Холостяки обоих полов-все сюда!!

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3K
  • Перегляди Перегляди 43K
Ну і дарма. Крайні дві зустрічі були з чудовою дівчинкою-23 роки, лікар-інтерн, зож, танці, дві мови і т.п. На другу і третю зустріч вона б не прийшла, якби відмовив у її повній оплаті (при знайомстві так сталося що сплатив сам, бо у неї сів телефон і не було зарядки).
яки интерны в моем возрасте?уже кожа рожа идет полным ходом))))

Нельзя. Ти повинна стояти у кутку і колупати піч. Якщо свати щось запитають, ти повинна дурнувато посміхнутись і відповісти: " Я стидаюся..." І не забувай червоніти.
Вот даже стесняюсь спросить, а с какого дива Вы такие обычаи помните?))) Может еще и газбузы припрятанные есть?))

Наш ответ на позицию: Каждый платит за себя" - Каждый дpoчит сам себе.

Дык никто ж не спорит, что мужики уже не те)
Психолог АднАзнАчнА крутой, поделитесь контактами?)
Ні, він тільки з військовими працює. Починали з того що спати не міг і кричав.
начнем с того что лично я тебе ваще претензий не кидал !я просто выразил свою мнюшку и псе
Дик і я тобі без претензій написав, що неуважно читаєш і відповідно перекручуєш.
Вы - герой, однако? грубо отсеивать через мелкое сито материального быта)
Для мене тут перш за все про цінності і взаємовідносини, а не гроші. Якщо дівчина вважає що я маю платити "за честь созерцать" то нам однозначно не по дорозі.

Дик і я тобі без претензій написав, що неуважно читаєш і відповідно перекручуєш.

Для мене тут перш за все про цінності і взаємовідносини, а не гроші. Якщо дівчина вважає що я маю платити "за честь созерцать" то нам однозначно не по дорозі.
А отношения семейные как строить? Или это совсем другая история? Или та, с которой 50 на 50 - и в семье так будет?)

Так а как вы плавно от того, что спать не могли и кричали плавно переместились на этих меркантильных и алчных шкур женщин?)

Назад
Угорі