Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
1.7 Обе ?Всем привет)
Мамочки, до какого возраста ваш ребенок был на грудном вскармливании?) Интересно ваше мнение.
А ГВ тут до чого?1.7 Обе ?
Но теперь мне нада много денег на зубы ??? которые выкрошились в хлам
Думаю до года отлично будет ,да и вообще ,какая разница кто сколько кормил , ,делайте как вам удобно ))
Коли перейшли на суміш коліки перестали? Моєму 3,5, животик постійно мучає, так втомилася від цього. Мені одна людина казала, що здавала аналізи, то виявилася не сумісність лактози( якось так), лікар сказав не годувати грудним молоком.Старший на гв был месяц. Потом привет стоматит 2 недели мучений по доению мамы и в какой-то момент я сказала фатит. 2-3 до 11 месяцев потом привет отит у мамы бронхит у детей совместное поедание антибиотиков и стоп. 4 до 4 месяцев как еж кололся плакал но жрал кактус. Пока мне не надоело и перешли на смесь и коровье молоко.
Вам виднее лікувала я что нє ?А ГВ тут до чого?
Потрібно вчасно було лікувати...
Мені не видніше...просто висловила свою думку,що ГВ при належному догляді за зубами,ніякого впливу на стан зубів немає...але то таке...не звертайте уваги?Вам виднее лікувала я что нє ?
Старший и младший после перехода на искусственное кормление все стало нормально. Только смесь нужно удачно подобрать. Средние - получилось найти от чего пучит, и на гв не было проблем.Коли перейшли на суміш коліки перестали? Моєму 3,5, животик постійно мучає, так втомилася від цього. Мені одна людина казала, що здавала аналізи, то виявилася не сумісність лактози( якось так), лікар сказав не годувати грудним молоком.
Мамалак спробуйте.Гарно на ГВ допомагає при коліках.Коли перейшли на суміш коліки перестали? Моєму 3,5, животик постійно мучає, так втомилася від цього. Мені одна людина казала, що здавала аналізи, то виявилася не сумісність лактози( якось так), лікар сказав не годувати грудним молоком.
Дякую. Я вже що тільки не давала за рекомендаціями. Зараз хоч не кричить, як раніше, може, скоро пройде.Мамалак спробуйте.Гарно на ГВ допомагає при коліках.
Ну коліки потрібно просто пережити?,тим більше хлопчиків і до півроку можуть турбувати.Дякую. Я вже що тільки не давала за рекомендаціями. Зараз хоч не кричить, як раніше, може, скоро пройде.
Хибна думка.Турбувати можуть як дівчаток ,так і хлопчиків.Ну коліки потрібно просто пережити?,тим більше хлопчиків і до півроку можуть турбувати.
Ну нічого,пройдуть коліки,почнуть лізти зуби...так що тримайтеся???
Можливо...не буду спорити?Хибна думка.Турбувати можуть як дівчаток ,так і хлопчиків.
Думаю, що зуби наздоженуть коліки, чи навпаки, бо в старшого сина почали лізти в чотири місяці. Така наша доля жіноча, переживемо все, аби дітки були здорові.Ну коліки потрібно просто пережити?,тим більше хлопчиків і до півроку можуть турбувати.
Я почти 10 месяцевВсем привет)
Мамочки, до какого возраста ваш ребенок был на грудном вскармливании?) Интересно ваше мнение.
Говорять, що якщо рано лізуть зуби, то погані будуть. Моєму старшому сину 17 р., проте зуби ще ні разу не лікував.Райдуга, у моей в три начали лезть,из моих четырех детей это самые ранние зубки. все надо пережить.мальчики больше мучаются коликами почему то.
Мы с коликами до года промучились и никакие препараты нам не помогали. ((Ну коліки потрібно просто пережити?,тим більше хлопчиків і до півроку можуть турбувати.