Как бросить курить? Бросаем вместе.

• Автор теми Автор теми Svetik 33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 7K
З 15 років курю. Кидала так, щоб на довго - два рази по року. Обидва рази допоміг Табекс. Сигарети стають гавняними на смак й курити не хочеться. Плюс мотивація, малювала в голові відосіки як буду бігати ранками на пробіжку пильними сільськими дорогами, займатися йогою, жерти вівсянку і всі будуть мені заздрити))
Непогана книжка, яку раджу прочитати, яка є у вільному доступі "Бросаем курить за два дня"
Шо по факту. За рік наїла +- 20 кг. Що при моєму рості 156 см майже непомітно. Апетит необузданий, м'ясорубка закривалася тільки вночі і то не завжди. Мої колись прекрасні ноги вкрили багряні розтяжки, яких у мене зроду не було. Моя дупа а-ля Кардашьян злилася з спиною і ногами. Одишка від зайвої ваги (хоча мало би бути навпаки - чисті легені і всі діла). В кутку поселилася швабра для миття підлоги, доти я мила навприсядки.
Але це не саме страшне, як не дивно.
Нервозність. Депресія. Суїцидальні думки. Все на рівному місці. Параноя. 25 днів у місяці в мене був подавлений настрій практично цілий рік. І це реально жорстко коли ти тупо не хочеш жити.
Яка економія, про що ви говорите? Цукерочки, печенюшечки, рибка з пивом (безалкогольним правда), так звані суперфуди для здоров'я - чіа, різне насіння, олії холодного віджиму, водорості, мисо паста і проче ізвращеніє. Фруктиків солодких і побільше. Тонни простої їжі. Це теж гроші. Переключилася на оздоровлення з допомогою їжі. Тіпа. Плюс сюди Карвалол і валеріанка для узбагоєнія нервів. Плюс новий просторий одяг...
В один прекрасний момент я прийшла до висновку, що краще я буду хвора і жива ніж здорова і мертва. Суїцидальні думки, ви ж пам'ятаєте. Раз в тиждень стабільно думала як краще - шарнути нікотинову суміш для вейпу у вену чи піти десь далеко в гори, повіситися там і нехай мене здеруть дикі звірі. Чи снодійне може.. а чи може чадним газом... Фантазії вистачало.
Після більше року того всього пішла в магаз та й купила папірос. Які вони були противні на смак - слми не передати. Кілька тижнів мене від них тошнило, крутилося в голові, але я не здавалася)) і тут
І тут до мене знову прийшла вона - нікотинова залежність. З радістю я одягнула на себе нікотинові кайдани і життя почало набувати сенсу. Почало світити сонечко і співати пташки. Я почала отримувати задоволення від того, що роблю і як живу. Я перестала дойобуватися до чоловіка (йому тре при житті пам'ятник класти, реально). Зараз я зосередилася на схудненні, перейшла на низьковуглеводне харчування, скинула вже 14 кг.
З плюсів некуріння: зуби побіліли були дуже помітно. Навчилася краще пекти хліб і решту. Розширила раціон новими продуктами. Чоловіковий деякий одяг приходився мені впору. Це при тому що в нього 191 см росту. Ну а в мене, як я й писала - 156 см.
Забула додати таку пікантну деталь - в туалет ходила раз в два-три дні. Ніби й хочеш але не можеш. Ну нах*р.
А я уже почти месяц не курю.
Настроение стало вообще супер.
Стала больше смеяться и поднимать настроение другим.
Дипресии нет совсем.
Набрала немного.
3 кг.
Наконец то от меня не воняет сигаретами. Стараюсь больше работать. Чтоб не очень сильно поправиться.
Сначала очень сильно хотелось жрать.
Сейчас уже нет.
И вообще , оказывается что есть жизнь без сигарет.
Мне сейчас намного лучше и легче.
Я даже начала чувствовать , что силы появились.
Ощущения запахов вернулось.
Никогда не начну снова курить.

Дипресии нет совсем.
Набрала немного.
3 кг.
Наконец то от меня не воняет сигаретами. Стараюсь больше работать. Чтоб не очень сильно поправиться.
Сейчас уже нет.
Молодчинка)))?

Дипресии нет совсем.
Набрала немного.
3 кг.
Сейчас уже нет.
Ты, главное, не ешь никаких чиа и киноа. От них , читала, сколько проблем?)

Дипресии нет совсем.
Набрала немного.
3 кг.
Сейчас уже нет.
Супер! Я перший раз як кидала то була невимовно рада і теж настрій був гарний і я гордилася собою. Всім довколишнім сідала на вуха й читала лекції про шкоду куріння. Перших пів року.

А потім якось все пішло на спад. Набрала тоді кг 6-7. Потім мій майбутній муж тіпа теж кинув за компанію. А потім признався, що почав знову. Й чогось це в мене вибило грунт з під ніг. Зрадник і підерас - ось що я про нього думала. Як плювок в душу. Й почала знову. Перша сигарета пішла так, якби того року й не було.

А тепер навпаки - мій уже теперішній чоловік кинув в січні 2019, потім якось я подумала, що досить і мені цього доброго й теж кинула на Табексі. Тепер курю і він не знає. Відомстила. Хоч собі гірше роблю, знаю, але краще так. Не знаю як признатися.
Ну а шо я зроблю, що в мене порушена робота дофамінових рецепторів. Замість них працює нікотин. Нема нікотину - нічого не хочеться, життя втрачає сенс, усе сіре. То я не вигадую щоб виправдати свою безвольність, про це пише в книжках і медичних статтях

Супер! Я перший раз як кидала то була невимовно рада і теж настрій був гарний і я гордилася собою. Всім довколишнім сідала на вуха й читала лекції про шкоду куріння. Перших пів року.

А потім якось все пішло на спад. Набрала тоді кг 6-7. Потім мій майбутній муж тіпа теж кинув за компанію. А потім признався, що почав знову. Й чогось це в мене вибило грунт з під ніг. Зрадник і підерас - ось що я про нього думала. Як плювок в душу. Й почала знову. Перша сигарета пішла так, якби того року й не було.

А тепер навпаки - мій уже теперішній чоловік кинув в січні 2019, потім якось я подумала, що досить і мені цього доброго й теж кинула на Табексі. Тепер курю і він не знає. Відомстила. Хоч собі гірше роблю, знаю, але краще так. Не знаю як признатися.
Ну а шо я зроблю, що в мене порушена робота дофамінових рецепторів. Замість них працює нікотин. Нема нікотину - нічого не хочеться, життя втрачає сенс, усе сіре. То я не вигадую щоб виправдати свою безвольність, про це пише в книжках і медичних статтях
А я - курю. С удовольствием, не кашляю, и не оправдываюсь))

А я - курю. С удовольствием, не кашляю, и не оправдываюсь))
Та я теж ніби, на разі. Хоч мені в голову щось може стрілити в любий момент і я знову піду по Табекс. Ще ото була юзала Вело (нікотинові подушечки), ніби нічо так. Особливо коли нема можливості покурити.

Та я теж ніби, на разі. Хоч мені в голову щось може стрілити в любий момент і я знову піду по Табекс. Ще ото була юзала Вело (нікотинові подушечки), ніби нічо так. Особливо коли нема можливості покурити.
Меня что удивляет : на работе по восемь часов не курю, и не хочется.

Набрала немного.
3 кг.
Не хочу вас демотивувати чи ще щось але помножте 3 кг за нецілий місяць на кількість місяців у році) жор зникає, а привичка жувати залишається. Краще встановіть собі якийсь калькулятор калорій завчасно щоб потім не створювати тему "Як схуднути". Це дуже поширена проблема у колишніх курців. Нікотин пришвидшує обмін речовин і стимулює мускулатури гладкого кишечника. Організм звикає до постійного поступлення нікотину і вже не виробляє його сам. Поки організм пристосується до безнікотинового існування можна нехило так набрати у вазі
Меня что удивляет : на работе по восемь часов не курю, и не хочется.
Бо ви знаєте, що прийдете до дому і відведете душу. Ломка переважно настає тоді коли нема і не передбачається або коли хтось перешкоджає у акті цілющого ритуального димопоглинання

Не хочу вас демотивувати чи ще щось але помножте 3 кг за нецілий місяць на кількість місяців у році) жор зникає, а привичка жувати залишається. Краще встановіть собі якийсь калькулятор калорій завчасно щоб потім не створювати тему "Як схуднути". Це дуже поширена проблема у колишніх курців. Нікотин пришвидшує обмін речовин і стимулює мускулатури гладкого кишечника. Організм звикає до постійного поступлення нікотину і вже не виробляє його сам. Поки організм пристосується до безнікотинового існування можна нехило так набрати у вазі

Бо ви знаєте, що прийдете до дому і відведете душу. Ломка переважно настає тоді коли нема і не передбачається або коли хтось перешкоджає у акті цілющого ритуального димопоглинання
Возможно. Но я обожжжаю себя со всеми вредными привычками)))

Табекс и пластыри пробовала, у меня Пс*хи)
Стаж 6 лет где-то. Алена читала на балконе и курила)
У врача нарколога была, за спиной огромный стенд с пачками сигарет, которые ему оставляли клиенты. Реклама) моей пачкой он не дополнился. Вышла-курю.
Стоматолог после отбеливания зубов просит не курить пару часов. Вышла-курю.
Пошла плавать и на аквааэробику, словила мысль что после занятия не хочется курить. Закрыли бассейн на карантин - курю ?
Начала ходить на море. Похолодало-курю.
Ну, и 2 октября я начала пить свежевыжатые соки. 4го словила мысль что тоже можно и не покурить. Пачка до сих пор на балконе лежит, курила с гостями за компанию 1 сигарету пару дней назад. Утром вместо кофе и сигареты морковно-яблочный сок и всё. Думаю в этой стране морковь и яблоки не закончатся как бассейн и лето)

Да, называется"Лёгкий способ бросить курить")
А нет у него случайно про лёгкий способ бросить долбить?
И зачем себя так мучать и в кабанов превращаться?Курите себе на здоровье.Я курю и вам советую

Останнє редагування:
Моя знайома прочитала книгу Ален Кар-то до того часу курила легкі сигарети,а після книги перейшла на червоні пачки,от помогла книга....

Девочки, кто бросал курить с помощью табекса и наклейки?
В понедельник начала пить их и приклеила себе на руку эту наклейку.
Сегодня уже третий день лечения.
Курила почти пачку сигарет в день.
В понедельник скурила 12 штук.
В вторник скурила 8 штук и пару раз бегала бэкать.
Сегодня скурила всего 3 штуки.
Бэкаю постоянно почти.
Вопрос вот в чём.

Не сделаю ли я себе хуже?
Всё , что съем, потом обратно.
И поможет мне это лечение?

Стаж очень большой.
Посоветуйте пожалуйста мне.
У меня мама бросила с помощью табекса. Пила месяца 3-4

Эхххх.... сигреты-сигаретки... с ними дорого, а без них - скучно? Но если есть желание броситт курить, то бросайте....? Любым удобным и подходящим способом.

Эхххх.... сигреты-сигаретки... с ними дорого, а без них - скучно? Но если есть желание броситт курить, то бросайте....? Любым удобным и подходящим способом.
Спасибо большое.
Уже бросила и не тянет совсем.
Надеюсь, что надолго.

Пила и Табекс, и книгу читала - как курила так и курю, и дня не было без сигарет ( во время табекса и книги)((((((((((((((((((((:dash1:?

Пила и Табекс, и книгу читала - как курила так и курю, и дня не было без сигарет ( во время табекса и книги)(((((((((((((((((((:)dash1:?
А мне на второй день после приёма таблеток, очень сильно тошнить стало.
Я не то что курить, я уже и кушать не могла.
Всё обратно вылетало.
Короче, очень трудно было первую неделю.
А потом и аппетит пришёл и тошнота прекратилась.
Сейчас всё хорошо уже
Утром иногда почему-то вспоминаю о них.
Привычка просто.
Встать и закурить.
Попробуйте ещё раз.
Главное не пропускать ни одной таблетки.
Я даже по две пила иногда.
И мне очень хотелось бросить.

Назад
Угорі