Хто ще є тут такий чемпіон як я 20 МФО?

• Автор теми Автор теми Евеліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 202
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
26 МФО и 2 банка, месяц просрочки,держись .

нашли слабю точку и давили через нее на Вас. соцсети можно было не закрывать, а ограничить доступ для посторонних, ну и контролировать кто в друзья добавляеться, хотя это нереально, т.к. калы могут с фейковых страниц добавляться и вынюхивать инфо.
Та эти товарищи могут посмотреть кто лайки вам ставил и их терроризировать, лучше максимально все удалить

26 МФО и 2 банка, месяц просрочки,держись .
А варіантів немає,платити нема вже чим,напролонгувалася)))))))))
Держаться и набраится терпения!!! Только так! Через время они немного поутихнут, да и Вы через время будете проще на них реагировать!!! Самые сложные первые 3 месяца в потом уже втягиваешся и начинаешь принимать сетуацию!!!! Так что не отчаивайтесь и не расстаивайтесь! Все пройдет!!!! А мфо вам ничего не сделают, кроме нерватрепки!
Страшно через велику суму,а ще як нарахують свої захмарні відсотки,то напевно ще онукам прийдеться платити.

нашли слабю точку и давили через нее на Вас. соцсети можно было не закрывать, а ограничить доступ для посторонних, ну и контролировать кто в друзья добавляеться, хотя это нереально, т.к. калы могут с фейковых страниц добавляться и вынюхивать инфо.
Вона не хотіла обмежувати доступ і контролювати , хто добавляється, бо в неї 320тис. підписників( це її аудиторія , де вона спілкується, веде різноманітні курси та реклама, відповідно заробляє гроші ), тому вирішила дитина сплатити мій борг, а я їй цього не розповідала, що є проблеми з МФО.Якось було соромно, бо ті суми, які я позичала в МФО, вона б мені могла просто так дати. Але коли тобі 44 роки і твоя дитина зароблює в рази більше від тебе ,не маючи жодної освіти (їй всього 17 років , учениця 11 класу), а я за професією лікар і не можу заробити за місяць, те що блогер має за декілька годин.Це проблема і це соромно.

Незнаю :rolleyes:

У меня 37,банки+контактная 32+банки.Уже больше года.На данный момент одно Иин+4-ре суд,где контактная.Окружение с весны не трогают.
В каком смысле в 4 суд где контактная?А вы причем к тем судам,где просто оставили ваш номер телефона?

вот моя статистика на сегодняшнее утро. статистика имбицила

cly - 2500
monetka - 6500
cashinskiy - 4700
bistrozaym - 4700
novi kredity - 2500
mrmoney - 2400
moneyveo - 4300
mycredit - 4400
cashberry - 11300
lovilave - 6200
панкредит 2500
кредиткасса - 5100
еврогроши - 6500
позичка - 4000
готивочка - 2700
смартивей - 3000
микрокеш - 6000
Нови кредити - 2000
кошелек - 2500
авира - 3500
егроши 5000

получилось кое как закрыть, теперь один кредит 8500 майкредит

вот моя статистика на сегодняшнее утро. статистика имбицила

cly - 2500
monetka - 6500
cashinskiy - 4700
bistrozaym - 4700
novi kredity - 2500
mrmoney - 2400
moneyveo - 4300
mycredit - 4400
cashberry - 11300
lovilave - 6200
панкредит 2500
кредиткасса - 5100
еврогроши - 6500
позичка - 4000
готивочка - 2700
смартивей - 3000
микрокеш - 6000
Нови кредити - 2000
кошелек - 2500
авира - 3500
егроши 5000

получилось кое как закрыть, теперь один кредит 8500 майкредит
Один, вопрос. Как, как Вам удалось это все закрыть? Научите

Один, вопрос. Как, как Вам удалось это все закрыть? Научите
Ждал ЗП за заказ(сайты делаю) - с декабря не оплачивали, ждал, залез в просрочки но уже не делал пролонгаций (а раньше делал, баран). Прозвонивали мать и сестру, но я все равно мелкими заказами и верил что всё таки заплатят. Вот сегодня пришел перевод - выдохнул, но не получилось всё закрыть. Пришлось взять в майкредите по промокоду 70% 8500, что бы просрочки где растут % закрыть. Вот так и выкрутился - почти.

А варіантів немає,платити нема вже чим,напролонгувалася)))))))))

Страшно через велику суму,а ще як нарахують свої захмарні відсотки,то напевно ще онукам прийдеться платити.
Понимаю!!! Я и сама боялась и перживала! А потом поняла что пока я никак не могу повлиять на ситуация переживать бессмысленно!!!! Просто ждите!!!! Кто то из МФО через время начнут списания предлагать вот тогда и будете решать вопрос! А сейчас постарайтесь успокоится и ждите!

Понимаю!!! Я и сама боялась и перживала! А потом поняла что пока я никак не могу повлиять на ситуация переживать бессмысленно!!!! Просто ждите!!!! Кто то из МФО через время начнут списания предлагать вот тогда и будете решать вопрос! А сейчас постарайтесь успокоится и ждите!
Дякую за підтримку. Так і роблю, чекаю,але бувають такі смс,що виводять з рівноваги і задумуюся що дальше буде. Поставила блок на дзвінки,спілкуюся періодично тільки в ел.пошті,чи може не варто і цього робити?

Дякую за підтримку. Так і роблю, чекаю,але бувають такі смс,що виводять з рівноваги і задумуюся що дальше буде. Поставила блок на дзвінки,спілкуюся періодично тільки в ел.пошті,чи може не варто і цього робити?
Это как Вам удобно! Я ни как и не скем не общалась! Это бесполезно на данном этапе!

Это как Вам удобно! Я ни как и не скем не общалась! Это бесполезно на данном этапе!
Можливо ви маєте рацію,я тільки не повних два тижні на форумі,тому не ще не дуже розумію,що і як краще.

Ждал ЗП за заказ(сайты делаю) - с декабря не оплачивали, ждал, залез в просрочки но уже не делал пролонгаций (а раньше делал, баран). Прозвонивали мать и сестру, но я все равно мелкими заказами и верил что всё таки заплатят. Вот сегодня пришел перевод - выдохнул, но не получилось всё закрыть. Пришлось взять в майкредите по промокоду 70% 8500, что бы просрочки где растут % закрыть. Вот так и выкрутился - почти.
Ого у вас зарплата,под 60-70 тыщ?)

Доброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
да нас тут много таких.

В мене 17 ,тіла кредиту було близько 70 тисяч,скоро буде 2 роки просрочок в убкі світиться 800 тисяч,грошей нема на роботу не можу піти дитина мала дуже Вам співчуваю ,як і всім тут присутнім
Добрый день) добро пожаловать . Вы не одна с таким количеством, не переживайте, у меня к примеру 29 , просрочка почти 2 года. Жизнь прекрасна и удивительна) главное что Вы нашли форум, он как спасательный круг!

А Вы? ;)
У вас є преміум актив ?Таке від них пережила,що ці 2 роки медом здаються.І досі терорять!!!

Назад
Угорі