Щоденник Лудоман в пошуку сенсу життя

Абсолютно не впевнений, в правоті Ваших дій.... і паралельно, погоджуюсь, що Ви "щасливчик",якщо наковтались ,і Вам нічо нема, тому що маю ,абсолютно реальний приклад, відносно "свіжий", коли молодий Син Колеги, навіть 25 не мав, просто змішав випадково снодійні з енергетиком, щоб не спати всю ніч, і зробити роботу, і в результаті, його знайшли , години через 9-10, повезли відкачувати, відкачували 4 доби, і результат був летальний...тому, це не жарти...
і як не крути, життя дається людині одне, лише одне...

Ну то організм сильніший за ваше бажання.
Звісно тут можна оперувати тим, що можна стрибнути з балкону чи порізати вени,чи повіситись - але ось це якось максимально стрьомно. І інвалідом можна лишитись.
З пігулками якось легше - або так, або ні.

Минулого разу снодійне не спрацювало, хоча вжив багато.
Зараз різні обезболки бахнув - теж ніяк
Абсолютно не впевнений, в правоті Ваших дій.... і паралельно, погоджуюсь, що Ви "щасливчик",якщо наковтались ,і Вам нічо нема, тому що маю ,абсолютно реальний приклад, відносно "свіжий", коли молодий Син Колеги, навіть 25 не мав, просто змішав випадково снодійні з енергетиком, щоб не спати всю ніч, і зробити роботу, і в результаті, його знайшли , години через 9-10, повезли відкачувати, відкачували 4 доби, і результат був летальний...тому, це не жарти...
Тут варто згадати правило - дурникам завжди везе.
Отак і в моєму випадку.

Зря написали, сейчас на вооружение возьмет тс...

Зря написали, сейчас на вооружение возьмет тс...
Та ні, такою комбінацією можна щось спалити собі всередині і потім бути обмеженим.
Справа в тому, що ці спроби дуже залежать від настрою.
Цілий день проспав - дещо інакше думаю.
Але від цього не легше.

Та ні, такою комбінацією можна щось спалити собі всередині і потім бути обмеженим.
Справа в тому, що ці спроби дуже залежать від настрою.
Цілий день проспав - дещо інакше думаю.
Але від цього не легше.
Сколько вам лет? Меньше 30 я думаю, судя по первому посту. Или около того. Для мужчины жизнь только начинается)

random_nickname, щиро бажаю вам знайти люблячу людину, яка б терпіла ваші вибрики, а одного разу розбила ї**ло. це б допомогло, не займатися фігнею

Звісно тут можна оперувати тим, що можна стрибнути з балкону чи порізати вени,чи повіситись - але ось це якось максимально стрьомно. І інвалідом можна лишитись.

Минулого разу снодійне не спрацювало, хоча вжив багато.
Зараз різні обезболки бахнув - теж ніяк
Що з вами не так?
Чого життя стало таким, що хочете втікти?

Знаю одну людину, яка наковталась таблеток і не було так або ні. Лишилась жива ,але дуже дало на нирки і зір, в результаті лишилась інвалідом.

Дід, [POSTS=5000]хз чи це пов'язано, але за останні дні щось дофіга в Києві самогубств. крч якась аура нездорова, впливає пагубно на нестійку психіку[/POSTS]

random_nickname, думаю батьки не для цих ваших дій подарували вам життя.... Подумайте.
Все в житті можна вирішити,було б бажання)

Дід, *** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Я би це брав і душив руками сам.
Іншим млять руки ноги відриває і калічить і вони карабкаються з усіх сил щоб жити... а тут з жиру сцка бісяться. ******.[/POSTS]

Що з вами не так?
Чого життя стало таким, що хочете втікти?
Рано чи пізно наступає той самий момент наїдання, коли вже апріорі нічого не хочеш.
random_nickname, щиро бажаю вам знайти люблячу людину, яка б терпіла ваші вибрики, а одного разу розбила ї**ло. це б допомогло, не займатися фігнею
Ні, це б не допомогло)
Ситуативні історії не є показовими

Рано чи пізно наступає той самий момент наїдання, коли вже апріорі нічого не хочеш.

Ні, це б не допомогло)
Ситуативні історії не є показовими
То чим Ви так наїлись?
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Схоже на чергову гру[/POSTS]

random_nickname, думаю батьки не для цих ваших дій подарували вам життя.... Подумайте.
Все в житті можна вирішити,було б бажання)
Батькам теж властиво наїдатись і це нормально.
Щодо вирішення проблем - є таке, моєоивості мав. Не користувався через власний егоїзм і дурість.
То чим Ви так наїлись?

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Написав вище - 7 років стресового життя без світла попереду. Самостійно вбив нервову систему.

Батькам теж властиво наїдатись і це нормально.
Щодо вирішення проблем - є таке, моєоивості мав. Не користувався через власний егоїзм і дурість.
Дурість таблетки жерти,а проблеми вирішаться при наявності холодного розуму і терпіння

Якщо наступив "той самий" і вам нема чому радіти і життя не ціниться, то підіть добровольцем.
Хоч якась користь буде.
Якщо і загините, то героєм а не псом. Сорь якщо грубо написано.

Якщо наступив "той самий" і вам нема чому радіти і життя не ціниться, то підіть добровольцем.
Хоч якась користь буде.
Там яйця треба мати

Хоч якась користь буде.
Все по ділу. Служба теж була одним із варіантів. Проблема лиш в тому, що зі своїм зором з мене буде мало толку. Прямо дуже мало толку.
Там яйця треба мати
Щоб прокинутись вранці, треба спочатку заснути

Все по ділу. Служба теж була одним із варіантів. Проблема лиш в тому, що зі своїм зором з мене буде мало толку. Прямо дуже мало толку.

Щоб прокинутись вранці, треба спочатку заснути
Відмазки на всі випадки життя припасли?

Звичайно. Я і не сумнівався в приблизно такій відповіді.
Як Гато написав - там яйця треба мати. Не зір.

Назад
Угорі