Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
СлабачкаТю.. У меня не круглое число!19 мфо и банки) Середнячок..
А то....Прям семейный подряд

Мож у Ромахи 21 или 31 ... тогда всё ровно )))Тю.. У меня не круглое число!19 мфо и банки) Середнячок..
Ну да!)) Даже если у обоих мфо посчитать,то все меньше вашего будет..Не дотянули однако)Слабачка
А то....![]()
Мне своих мало было, вот и нашла того, у кого не меньше было, чтоб не чувствовал себя так, что не дотягиваетПрям семейный подряд

Я не помню сколько у него осталось!До 10 наверное..Мож у Ромахи 21 или 31 ... тогда всё ровно )))
Тут всі такі як ви....вийшла одночасно по всіх 19 мфо..3 закрила..живу вже півроку з ними...жива здорова..Ну трохи нєрвішки потріпали.Ну то все можна поправити...днів на 10 до морька поіхати і все гуд..буде..Головне зараз витримати перші 2-3 місяця..звінків багато буде.Змініть сімку.Карту змініть у банку.В мене на 4місяці почали тіло деякі пропонувати.Але нема чим закривати.Буде чим то закрию.І скажіть рідним.Обов'язковоДоброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.
Правильно! В взаимоотношениях всего должно быть поровнуМне своих мало было, вот и нашла того, у кого не меньше было, чтоб не чувствовал себя так, что не дотягивает![]()

Не хозяйственный онЯ не помню сколько у него осталось!До 10 наверное..
... нельзя из дому выносить! )))А шо поделать?)Правильно! В взаимоотношениях всего должно быть поровну![]()
![]()
Не хозяйственный он... нельзя из дому выносить! )))
То 20 чи 14??Доброго дня. Скажіть, будь ласка,хто ще влип так,як я? 20 МФО, по всіх перший раз вийшла на прострочку. Жмуть всі і зразу. Обдзвонили всіх кого можна. Грошей нуль,чого чекати дальше не знаю,але настільки страшно,що здається виходу нема. Тільки місяць прострочки,а так нерви вимотали,що реально дах їде. Може ще хтось тут такий,як я,порадьте що робите в такій ситуації. Дякую всім хто відгукнеться.