Дим Димыч
Читач
- Дописи
- 6595
- Реакції
- 21215
- Бали
- 5718
Дим Димыч не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просто соскучился?Ты,меня позвал,что бы я миллионом похвасталась
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Просто соскучился?Ты,меня позвал,что бы я миллионом похвасталась
Доброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
Подскажите пожалуйста как вы нажали кнопочку,и что отвечали что они сами начали трубку бросать,научите как себя вести тех кто только ступил на эту тропу войны.Если это Вас не затруднит конечно.У Мари,характер вредный.Она сама изначально боялась,но потом взяла себя в руки,переключила кнопочку в голове.Теперь звонилки,если она старую симку включает,сами трубку выключают.Нужно сделать переоценку жизненных ценностей,и кнопочку,таки нажать.
Дим Димыч, Ты,меня позвал,что бы я миллионом похвасталась?![]()
Та,я ж здесь каждый день есть.Ладно,если соскучился,приеду в Киев,обнимуПросто соскучился?
На ### слать.Помогает.Подскажите пожалуйста как вы нажали кнопочку,и что отвечали что они сами начали трубку бросать,научите как себя вести тех кто только ступил на эту тропу войны.Если это Вас не затруднит конечно.
Обьяснить тяжело,но попробую.У,каждого своя ситуация и свое окружение.Я,дошла до пика,когда даже по ночам не спала.Когда шараги перестали давать ,начала искать инвестора.Нашла форум и это была моя самая сладкая ночь за 2019.У,меня есть трое детей,и это моя главная кнопочка.Изначально,был страх,рассматривала деревья и двери подъезда,катала заявы на 1545,боялась не звонков мфо,а звонков знакомых.Всем,я сказала,что заполняла анкету в фб и данные слила.Подскажите пожалуйста как вы нажали кнопочку,и что отвечали что они сами начали трубку бросать,научите как себя вести тех кто только ступил на эту тропу войны.Если это Вас не затруднит конечно.
Ставили людей на автодозвон,я их посылала писать заяву в полицию,даже на себяОбьяснить тяжело,но попробую.У,каждого своя ситуация и свое окружение.Я,дошла до пика,когда даже по ночам не спала.Когда шараги перестали давать ,начала искать инвестора.Нашла форум и это была моя самая сладкая ночь за 2019.У,меня есть трое детей,и это моя главная кнопочка.Изначально,был страх,рассматривала деревья и двери подъезда,катала заявы на 1545,боялась не звонков мфо,а звонков знакомых.Всем,я сказала,что заполняла анкету в фб и данные слила.
Я с каждым днём всё больше понимаю что всё что не происходит в нашей жизни для чего-то нам надо,да очень нелегко принять решение не платить особенно когда всю жизнь стараешься жить по принципу не укради,не обмани,но слава Богу что есть люди которые по своему примеру помогают другим в этом нелёгком бою.Хуже может быть только смерть а всё остальное можно и нужно пережить,я думаю мы ещё будем вспоминать когда то и смеяться над своими страхами а пока нужно набраться терпения,и ещё тем кто только начинает советую ещё в Ютуб посмотреть как нужно с ними разговаривать если вдруг они к нам дозвоняться,всем хорошего вечера.А я решила была не была раз не буду платить этим ypoдам значит порадую себя и ребенка и закажу суши о которых мечтаю уже полгода.Обьяснить тяжело,но попробую.У,каждого своя ситуация и свое окружение.Я,дошла до пика,когда даже по ночам не спала.Когда шараги перестали давать ,начала искать инвестора.Нашла форум и это была моя самая сладкая ночь за 2019.У,меня есть трое детей,и это моя главная кнопочка.Изначально,был страх,рассматривала деревья и двери подъезда,катала заявы на 1545,боялась не звонков мфо,а звонков знакомых.Всем,я сказала,что заполняла анкету в фб и данные слила.
Ставили людей на автодозвон,я их посылала писать заяву в полицию,даже на себя с
Лудшее решениезакажу суши
32 МФОбільше 600 днів прострочкиДоброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закрити.Доброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
Вы что погасили 27 мфо, а 2 все время продлевали?У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закрити.
Ви,погасили 27?У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закрити.
Ні , останні 2 МФО я взяла на початку грудня , коли по інших МФО були просрочки вже по 7-8 місяців , це Cly і Cashynsky( дивно, але боржнику , вони дали кредит 3000 грн.).Так, я їх пролонговувала 2 рази і зараз 21 лютого закінчується термін, тому напевно закрию( так думаю).Вы что погасили 27 мфо, а 2 все время продлевали?
И с декабря закрыли 27 мфо?Ні , останні 2 МФО я взяла на початку грудня , коли по інших МФО були просрочки вже по 7-8 місяців , це Cly і Cashynsky( дивно, але боржнику , вони дали кредит 3000 грн.).Так, я їх пролонговувала 2 рази і зараз 21 лютого закінчується термін, тому напевно закрию( так думаю).
Так,в кінці січня я почала закривати кредити( у 14 - ти домовилась за тіло, 4- на реструктуризації, а решту 9 змушена була закрити , тому що тероризували моїх дітей( синові 10 років,, то я змінила йому сім- карту і все було гаразд, а доньці - 17 років, вона не хотіла закривати соц.мережі, бо є блогером в інстаграмі, де заробляє гроші і оформлена як приватний підприємець, тому цей терор і позор дитина припинила( оплатила за мене сама).Чомусь найбільше її діставали і шантажували та її друзів.Чоловіка та родичів не знайшли.Фактичний адрес я вказала не вірний, а за реєстрацією не проживаю вже 15 років, можливо туди й дзвонили комусь, але я не знаю.
У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закрить
У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закри
Я також вдячна всім учасникам форуму,ще два тижні тому бігала,шукала де зайняти,а сума по тілу кредиту не маленька,а зараз передумала,навіть маленькі суми через їх хамство закривати не хочеться.Да у Вас можно сказать что их нет,у меня 33Мфо,плюс 4 банка,и я так же как и вы только вышла на просрочку,телефон красный,у меня пока только четыря дня но уже понимаю что так долго не выдержу,одно радует что есть люди у которых можно спросить совет и которые всегда успокоят,это я про сайт.
Не можу створити нову тему,стоїть обмеження, може тут хтось знає про закон який вийшов,якщо це дійсно так. Побачила в одному коментарі.У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закрити.
Не можу створити нову тему,стоїть обмеження, може тут хтось знає про закон який вийшов,якщо це дійсно так. Побачила в одному коментарі.У мене було 29 МФО.Так, спочатку здається ,що настало пекло на землі.Але це якийсь період, а потім вже не такий панічний страх від цієї ситуації, починаєш розробляти план і стратегію як з моральними виродками боротись і в кінці перемога на Вашій стороні.На сьогоднішній день у мене залишилось 2 МФО і вони не в просрочці, тому я планую їх закрити.
І ще одне,подзвонила на 102 щоб зареєструвати скаргу про погрози, ідентифікатор номера видав таку картину,що це,бо я реально в шоціЯ також вдячна всім учасникам форуму,ще два тижні тому бігала,шукала де зайняти,а сума по тілу кредиту не маленька,а зараз передумала,навіть маленькі суми через їх хамство закривати не хочеться.
Не можу створити нову тему,стоїть обмеження, може тут хтось знає про закон який вийшов,якщо це дійсно так. Побачила в одному коментарі.
Не можу створити нову тему,стоїть обмеження, може тут хтось знає про закон який вийшов,якщо це дійсно так. Побачила в одному коментарі.
нашли слабю точку и давили через нее на Вас. соцсети можно было не закрывать, а ограничить доступ для посторонних, ну и контролировать кто в друзья добавляеться, хотя это нереально, т.к. калы могут с фейковых страниц добавляться и вынюхивать инфо.вона не хотіла закривати соц.мережі, бо є блогером в інстаграмі...Чомусь найбільше її діставали і шантажували та її друзів.