоги, насправді.Тут все просто.
Або ти зрозумієш, що там не виграти, що задоволення від смартфону у пітливих долонях з лайвом на заштатний турнір з тенісу, де навіть бол-боїв нема десь у Чілі чи Венесуелі - бути не може,
Або зневіра близьких, асоціалізація, борги, програш житла, повна деградація, петля, лезо або стрибок у вічність -
Або Життя, хай не з нуля, а з мінуса.
Пʼять років тому я обрав другий шлях. Працював, віддавав. Мфо досі шле пропозиції за тіло
А лудоманом я був ще тим, зі стажем ще з старших класів школи (2011 рік)
Ти нічого вже не відіграєш. Не буде щасливого фіналу. Ну не буває так, що ти обраний. Я теж 3 чи 4 рази тоді, у 2018 був «за пару ставок до відіграшу усіх боргів».
Бажаю Тобі мудрості.
Але це лиш спогади. Виграш, навіть дуже великий, ніколи не зупинить.
Програш - так.
Дуже змістовне повідомлення, дякую.
В такому випадку варто далі копати з точку зору обмежень, якщо своєї сили волі не вистачає.Я також обмежив себе, але почав грати на зарубіжних проектах. Тому це не для всіх працює, як то кажуть....
У мене знайомий перепитав - а це дійсно працює чи є лазєйкі?
Звісно, свиня завжди бруд знайде, але ж наче не в цьому сенс життя.
Насправді мені дуже допомогло те, що я якось відпустив питання з мфо в далеке майбутнє.
Є борги знайомим - це питання 2-3 місяців.
Щодо мфо - вийшло так, що розбив свій телефон і декілька днів був без звязку як такого.
Відчуття відсутності терору прямо кайфове.
Не раджу бити телефони, звісно, але заміна сімки може чудово допомогти зняти внутрішній стрес.