Сестра Шекспира
✩ Premium ✩
- Дописи
- 4347
- Реакції
- 7817
- Бали
- 6780
Сестра Шекспира не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не думаю, что так уж редко, намного чаще))Одна на 1000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не думаю, что так уж редко, намного чаще))Одна на 1000
Вы герой!Думаю менше, ~20%, перший "грубий відсів") Цілком влаштовує.
Можеш оплатити і не приходити) А якщо серйозно, кілька разів дівчата оплачували самостійно в ультимативній формі.
Навпаки, почав нащупувати. Головне-припигив себе зраджувати, постійно намагаючись бути зручним і всім подобатися.
Раніше всі витрати брав на себе і вважав що це робить мене "мужиком"-ахінея. Міг на першій зустрічі подарувати вартісні сережки, прогулянку верхи, поїзду на три дні в інше місто чи брав квитки на дорогу подію. Мені подобалося догоджати, але як показала практика-чим більше вкладав ресурсно, тим менше отримував віддачі.
Ок, скидай.
Ти не уважний, я нікого не кличу взагалі. Якщо постає питання відвідати заклад-одразу озвучую свою позицію, жодного разу не зливались. В подальшому я можу наприклад робити неочікувані подарунки, але тільки по власній волі, те що хочу і без маніпуляцій. До трьох повноцінних зустрічей-жодної копійки.
Вважаю що перші зустрічі мають бути більше у форматі друзів, вони ж чомусь не вважають що я маю оплачувати, хоч з близькими часто один одного пригощаємо.
Сам принцип був порадою психолога, за що йому безмежно вдячний.
Колись ще дійду до відмови від сеkсу мінімум 5, зустрічей. Поки далі трьох не виходить.
Привет ? держи обнимашки!Это просто мое мнение. Ты судишь всех по себе, я - по себе.
Привет, сестра.
Дык никто ж не спорит, что мужики уже не те)Думаю менше, ~20%, перший "грубий відсів") Цілком влаштовує.
Можеш оплатити і не приходити) А якщо серйозно, кілька разів дівчата оплачували самостійно в ультимативній формі.
Навпаки, почав нащупувати. Головне-припигив себе зраджувати, постійно намагаючись бути зручним і всім подобатися.
Раніше всі витрати брав на себе і вважав що це робить мене "мужиком"-ахінея. Міг на першій зустрічі подарувати вартісні сережки, прогулянку верхи, поїзду на три дні в інше місто чи брав квитки на дорогу подію. Мені подобалося догоджати, але як показала практика-чим більше вкладав ресурсно, тим менше отримував віддачі.
Ок, скидай.
Ти не уважний, я нікого не кличу взагалі. Якщо постає питання відвідати заклад-одразу озвучую свою позицію, жодного разу не зливались. В подальшому я можу наприклад робити неочікувані подарунки, але тільки по власній волі, те що хочу і без маніпуляцій. До трьох повноцінних зустрічей-жодної копійки.
Вважаю що перші зустрічі мають бути більше у форматі друзів, вони ж чомусь не вважають що я маю оплачувати, хоч з близькими часто один одного пригощаємо.
Колись ще дійду до відмови від сеkсу мінімум 5, зустрічей. Поки далі трьох не виходить.
начнем с того что лично я тебе ваще претензий не кидал !я просто выразил свою мнюшку и псеТи не уважний, я нікого не кличу взагалі. Якщо постає питання відвідати заклад-одразу озвучую свою позицію, жодного разу не зливались. В подальшому я можу наприклад робити неочікувані подарунки, але тільки по власній волі, те що хочу і без маніпуляцій. До трьох повноцінних зустрічей-жодної копійки.
А другану шаурму купить? И пиваса? А потом на лавочке в парке семок поплевать) Тогда до интuмa вообще не дойдет, а друган останеться навсегда) Ну или хотдог хотя бы?)Вважаю що перші зустрічі мають бути більше у форматі друзів,
Так а шо, а шо? Задолбался от бабья отбиваться. Оченно ценная кадра.Дык никто ж не спорит, что мужики уже не те)
Психолог АднАзнАчнА крутой, поделитесь контактами?)
Вы целенаправленно вставили лишние 2 буквы в это слово?Вы герой!

По себе не сужу, а окружение да, в основном стервы, да и первую любовь лучшая подруга увела, а он с армии ко мне вернулся.... Может поэтому, а так... Я белая и пушистая....Не думаю, что так уж редко, намного чаще))
Вы - герой, однако? грубо отсеивать через мелкое сито материального быта)Думаю менше, ~20%, перший "грубий відсів") Цілком влаштовує.
Ок, скидай.
спасибо за совет!теперь токо кофе на лавочке и в кашерном варике курьер " глово"Не совсем согласна с вами.
Перец может быть настолько интересен, что и Латте на морозе доставит удовольствие от нахождения рядом с ним.
А может быть настолько никаким, что даже ужин за 7 тысяч в крутейшем ресторане (бывала на таком) этого не исправит.
Бывает человек тебе интересен даже в сквере на лавке)
Я сейчас о летней поре, если че)
Человек твердо озвучил свою позицию! Правда, другая позиция, по 5 к за свидание получила намного больший резонанс...Вы целенаправленно вставили лишние 2 буквы в это слово?![]()
Блииин, я тоже кушать хочуКороче, кино не будет...
Пойду с горя ещё раз поем....
Забудьте, что я там говорила насчёт субботы.спасибо за совет!теперь токо кофе на лавочке и в кашерном варике курьер " глово"
Пошли со мной...Блииин, я тоже кушать хочу
Дык мы же сами свое окружение делаем, своими руками)) поэтому и так. Можно немного видоизменить окружение и уже будут сестрыПо себе не сужу, а окружение да, в основном стервы, да и первую любовь лучшая подруга увела, а он с армии ко мне вернулся.... Может поэтому, а так... Я белая и пушистая....
Ох, мать, ты сегодня в ударе! Всем пиздюлину отвесила.Забудьте, что я там говорила насчёт субботы.
Ням ням, а у меня борщ мясной со сметанкойПошли со мной...
У меня пюрешка и рыбка жаренная есть.
Туся, тю... Мы ж просто шутим.Ох, мать, ты сегодня в ударе! Всем пиздюлину отвесила.
ну очередной принцип женской несуществующей логике..............Забудьте, что я там говорила насчёт субботы.