Bezcreditov действуют, как коллекторы

• Автор теми Автор теми DJULICHKA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 9K
  • Теґи Теґи
    bezcreditov
Вы с ними тоже договор заключили? (((
Антоніна Олегівна, попереджаємо! Через ваш борг, Вас або Вашу родину можуть виключити зі списку громадян України, які можуть використовувати державні бюджетні кошти для оплати комунальних послуг! Також по вам распочато судову справу по заборгованності! погасіть борг, і справа буде зупинена!

Останнє редагування модератором:
Антоніна Олегівна, попереджаємо! Через ваш борг, Вас або Вашу родину можуть виключити зі списку громадян України, які можуть використовувати державні бюджетні кошти для оплати комунальних послуг! Також по вам распочато судову справу по заборгованності! погасіть борг, і справа буде зупинена!
Боже,что они там курят?

Во фантазёры.

Через ваш борг, Вас або Вашу родину можуть виключити зі списку громадян України, які можуть використовувати державні бюджетні кошти для оплати комунальних послуг!
:lol: :lol: :lol:
Такой дичи ещё не читал ))

Мля.. :ahaha: Державні бюджетні кошти..Я так понимаю что это субсидия.. Фантазёры.

Мля.. :ahaha: Державні бюджетні кошти..Я так понимаю что это субсидия.. Фантазёры.
У мене немає субсидії, і сім'ї, тому кого вони будуть виключати як громадянинів України?
Боже,что они там курят?
Точно, оце зв'язалася я з цією фірмою

Назад
Угорі