Как все решить с МФО? Рассмотрим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я лишь пытаюсь дать общее понятие в методах.
А дальше каждый. Как говорится, сеkс на любителя) И ни один юрист не прочитает все на расстоянии.

Діана2019, какой чудной,Вам попался он!
Хоть денег не взял,за такую допомогу?
Гроші взяв за консультацію, 200 грн.
Порадив ім все виплатити, але не виходити на зв*язок і всім розказати про кредити.
Хоча ця Адвокатська спілка знаходиться в топі в гуглі

Тому почала сама шукати відгуки людей і знайшла цей форум і бачу,що я не одна така, хто потрапив у таку ситуацію

Теж саме сьогодні юрист сказав мої мамі що потрібно до них звонити не ховатися і домовлятися з ними. Вмене не має на данный час такої можливості.... Мати не знає що вмене є займи пішла до нього бо достали дзвінки я обманула сказала що хтось дав номер мій через те звонят не можу росказати правди.
Нормальний адекватний юрист скаже вам спілкуватися ... виключно листуванням через укрпошту. І то , якщо захочете Ви. Якщо немає чим платити і вже дійшло до дзвінків навіть вам незнайомим людям - для чого тоді взагалі домовлятися

Нормальний адекватний юрист скаже вам спілкуватися ... виключно листуванням через укрпошту. І то , якщо захочете Ви. Якщо немає чим платити і вже дійшло до дзвінків навіть вам незнайомим людям - для чого тоді взагалі домовлятися
Я також такої думки хоч дуже сильно переживаю? Але ці шакали так нерви потріпали і дзвінками близьким і не близьким есемес та листами що я буду чекати тільки суд іншого варіанта не має.
Post automatically merged:

Я також такої думки хоч дуже сильно переживаю? Але ці шакали так нерви потріпали і дзвінками близьким і не близьким есемес та листами що я буду чекати тільки суд іншого варіанта не має.
Взагалі за ці спорчені нерви нічого не віддала б але якщо дойде до суду то мушу... І ще й передплати є.

Я також такої думки хоч дуже сильно переживаю Але ці шакали так нерви потріпали і дзвінками близьким і не близьким есемес та листами що я буду чекати тільки суд іншого варіанта не має.
Як довго у Вас просрочка?
що вже листи та дзвінки родичам

Як довго у Вас просрочка?
що вже листи та дзвінки родичам
Від 1,5 до 3 місяців обзвонил всіх навіть людей яких в очі не бачила. Листів найбільше від кредит касси а взагалі десь 15 шт точно є.

Від 1,5 до 3 місяців обзвонил всіх навіть людей яких в очі не бачила. Листів найбільше від кредит касси а взагалі десь 15 шт точно є.
Ясно.
Я просто не знаю,як реагувати на їхні дзвінки.
Попередній тиждень я з ними говорила і пояснювала, що немає грошей зараз. У відповідь чула тільки хамство, натиск та казали,що будуть дзвонити на роботу.
Я їхні погрози про обдзвін знайомих і колег - сказала "дзвоніть вони і так все знають". І тиждень був не дуже веселий,я вся на нервах була.
Зараз вже не беру від них трубки і думаю, як то закрити і спекатись від них.
Але хоч трохи стало легше жити і думати, бо я з ними перестала спілкуватись.

Скажіть чи логічно їх інгорити поки не закрила борги? Чи краще контактувати з ними?

NeAngel, из списка е гроши и манивео подают в суд. Остальные нет, с половиной можно договориться кроме кредит кассы, но они насчитаю потом спишут до тела + %+50%пени
Вот у меня такая ситуация брал 10к на 2 недели насчитали 17800 продали укр кредит финанс, эти тоже хотят ту же сумму, но уже месяц как притихли, хотелось бы с ними решить вопрос за тело.
Остались еще швидко гроши (договор на отделении подписывал) тоже притихли, но звонилки каждый раз разные суммы говорят.

Діана2019, от пид@р.

NeAngel, ну хоть денег не брал.
Хай сам,в Киев едет.

Вот у меня такая ситуация брал 10к на 2 недели насчитали 17800 продали укр кредит финанс, эти тоже хотят ту же сумму, но уже месяц как притихли, хотелось бы с ними решить вопрос за тело.
Остались еще швидко гроши (договор на отделении подписывал) тоже притихли, но звонилки каждый раз разные суммы говорят.
вы что-то перепутали...

Діана2019, та отожжж.
Але,там совісті нема.

Ясно.
Попередній тиждень я з ними говорила і пояснювала, що немає грошей зараз. У відповідь чула тільки хамство, натиск та казали,що будуть дзвонити на роботу.
Я їхні погрози про обдзвін знайомих і колег - сказала "дзвоніть вони і так все знають". І тиждень був не дуже веселий,я вся на нервах була.

Скажіть чи логічно їх інгорити поки не закрила борги? Чи краще контактувати з ними?
Лучше игнорить по тому что они вам в голове такую кашу устроят что вы и думать ни о чем другом не сможете, голова переходит в режим "где взять денег" а не где их заработать и пойдете вы по пути многих здесь (будете брать кредиты на пролонгации) и подготовьте родителей так как они работают лучше калов!!! 90% родителей советуют продавать все и даже недвижимость и платить все что насчитали и потом идти в школу пол мыть что бы еще дальше расчитываться.

Лучше игнорить по тому что они вам в голове такую кашу устроят что вы и думать ни о чем другом не сможете, голова переходит в режим "где взять денег" а не где их заработать и пойдете вы по пути многих здесь (будете брать кредиты на пролонгации) и подготовьте родителей так как они работают лучше калов!!! 90% родителей советуют продавать все и даже недвижимость и платить все что насчитали и потом идти в школу пол мыть что бы еще дальше расчитываться.
Вже вистачає тих кредитів, так більше не хочу.
Хочу якось їх всіх закрити і забути,як страшний сон і все.

вы что-то перепутали...
Нет не перепутал в кредиткассе 2-й кредит уже с % брал 10к на 2 недели, проценты вроде 2400, пеня 5400 вроде так получается 17800 хотят с меня.
А ШГ это второй кредит который остался.

Нет не перепутал в кредиткассе 2-й кредит уже с % брал 10к на 2 недели, проценты вроде 2400, пеня 5400 вроде так получается 17800 хотят с меня.
А ШГ это второй кредит который остался.
укркредитфинанс это и есть кредит касса..

хватит оффтопить.
суть темы- как все решить с мфо.

Теж саме сьогодні юрист сказав мої мамі що потрібно до них звонити не ховатися і домовлятися з ними. Вмене не має на данный час такої можливості.... Мати не знає що вмене є займи пішла до нього бо достали дзвінки я обманула сказала що хтось дав номер мій через те звонят не можу росказати правди.
Юриста меняйте однозначно!

Суд пройден лично мной.
Суд виграл,- звонки возобновились.

Лично мое мнение.
Пути разнятся от того делал ли человек пролонгации, как делались пролонгации, какие мфо, какой приходил код ввиде подписи в договоре, как брался кредит(офф или онлайн)

По форуму бачу,що є два шляхи вирішення проблем з МФО:
1. забити і не платити, але змінити всім родичам номери телефонів
2. домовлятись на реструктуризацію(якщо можливо) або збивати до тіла кредиту + % до штрафів.

Все вірно я зрозуміла?

Я в цього всьому нова, тому сорі за дивні питання.

Ясно.

Як вже було сказано тут що кожен вибирає свій варіант я вибрала повний ігнор і ніразу з ними не спілкувалася підуть до суду тоді буду якось викручуватись

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі