Как бросить курить? Бросаем вместе.

• Автор теми Автор теми Svetik 33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 7K
Стыдно? Свет, ты ж вроде писала, что тяга пропала?
Ага, пропала.
Как только приехала и увидела, что у меня ничего нет, угадай какая мысль мне первая пришла в голову?
Курить...
Но, Слава богу эта мысль меня покинула.

Я би на силі волі "протрималася" рівно одну годину. Не знаю як то в людей получається "триматися" місяць-два-рік. Треба гарно себе психологічно налаштувати на позитив і кайфувати від цього рішення. А "триматися" - то таке. Ну а як станеться так, що знову закурите - то курити і кайфувати, а не дорікати собі за слабохарактерність.

Я би на силі волі "протрималася" рівно одну годину. Не знаю як то в людей получається "триматися" місяць-два-рік. Треба гарно себе психологічно налаштувати на позитив і кайфувати від цього рішення. А "триматися" - то таке. Ну а як станеться так, що знову закурите - то курити і кайфувати, а не дорікати собі за слабохарактерність.
У меня наверное не сила воли, а жадность.
Была в Польше, пачка сигарет там стоит 14 злотых.
Это 98 грн.
Жаба меня задушила.
Да и не только.
Просто в один день так грустно стало.
Вспомнила, как я маленькой голодала с мамой и братом.
Думаю, ниxepа я себе сейчас живу.
И всё....
Бросила, думаю навсегда...
Короче жлоб я...

У меня наверное не сила воли, а жадность.
Была в Польше, пачка сигарет там стоит 14 злотых.
Это 98 грн.
Жаба меня задушила.
Да и не только.
Просто в один день так грустно стало.
Вспомнила, как я маленькой голодала с мамой и братом.
Думаю, них*ра я себе сейчас живу.
И всё....
Бросила, думаю навсегда...
Короче жлоб я...
Ты не жлоб, ты - золотой человечек.

.Svetlana., та воно дійсно дорого виходить. Це була одна з причин чому я кинула. За рік я би прокурила недорогий мотоцикл, який ми не можем купити 5 рік. Я хочу мотоцикл, кінець-кінців))
І ради чого? Збагачуємо табачні корпорації ціною власного здоров"я.

.Svetlana., та воно дійсно дорого виходить. Це була одна з причин чому я кинула. За рік я би прокурила недорогий мотоцикл, який ми не можем купити 5 рік. Я хочу мотоцикл, кінець-кінців))
І ради чого? Збагачуємо табачні корпорації ціною власного здоров"я.
Тебе тоже нравятся моцики?
Я их обожаю.
Люблю гонять на них...
Эх...
Сейчас бы покататься...

.Svetlana., це не реклама, але може якщо буде нестерпно хотітися закурити то спробуйте Velo, вони вже досить поширені і можна купити в звичайних магазах чи ларьках. Почитайте в інтернеті про це.

.Svetlana., це не реклама, але може якщо буде нестерпно хотітися закурити то спробуйте Velo, вони вже досить поширені і можна купити в звичайних магазах чи ларьках. Почитайте в інтернеті про це.
Спасибо большое.
Почитаю

Тебе тоже нравятся моцики?
та після того, як давніше в нетверезому стані упала з чужого й отримала струс мозку то трошки менше стали подобатися. Але душа щемить як бачу. В мене був мопед)

та після того, як давніше в нетверезому стані упала з чужого й отримала струс мозку то трошки менше стали подобатися. Але душа щемить як бачу. В мене був мопед)
Я тоже..
Мечта моя это Сузуки.
Сама хочу пригнать с Польши.
Правда рассторможка меня не много смущает.
Ну, блин, у нас в селе на нём от ментов спокойно можно уйти.
Фиг догонят.

Я смотрю, Вы любите адреналин. Простите, вопрос не по теме , но что такое бритванка?)

У меня был минчак.
Мой первый мотык.
Потом Днепр 11.
Я смотрю, Вы любите адреналин. Простите, вопрос не по теме , но что такое бритванка?)
Я не знаю, но вроде деко для выпечки.
Может ошибаюсь.

Назад
Угорі