До какого возраста ребенок был на ГВ?

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 3K
Мы с коликами до года промучились и никакие препараты нам не помогали. ((
Мені лікар казала, що ніхто не знає від чого ці коліки. Ми теж, що тільки не пробували, але покращення не було. У три місяці він кричати перестав, лише викручується увечері, але вилізла інша проблема - запор.

Мені лікар казала, що ніхто не знає від чого ці коліки. Ми теж, що тільки не пробували, але покращення не було. У три місяці він кричати перестав, лише викручується увечері, але вилізла інша проблема - запор.
Мля....у нас теж саме було у доні.....Малій зараз вже 3 роки,але в раціоні стежу щоб були чорнослив,салат з буряка.А до півроку ми аптеку тільки препаратом біогая виручку чималу зробили.І узі робили.Все в нормі.Сказали переросте.

Мля....у нас теж саме було у доні.....Малій зараз вже 3 роки,але в раціоні стежу щоб були чорнослив,салат з буряка.А до півроку ми аптеку тільки препаратом біогая виручку чималу зробили.І узі робили.Все в нормі.Сказали переросте.
Ви про коліки чи про запор? Друга проблема ніяк не вирішується. Малий на ГВ. Були у педіатра, подивилася, сказала, що животик м'який і не плаче, коли його трогає, тому УЗД не потрібне. Спитала, що їм. Пояснила, що причина може бути в молочних кашах та свинині( їла багато). Сказала, щоб поки виключити з раціону, їсти дієтичне м'ясо. Але всеодно сьогодні 5 день після клізми і результату немає. І чорнослив не допомагає. Не знаю, що робити.

Ви про коліки чи про запор? Друга проблема ніяк не вирішується. Малий на ГВ. Були у педіатра, подивилася, сказала, що животик м'який і не плаче, коли його трогає, тому УЗД не потрібне. Спитала, що їм. Пояснила, що причина може бути в молочних кашах та свинині( їла багато). Сказала, щоб поки виключити з раціону, їсти дієтичне м'ясо. Але всеодно сьогодні 5 день після клізми і результату немає. І чорнослив не допомагає. Не знаю, що робити.
Перша проблема вирішилася у 3 місяця.Купувала Біогаю то трішки легше все проходило,масажі,харчування дієтичне.А от з 2ю проблемою ми справлялися за допомогою гліцеринових свічок.Але це вже був край.Я звернулася до масажиста і вона мені показала комплекс вправ при запорах.Я почала робити вправи.І в нас все до 4 -5 місяців налагодилося.Клізьми не використовувала.Я іх боялася як вогню.З перших днів я давала дитині воду.А інколи навіть свічки не використовувала.Капала лактазік.І через годинку масажик зробила і готово....До цих всих клізьм і всього іншого організм звикає як часто використовувати.Тому треба знайти для дитинки те що ій допоможе...і терпіння терпіння і ще раз терпіння...

Фух,відстаньте від дитини.На ГВ відсутність стільця у дитини до 10 днів,то норма.
Собі клізми робіть і оті свічки в одне місце пхайте!

Старшу годувала півтора роки,меншому зараз 2 місяці,годую сумішшю,молока мало,кричить плаче.Грудь більше для ночі,щоб коли проснеться не ридав,посмакувати і далі спати,а так то пляшечка...Біогая від колік і терпіння,бо бульки пускає,кулак в ротику постійно,ждемо перших зубів,у старшої в 4 місяці 4 штуки зразу...Так що у малого і в 2 місяці не здивуюся...

Фух,відстаньте від дитини.На ГВ відсутність стільця у дитини до 10 днів,то норма.
Собі клізми робіть і оті свічки в одне місце пхайте!
Ого! Ви чого? Я ж не сама вирішили своїй дитині клізьму ставити. Ніяких свічок я не ставлю! Клізму лише раз за приписом лікаря ставила, якщо за 7 днів не сходить, він цього не зробив. А те що до 10 днів у дитина може не бути стільця, то педіатр казала і в інтернеті читала.

Ого! Ви чого? Я ж не сама вирішили своїй дитині клізьму ставити. Ніяких свічок я не ставлю! Клізму лише раз за приписом лікаря ставила, якщо за 7 днів не сходить, він цього не зробив. А те що до 10 днів у дитина може не бути стільця, то педіатр казала і в інтернеті читала.
Все добре.Просто злість на отих "застарілих" педіатрів?

Все добре.Просто злість на отих "застарілих" педіатрів?
Нічого, буває. Педіатр у нас молода дівчина, після закінчення інтернатури. Мені вона подобається. Я сама противник того, щоб діткам клізьми ставити і читала, що часто не можна, тому більше не збираюся цього робити. Дитина почуває себе нормально, тому думаю, що немає сенсу. Усьому свій час.

Попробуйте тыкву отварить и перетереть. Можно в супы добавлять, пюрешки, в каши.

Назад
Угорі