Холостяки обоих полов-все сюда!!

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 43K
спасибо за совет!теперь токо кофе на лавочке и в кашерном варике курьер " глово"
Не, ну вы так не перегибайте уж.
Кто же будет дам водить на свидухи по 5 к?)
Рыцари должны быть всегда. Это ваша ноша

спасибо за совет!теперь токо кофе на лавочке и в кашерном варике курьер " глово"
Чего??? Хорошей еды не будет???)))
1542259949_1-2.webp

вспомнился случай в свое время когда пригласил девушку на ужин и в конце романтики она мне и деньги тычила( это было первое и последнее свиданка)
Ну і дарма. Крайні дві зустрічі були з чудовою дівчинкою-23 роки, лікар-інтерн, зож, танці, дві мови і т.п. На другу і третю зустріч вона б не прийшла, якби відмовив у її повній оплаті (при знайомстві так сталося що сплатив сам, бо у неї сів телефон і не було зарядки).

ну плять извините! у меня к примеру свиданка это от 5 к !не будет денег просто не приглашу......
Фіга собі. Я не настільки мажор. Максимум 5к витрачав раніше, за що досі з себе сміюся. Неймовірна дурість.

Не, ну вы так не перегибайте уж.
Кто же будет дам водить на свидухи по 5 к?)
Рыцари должны быть всегда. Это ваша ноша
либо я мажор либо вы с забытых регионов(без обид) не ну шо такое пятерка в наше время....

Ну і дарма. Крайні дві зустрічі були з чудовою дівчинкою-23 роки, лікар-інтерн, зож, танці, дві мови і т.п. На другу і третю зустріч вона б не прийшла, якби відмовив у її повній оплаті (при знайомстві так сталося що сплатив сам, бо у неї сів телефон і не було зарядки).

Фіга собі. Я не настільки мажор. Максимум 5к витрачав раніше, за що досі з себе сміюся. Неймовірна дурість.
"дівчинкою-23 роки, лікар-інтерн, зож, танці, дві мови і т.п."
Самое время признаться, что потом вы проснулись)))

Назад
Угорі