Щоденник Лудоман в пошуку сенсу життя

Тут все просто.
Або ти зрозумієш, що там не виграти, що задоволення від смартфону у пітливих долонях з лайвом на заштатний турнір з тенісу, де навіть бол-боїв нема десь у Чілі чи Венесуелі - бути не може,

Або зневіра близьких, асоціалізація, борги, програш житла, повна деградація, петля, лезо або стрибок у вічність -

Або Життя, хай не з нуля, а з мінуса.

Пʼять років тому я обрав другий шлях. Працював, віддавав. Мфо досі шле пропозиції за тіло 😂
А лудоманом я був ще тим, зі стажем ще з старших класів школи (2011 рік)

Ти нічого вже не відіграєш. Не буде щасливого фіналу. Ну не буває так, що ти обраний. Я теж 3 чи 4 рази тоді, у 2018 був «за пару ставок до відіграшу усіх боргів».

Бажаю Тобі мудрості.
2018 рік був хорошим на перемоги, насправді.
Але це лиш спогади. Виграш, навіть дуже великий, ніколи не зупинить.
Програш - так.

Дуже змістовне повідомлення, дякую.
Я також обмежив себе, але почав грати на зарубіжних проектах. Тому це не для всіх працює, як то кажуть....
В такому випадку варто далі копати з точку зору обмежень, якщо своєї сили волі не вистачає.
У мене знайомий перепитав - а це дійсно працює чи є лазєйкі?
Звісно, свиня завжди бруд знайде, але ж наче не в цьому сенс життя.

Насправді мені дуже допомогло те, що я якось відпустив питання з мфо в далеке майбутнє.
Є борги знайомим - це питання 2-3 місяців.
Щодо мфо - вийшло так, що розбив свій телефон і декілька днів був без звязку як такого.
Відчуття відсутності терору прямо кайфове.
Не раджу бити телефони, звісно, але заміна сімки може чудово допомогти зняти внутрішній стрес.

2018 рік був хорошим на перемоги, насправді.
Але це лиш спогади. Виграш, навіть дуже великий, ніколи не зупинить.
Програш - так.

Дуже змістовне повідомлення, дякую.

В такому випадку варто далі копати з точку зору обмежень, якщо своєї сили волі не вистачає.
У мене знайомий перепитав - а це дійсно працює чи є лазєйкі?
Звісно, свиня завжди бруд знайде, але ж наче не в цьому сенс життя.

Насправді мені дуже допомогло те, що я якось відпустив питання з мфо в далеке майбутнє.
Є борги знайомим - це питання 2-3 місяців.
Щодо мфо - вийшло так, що розбив свій телефон і декілька днів був без звязку як такого.
Відчуття відсутності терору прямо кайфове.
Не раджу бити телефони, звісно, але заміна сімки може чудово допомогти зняти внутрішній стрес.
То як зараз справи з мфошками. Ще якісь повернули кошти?

То як зараз справи з мфошками. Ще якісь повернули кошти?
Це все завершилось ще рік тому.
На жаль, я втратив свій "робочий" файл з переліком мфо та статусами запитів, але вцілому близько 70% контор повернули кошти.
Всі ті, хто залишились, вже не працюють або хочуть 100500 документів на юридичну адресу, це довго і нудно, враховуючи можливі суми повернень.

Трохи поділюсь поточними результатами.
Борги знайомим зменшив вдвічі останніми місяцями.
(Хоча були деякі зриви до блокування ігрових рахунків, але то вже спроби мертвого піднятись з землі).

По мфо не все так погано на поточний час:
Кешмі
Кешинський
Качайгроші
Швидкогроші
Форза і Кф
Фінбар
Кредисенд
ФінХ
Аванс
ЄАПБ
Старфін
Кліккредит

4\12 вже хочуть тіло, з єапб треба досудитись і поступово закривати.
Деякі шараги ну дуууууууууууууже старі, тому актуальних фактично 8.
А захочу закрити старі, щоб поліпшити КІ - повернусь до останніх 4.

Трохи поділюсь поточними результатами.
Борги знайомим зменшив вдвічі останніми місяцями.
(Хоча були деякі зриви до блокування ігрових рахунків, але то вже спроби мертвого піднятись з землі).

По мфо не все так погано на поточний час:
Кешмі
Кешинський
Качайгроші
Швидкогроші
Форза і Кф
Фінбар
Кредисенд
ФінХ
Аванс
ЄАПБ
Старфін
Кліккредит

4\12 вже хочуть тіло, з єапб треба досудитись і поступово закривати.
Деякі шараги ну дуууууууууууууже старі, тому актуальних фактично 8.
А захочу закрити старі, щоб поліпшити КІ - повернусь до останніх 4.
МФО-хня, головне борги фізичним особам, друзям і рідним💪. Важливіше - викорінити головну причину. Все інше буде.

МФО-хня, головне борги фізичним особам, друзям і рідним💪. Важливіше - викорінити головну причину. Все інше буде.
Та з причиною то наче вже покінчено.
Про людей - згоден.
І намагаюсь якось по пропозиціям тіла відразу реагувати, щоб потім не перепродавали.

Манівео та таліону вже ж немає в списку))

Та з причиною то наче вже покінчено.
Про людей - згоден.
І намагаюсь якось по пропозиціям тіла відразу реагувати, щоб потім не перепродавали.

Манівео та таліону вже ж немає в списку))
Це добре що покінчено!!! 💪 більше про це не буду нагадувати. Бо в сім'ї та серед знайомих були таки випадки- знаю що це така дуже делікатна тема. Наснаги в боротьбі🤗

В окремих темках публікую свої дії, а тут забуваю, от жеш.
Сьогодні мінуснув таліон і в цілому залишилось не так багато до фінішу.
Паралельно в грудні-січні досить багато МФО повернули кошти за попердні займи.
Ділюсь переліком нижче:
1 Creditkasa - Через 30 днів виконали повернення
2 SosCredit - Виконали повернення приблизно через 2 тижні
3 Dinero - відповіли на другий день запиту, через тиждень повернули кошти.
4 Loany - відповіли на третій день запиту, через тиждень повернули кошти
5 CCLOAN - вимагають відправку документів виключно на юридичну адресу, хоча самі пишуть про те, що поки що не приймають кореспонденцію взагалі
6 Crediton - запросили оригінал форми 5 на юридичну адресу
7 Mycredit - повернули кошти на другий день
8 Kf ua - кеш кф відморозились, а форза зараз не працює адекватно, тому відповідь ще довго буду чекати
9 Bistrozaim - направив доки, але виявилось, що в них змінилась ТОВка, сформував ще один запит - безуспішно.
10 Cashberry - повернули кошти приблизно через місяц
11 TopCredit - номери не активні, але НБУ повідомили, що ліцензія дійсна, тому мають надати відповідь. Але не надали, чекаю після війни
12 Cashinskiy - повідомили в листі, що займаюсь криміналом, так як в анкеті повідомив, що не є військовим(що цікаво, що у них раніше цього пункту і не було). Скаргу в нбу залишив - безуспішно, гроші не повертають, а за діючим кредитом вимагають 2 тіла.
13 Cashme - повідомили, що по старим кредитам минув термін позовної давності, а от за поточний кредит, якому 4 роки, готові списати всі відсотки. Також передав скаргу в НБУ - безуспішно. На звязок більше не виходять.
14 CreditUp - повернули кошти через 20 днів приблизно.
15 Groshivsim - номери не активні, ліцензія є. Чекаю відповідь після війни
16 Forzacredit - номери не активні, ліцензії немає. Ситуація схожа з кф.юа(цікаво, чому?)
17 Cashup - номери не активні, ліцензії немає, відповіді не дочекаюсь скоріш за все.
18 Creditplus - повернули кошти на другий день запиту.
19 Miloan - вимагають УБД, хоча ця норма закону актуальна з 2021 року тільки. Скаргу до НБУ направив - після неї повернули кошти, але частково.
20 vashagotivochka - немає ліцензії, але мають надати відповідь. Відморозились, що ТОВка вже не дійсна, але старий кредит закрили(який близько 3 років вісів).
21 КредитКапітал - викупили мій кредит по мілоану, накинули зверху ВП. Після запиту через 2 тижні повернули кошти.

Тобто, приблизно 50% компаній виконали повернення в перший місяць після запиту.
Відсоток був би вище, але деякі компанії відно старі, деякі без ліцензій, тому і повернення є проблематичним.
Звертаю увагу, що всі запити відправляв виключно в електронному форматі.
Весною планою ще направити листи, щоб деякі компанії теж зашевелились.
Але це згодом.
Как понять вернули деньги за пролонгации?

Дочекався продажів, тепер з діджиками та єапб воювати.
Але смертельного поки нічого. Борги знайомим пороздавав майже, поступово рухаюсь.
Та й таке

Доброго дня, Ярослав. У найближчий час планую запустити медіа-проект на ютубі про проблеми лудоманії в Україні. Якщо Ви не проти записати з вами інтерв‘ю, щоб Ви розказали свою історію, напишіть мені будь ласка у вайбер/телеграм за номером *************. Ваша історія досить цікава і думаю, що вона сподобається глядачам
Я також можу, моя історія куди цікавіша

В окремих темках публікую свої дії, а тут забуваю, от жеш.
Сьогодні мінуснув таліон і в цілому залишилось не так багато до фінішу.
Паралельно в грудні-січні досить багато МФО повернули кошти за попердні займи.
Ділюсь переліком нижче:
1 Creditkasa - Через 30 днів виконали повернення
2 SosCredit - Виконали повернення приблизно через 2 тижні
3 Dinero - відповіли на другий день запиту, через тиждень повернули кошти.
4 Loany - відповіли на третій день запиту, через тиждень повернули кошти
5 CCLOAN - вимагають відправку документів виключно на юридичну адресу, хоча самі пишуть про те, що поки що не приймають кореспонденцію взагалі
6 Crediton - запросили оригінал форми 5 на юридичну адресу
7 Mycredit - повернули кошти на другий день
8 Kf ua - кеш кф відморозились, а форза зараз не працює адекватно, тому відповідь ще довго буду чекати
9 Bistrozaim - направив доки, але виявилось, що в них змінилась ТОВка, сформував ще один запит - безуспішно.
10 Cashberry - повернули кошти приблизно через місяц
11 TopCredit - номери не активні, але НБУ повідомили, що ліцензія дійсна, тому мають надати відповідь. Але не надали, чекаю після війни
12 Cashinskiy - повідомили в листі, що займаюсь криміналом, так як в анкеті повідомив, що не є військовим(що цікаво, що у них раніше цього пункту і не було). Скаргу в нбу залишив - безуспішно, гроші не повертають, а за діючим кредитом вимагають 2 тіла.
13 Cashme - повідомили, що по старим кредитам минув термін позовної давності, а от за поточний кредит, якому 4 роки, готові списати всі відсотки. Також передав скаргу в НБУ - безуспішно. На звязок більше не виходять.
14 CreditUp - повернули кошти через 20 днів приблизно.
15 Groshivsim - номери не активні, ліцензія є. Чекаю відповідь після війни
16 Forzacredit - номери не активні, ліцензії немає. Ситуація схожа з кф.юа(цікаво, чому?)
17 Cashup - номери не активні, ліцензії немає, відповіді не дочекаюсь скоріш за все.
18 Creditplus - повернули кошти на другий день запиту.
19 Miloan - вимагають УБД, хоча ця норма закону актуальна з 2021 року тільки. Скаргу до НБУ направив - після неї повернули кошти, але частково.
20 vashagotivochka - немає ліцензії, але мають надати відповідь. Відморозились, що ТОВка вже не дійсна, але старий кредит закрили(який близько 3 років вісів).
21 КредитКапітал - викупили мій кредит по мілоану, накинули зверху ВП. Після запиту через 2 тижні повернули кошти.

Тобто, приблизно 50% компаній виконали повернення в перший місяць після запиту.
Відсоток був би вище, але деякі компанії відно старі, деякі без ліцензій, тому і повернення є проблематичним.
Звертаю увагу, що всі запити відправляв виключно в електронному форматі.
Весною планою ще направити листи, щоб деякі компанії теж зашевелились.
Але це згодом.
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка стосовно повернення сплачених раніше відсотків по договорам! Що саме ви направляли їм? Чи то стосується після 2021 року? Тому як на даний час тільки для УБД є такі пільги ! Дякую.

Доброго дня! Підскажіть будь-ласка стосовно повернення сплачених раніше відсотків по договорам! Що саме ви направляли їм? Чи то стосується після 2021 року? Тому як на даний час тільки для УБД є такі пільги ! Дякую.
Не стосується. Зараз тільки по убд і ви це знаєте.
Та да,ваша історія цікава))шкода що закрили тему....🙄😒
Ще мільйони наші лудікі не вигравали)
Чверть млн хіба шо))

Доброго дня, Ярослав. У найближчий час планую запустити медіа-проект на ютубі про проблеми лудоманії в Україні. Якщо Ви не проти записати з вами інтерв‘ю, щоб Ви розказали свою історію, напишіть мені будь ласка у вайбер/телеграм за номером *************. Ваша історія досить цікава і думаю, що вона сподобається глядачам
Доброго дня, можу розповісти свою історію, лудоман більше 5 років, винен в мфо понад 200 тисяч тіл, людям понад 700 тисяч, 3 рахи відігравав борги...)

Доброго дня, можу розповісти свою історію, лудоман більше 5 років, винен в мфо понад 200 тисяч тіл, людям понад 700 тисяч, 3 рахи відігравав борги...)
Написали ніби гордитесь своїми вчинками....

Нє,ну я б почитала історію)
Трьох разового фарту і повної жопи в кінці)
жoпa ще та, вибачаюсь за смайли, ще не розібрався з сайтом.

Нє,ну я б почитала історію)
Трьох разового фарту і повної жопи в кінці)
Дуже довго писати... Маю намір написати історію, але навіть не розумію з чого починати. Пишатися мені немає чим, і жаліти немає за що.

Назад
Угорі