Кредит+ Расскажите у кого с ними как дела)

• Автор теми Автор теми Лерок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 619
  • Перегляди Перегляди 41K
В мене тіло кредиту 10000грн. щоб пролонгувати 4600 таких пролонгації я зробила 4 якщо не 5 щоб не збрехати!! Зараз просрочка близько 20 днів...на що чекати...бо залишилася без роботи і немаю зараз як оплатити!!!
Немає грошей... НЕМАЄ роботи... Це погано,але надалі почніть жити для себе,а не для них...
Нічого вони Вам не зроблять...Буде все ,що кожен тут пережив,чи переживає.. Читайте, навчайтесь, спілкуйтеся....

Ви пролонгували 4-5 разів по 4600 ???
Так!!!!Ну зараз поки тільки смс
Немає грошей... НЕМАЄ роботи... Це погано,але надалі почніть жити для себе,а не для них...
Нічого вони Вам не зроблять...Буде все ,що кожен тут пережив,чи переживає.. Читайте, навчайтесь, спілкуйтеся....
Я просто нехочу щоб вони вишукували рідних у мене вагітна тітка...мама яка виховує 3 річну сестру...??я в ступорі

Два письмеца и тишина.Может уже и продали, но мне на них с высокой колокольни.

Так!!!!Ну зараз поки тільки смс
Тіло 10к - віддали пролохаціями 18,2к (мінімум) ...
Для мене особисто відповідь очевидна - ви їм все віддали, навіть більше того...
Нічого вони вам не зроблять . До суду тим більше не рипнуться, бо мають шанс
напоротися на рішення " двостороння реституція" - а їм це нафіг не потрібно.

У кого как с кредит+ дела? Сколько тела и сколько насчитывают просрочку? Кому то с ними нацком помог? И вообще есть кто то , кто с ними смог договориться?
У меня не так плохо все с ними. При достаточно большом теле ведут себя смиренно. Только письмо прислали на прошлой неделе. По адресу прописки.) Очень хотят тело и процент, без штрафов даже.) Но я уже большая девочка и прекрасно знаю, что нужно делать со своим телом.)))

Тіло 10к - віддали пролохаціями 18,2к (мінімум) ...
Для мене особисто відповідь очевидна - ви їм все віддали, навіть більше того...
Нічого вони вам не зроблять . До суду тим більше не рипнуться, бо мають шанс
напоротися на рішення " двостороння реституція" - а їм це нафіг не потрібно.
Але вони всерівно будуть обзвонювати??

Але вони всерівно будуть обзвонювати??
Незалежно від того чи ви будете з ними спілкуватися чи ні - однозначно будуть, якщо знайдуть. Нажаль ( доказано неоднократно - знаходять )
Тільки повна оплата того, що вони хотять це зупинить ... Проте це не варіант - виїм вже віддали вдвічи більше і далі щось платити - це як на мене ідіотизм і викидання грошей на вітер.

Тільки що прийшла смс від кредит + про судову тяганину!!
Незалежно від того чи ви будете з ними спілкуватися чи ні - однозначно будуть, якщо знайдуть. Нажаль ( доказано неоднократно - знаходять )
Тільки повна оплата того, що вони хотять це зупинить ... Проте це не варіант - виїм вже віддали вдвічи більше і далі щось платити - це як на мене ідіотизм і викидання грошей на вітер.
Тільки що прийшла смс від кредит + про судову тяганину!!!??

Вони просять вийти на зв'язок! Всерівно ігнорувати?!Я всерівно немаю пока грошей на оплату!
Они в каждом смс тоже просят выйти на связь ,то в суд подают ,то ещё что придумают ,если есть желание поссорится или может вам скучно то можете конечно набрать ,а так не вижу смысла ☀️

Родным звонили были посланы на вайбер мне прислали оплатить 7 тыс а не 12 брала 6 просрочка 3мес!или передадим ?

У кого как с кредит+ дела? Сколько тела и сколько насчитывают просрочку? Кому то с ними нацком помог? И вообще есть кто то , кто с ними смог договориться?
Полгода просрочка,последний месяц тишина, только деньги с карты пытаются снять периодически, наивные))) даже смс нету...возвращать им есссно ничего не собираюсь без суда). С 3 к тела пытаются снять 9 к с карты.

Гдето через 5 месяцев просрочки,точьно уже не помню,предложили оплатить тело,дали гар.письмо,оплатил,закрыли ,а до этого тоже разные пугалки слали

Мій кредит продали «УМ ФАКТОРИНГ» ЄДРПОУ: 40274286, а ті *дони в свою чергу наняли у приватного нотаріуса напис і тепер в мене знімають з зарплати 20%. Поки зняли один раз, так що підзбируйте гроші щоб не лізти з голою жопою на амбразуру. До речі 8 місяців протермінування, тіло 4000 хочуть 18к.

Назад
Угорі