Хто ще є тут такий чемпіон як я 20 МФО?

• Автор теми Автор теми Евеліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 202
  • Перегляди Перегляди 10K
Тут всі такі як ви....вийшла одночасно по всіх 19 мфо..3 закрила..живу вже півроку з ними...жива здорова..Ну трохи нєрвішки потріпали.Ну то все можна поправити...днів на 10 до морька поіхати і все гуд..буде..Головне зараз витримати перші 2-3 місяця..звінків багато буде.Змініть сімку.Карту змініть у банку.В мене на 4місяці почали тіло деякі пропонувати.Але нема чим закривати.Буде чим то закрию.І скажіть рідним.Обов'язково
Рідних повідомила,так вони до не дуже рідних добралися))))),цікаво,як вони вичисляють навіть тих, з ким ніколи по телефону не спілкувалася. А поліція бідна-нещасна нічого не може зробити,нехай би свій штат з таких відморозків сформували,толку було б більше. А платити також нема чим,витягнули все що було,спочатку з рідними треба розрахуватися,а їм прийдеться чекати,якщо розуму наберуться і знайдуть правильний підхід до мене????

Да у Вас можно сказать что их нет,у меня 33Мфо,плюс 4 банка,и я так же как и вы только вышла на просрочку,телефон красный,у меня пока только четыря дня но уже понимаю что так долго не выдержу,одно радует что есть люди у которых можно спросить совет и которые всегда успокоят,это я про сайт.

Я такой,притом тела есть и 17 и 16 и 10 тысяч.А у вас какие тела кредитов?
Від 2400 до 20000,це компанія "На Все" така щедра,а відсотків за місяць прострочки нарахували стільки,скільки самі захотіли. Я до кінця життя з того не виберуся.

Да у Вас можно сказать что их нет,у меня 33Мфо,плюс 4 банка,и я так же как и вы только вышла на просрочку,телефон красный,у меня пока только четыря дня но уже понимаю что так долго не выдержу,одно радует что есть люди у которых можно спросить совет и которые всегда успокоят,это я про сайт.
Я установила себе антиколлектор и труколлер,пока помогает но не от всех,номер сим карты изменить не могу так что вынуждена постоянно заряжать телефон т.к из за звонков быстро разряжаеться.А вообще нужно просто понять что денег нет и больше пролонгаций

19, просрочка с января 2019...
Ого...мене за місяць прострочки так пропісочили,що думала в дурдом попаду і як я вже зрозуміла,це тільки початок пекла. Дай Бог їм витримки,бо в мене вона появилася дякуючи всім вам

Незнаю :rolleyes:
Доброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
У меня 37,банки+контактная 32+банки.Уже больше года.На данный момент одно Иин+4-ре суд,где контактная.Окружение с весны не трогают.

Незнаю :rolleyes:

У меня 37,банки+контактная 32+банки.Уже больше года.На данный момент одно Иин+4-ре суд,где контактная.Окружение с весны не трогают.
Тоді напевно до весни нерви потріпали? Або просто адекватні компанії. Я не там понабирали,одні відморозки.

Тоді напевно до весни нерви потріпали? Або просто адекватні компанії. Я не там понабирали,одні відморозки.
Їх ,неадекватність в нас в голові.Самий пік був на 3-4-тому міс.,далі змінила сімку і зовсім заспокоїлась.Були коллажі,були автодозвони.

Ого...мене за місяць прострочки так пропісочили,що думала в дурдом попаду і як я вже зрозуміла,це тільки початок пекла. Дай Бог їм витримки,бо в мене вона появилася дякуючи всім вам
Не накручивайте, чем больше думаете об этом, тем они как собаки- чувствуют страх...

Я думаю просто у Мари характер такой,это же зависит от человека как он к этому относиться.Да и насколько я поняла тут как кому повезет,комуто не звонят ,а кого то достают очень.

Я думаю просто у Мари характер такой,это же зависит от человека как он к этому относиться.Да и насколько я поняла тут как кому повезет,комуто не звонят ,а кого то достают очень.
У Мари,характер вредный.Она сама изначально боялась,но потом взяла себя в руки,переключила кнопочку в голове.Теперь звонилки,если она старую симку включает,сами трубку выключают.Нужно сделать переоценку жизненных ценностей,и кнопочку,таки нажать.
Дим Димыч, Ты,меня позвал,что бы я миллионом похвасталась? :facepalm:

Назад
Угорі