Хотела обратиться в компанию Bezcreditov

• Автор теми Автор теми Jul
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 11K
Якщо не платити їм, то вони погрожують?! Як мені, свого часу залізла в МФО кредити, аферистка кинула, я побачила рекламу bezcreditov в Інтернеті, вони около года викупали, кредити, позору я на терпілася від цієї фірми, нарешті викупили, потім кажуть платіть, а тут карантин, я сказала немає чим, у відповідь навіщо ви просили викупляти, погрози,, і на невиїзд, і що квартиру відберуть, усіма методами, я прокоментувала в фейсбуці їх пост, то вони ви мол на радощах, що ми викупили платити не хочете! При тому спочатку я з іншою прав. системою зв'язалася, але по оплаті, було дорого, вони сказали що за 399 грн. Ми викупаємо Вам кредити і півроку на закриття, чи рік, зараз інше
Это не правовая система! Систематические поборы, это другое... Ну а система "приведи друга - получи 50% скидку..." остается без комментариев! :mosking:

У них даже адреси фірми я не знашла коли шукала
Блокувати телефонний номер можно без проблем.

Нічого вони не викупили, вам просто локшину на вуха накидали. Це аферисти, в чомусь ще гірші від колекторів.

Все що вони можуть у вас відібрати - це ваш час, приділений на діалог з ними. Ще раз - блок і нах.

Часом не з АО "Захист" ?
Ні, на Антоновича, Правова допомога, ті теж затребували 3000тис.грн

Останнє редагування:
Якщо не платити їм, то вони погрожують?! Як мені, свого часу залізла в МФО кредити, аферистка кинула, я побачила рекламу bezcreditov в Інтернеті, вони около года викупали, кредити, позору я на терпілася від цієї фірми, нарешті викупили, потім кажуть платіть, а тут карантин, я сказала немає чим, у відповідь навіщо ви просили викупляти, погрози,, і на невиїзд, і що квартиру відберуть, усіма методами, я прокоментувала в фейсбуці їх пост, то вони ви мол на радощах, що ми викупили платити не хочете! При тому спочатку я з іншою прав. системою зв'язалася, але по оплаті, було дорого, вони сказали що за 399 грн. Ми викупаємо Вам кредити і півроку на закриття, чи рік, зараз інше
Мені продовжують до сих пір, шлють погрози, безкредітов

Мені продовжують до сих пір, шлють погрози, безкредітов
Юридическая компания шлёт Вам угрозы?
Хотя, в принципе, чему я удивляюсь, мне на почту регулярно приходят угрозы от подобных компаний.

У них даже адреси фірми я не знашла коли шукала

Ні, на Антоновича, Правова допомога, ті теж затребували 3000тис.грн
3000 тис грн, это 3 млн.
Какой же долг, если 3 млн только за услуги

Всем обещаю напишу и предоставлю докащзательста если они, конечно будут, так как я с ними связалась до того как нашла этот форум. Точно смогу сказать кидаловы они или все таки что то получиться. Пока жду сама
Є результат?
Я теж хочу написати про цю компанію,з ними я працюю з вересня ,викупили дінейро треба було відати 15600 ,а тепер 7000 менше ніж тіло,диджи фінанс (банк Михайлівський)тільки 1600 з 3000,і вони ці суми розбивають на 7 місяців що буде далі побачим у мене ще 12мфо,що мені подобається що можу ім задавати любі питання ,відсилати смс ,вони завжди можуть розказати ,заспокоіти а мені це в першу чергу потрібно це моя думка про них а вам самим рішати(це не є реклама ,чи пропоганда)будем бачити що буде далі
І який результат?
Как сказать, заплатила я им, да поставили мне телефонный страж, после того как я трубку не беру автомат говорит, что я под юридической защитой безкредитов и типо все вопросы к ним. Потом они два раза в месяц подают реестр на выкуп долгов, которые предоставляют, оригиналы сканы или скачать, вот я это все отправила они потом 15 и 30 каждый месяц подают им, что они готовы выкупить их. Но опять я д говорю и не рекламирую не в коем случае, я связалась с ними поэтому по дальнейшем действиям я буду отписываться, если они что то сделают создам отдельную тему на них. До этого я тоже связалась с компание вытянули у меня 3000 потом за письма потом ... Я все ... Могла ь за эти деньги закрыть два кредита... Обещаю вам я отпишусь за них)))
Как результат?

Останнє редагування:
Назад
Угорі