Половина отсеивается или 2/3?)) При таких раскладах)
Думаю менше, ~20%, перший "грубий відсів") Цілком влаштовує.
Если бы меня кто-то куда-то пригласил и траты 50/50, то я бы полностью оплатила
Можеш оплатити і не приходити) А якщо серйозно, кілька разів дівчата оплачували самостійно в ультимативній формі.
О! Ти почав відкриватися!!!!
Ти у своїй гонитьбі за примарою вже загубив себе, хдопче.... Мне очень жаль.
Навпаки, почав нащупувати. Головне-припигив себе зраджувати, постійно намагаючись бути зручним і всім подобатися.
Раніше всі витрати брав на себе і вважав що це робить мене "мужиком"-ахінея. Міг на першій зустрічі подарувати вартісні сережки, прогулянку верхи, поїзду на три дні в інше місто чи брав квитки на дорогу подію. Мені подобалося догоджати, але як показала практика-чим більше вкладав ресурсно, тим менше отримував віддачі.
Ещё бы соточку на проезд нищебродику дала
Ок, скидай.
не ну просто для меня к примеру дико!завешь на ужин если ты такой перец то будь добр делать все кашерно.....
Ти не уважний, я нікого не кличу взагалі. Якщо постає питання відвідати заклад-одразу озвучую свою позицію, жодного разу не зливались. В подальшому я можу наприклад робити неочікувані подарунки, але тільки по власній волі, те що хочу і без маніпуляцій. До трьох повноцінних зустрічей-жодної копійки.
Вважаю що перші зустрічі мають бути більше у форматі друзів, вони ж чомусь не вважають що я маю оплачувати, хоч з близькими часто один одного пригощаємо.
Сам принцип був порадою психолога, за що йому безмежно вдячний.
Колись ще дійду до відмови від сеkсу мінімум 5, зустрічей. Поки далі трьох не виходить.