Как бросить курить? Бросаем вместе.

• Автор теми Автор теми Svetik 33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 191
  • Перегляди Перегляди 7K
Супер.
Сегодня уже 4 ий день эксперимента.
Скоро 12.00 не курила ещё.
Съела кучу орехов, леденцов, семечек, печенья.
Курить хочу очеееень сильно.
Не брала сегодня с собой сигарет.
Оказывается, это очень трудно.
купите весы на всякий случай!

Супер.
Сегодня уже 4 ий день эксперимента.
Скоро 12.00 не курила ещё.
Съела кучу орехов, леденцов, семечек, печенья.
Курить хочу очеееень сильно.
Не брала сегодня с собой сигарет.
Оказывается, это очень трудно.
Сигареты нужно брать какое-то время, даже если вообще перестанете курить. Оттого и сложно. Рано решили.)))

Девочки, кто бросал курить с помощью табекса и наклейки?
В понедельник начала пить их и приклеила себе на руку эту наклейку.
Сегодня уже третий день лечения.
Курила почти пачку сигарет в день.
В понедельник скурила 12 штук.
В вторник скурила 8 штук и пару раз бегала бэкать.
Сегодня скурила всего 3 штуки.
Бэкаю постоянно почти.
Вопрос вот в чём.

Не сделаю ли я себе хуже?
Всё , что съем, потом обратно.
И поможет мне это лечение?

Стаж очень большой.
Посоветуйте пожалуйста мне.
перечитывать все страницы не буду - лёгкий способ бросить курить для меня был открытием. Впадлу (некогда или любая другая отговорка) читать - скачайте аудио книгу - она есть в свободном доступе. Лично я пересмотрел отношение к сигаретам в целом и не курю достаточно долго)
Удачи

Admin, теперь главное ни под каким предлогом ни одной сигареты. Иначе пойдет все по новой, но уже с мыслью, что всегда смогу бросить. Я после трех месяцев некурения встретил одного кореша и думаю давай по одной. Ну покурили, я потом опять не курю, как и не было ничего, но в голове же было и есть, что могу себе позволить. Так через дней пять опять его встретил и снова по одной. Дома не курю, на работе тоже. А с ним по одной....Так и пошло-поехало. Так что держись.))))
PS:
а родственник один через год начал курить по новой, а коллега по работе - через три. Не знаю, как они бросали, но вот вернулись.

Сигареты нужно брать какое-то время, даже если вообще перестанете курить. Оттого и сложно. Рано решили.)))
Так я просто боюсь их брать.
Я не сдержусь и закурю это точно.
Блин, я реально сегодня уже пол дня думаю только про эти чортовые сигареты.

Admin, теперь главное ни под каким предлогом ни одной сигареты. Иначе пойдет все по новой, но уже с мыслью, что всегда смогу бросить. Я после трех месяцев некурения встретил одного кореша и думаю давай по одной. Ну покурили, я потом опять не курю, как и не было ничего, но в голове же было и есть, что могу себе позволить. Так через дней пять опять его встретил и снова по одной. Дома не курю, на работе тоже. А с ним по одной....Так и пошло-поехало. Так что держись.))))
PS:
а родственник один через год начал курить по новой, а коллега по работе - через три. Не знаю, как они бросали, но вот вернулись.
Знаю я эту фишку... Буду стараться

Так я просто боюсь их брать.
Я не сдержусь и закурю это точно.
Блин, я реально сегодня уже пол дня думаю только про эти чортовые сигареты.
Ну и что? Ну выкурите сигарету и в очередной раз поймете, что это путь в никуда. Совсем отказываться на первых порах очень сложно.

пять лет назад я бросил курить просто потому что лень было идти в магазин за сигаретами... Два дня провалялся на диване и понял что без сигарет вполне можно обходиться. Никакие табексы и книги так не помогли бы)

Останнє редагування:
Тоже пробовала бросать курить, но только приходит смс с угрозами, руки сами тянуться за сигаретой. Видать, надо сначала нервы подлечить после звонков и смс )))

Десять часов вечера.
1. Не курила целый день.
2. Перестала кушать.
3. Начала просто жрать, всё что можно.
Ложусь сейчас резко спать, чтоб больше не думать про эти сранные сигареты.

Десять часов вечера.
1. Не курила целый день.
2. Перестала кушать.
Я у Вас вірю)))

Десять часов вечера.
1. Не курила целый день.
2. Перестала кушать.
Вы УМНИЧКА! ДЕРЖИТЕСЬ!!!

Я этот вопрос задаю себе каждый день! Но увы, продолжаю
У меня просто ситуации произошла.
Из-за этих гребаных сигарет, получила хорошо по голове. Потом бегала МРТ делала, потому что боли были адские.
Это меня и подтолкнуло бросить курить.
Надеюсь, что получится.
Вы УМНИЧКА! ДЕРЖИТЕСЬ!!!
Спасибо большое.
Шестой день .
Не курю совсем.
Пью таблетки.
Наклейку сдерла.
Стала замечать, что постепенно превращаюсь в маньяка.
Ору на всех...
В хостеле не общаюсь уже ни с кем.
Всё мне не так....
Не так кто то сел, не так сказал или сделал.
Короче , одним словом, истиричка.
Надеюсь, что скоро попустит.
Желание курить есть ещё, но уже не так сильно.
Продолжаю жрать всё , что можно.
Как и советовали, купила весы.
Продолжение следует.....

Останнє редагування:
З 15 років курю. Кидала так, щоб на довго - два рази по року. Обидва рази допоміг Табекс. Сигарети стають гавняними на смак й курити не хочеться. Плюс мотивація, малювала в голові відосіки як буду бігати ранками на пробіжку пильними сільськими дорогами, займатися йогою, жерти вівсянку і всі будуть мені заздрити))
Непогана книжка, яку раджу прочитати, яка є у вільному доступі "Бросаем курить за два дня"
Шо по факту. За рік наїла +- 20 кг. Що при моєму рості 156 см майже непомітно. Апетит необузданий, м'ясорубка закривалася тільки вночі і то не завжди. Мої колись прекрасні ноги вкрили багряні розтяжки, яких у мене зроду не було. Моя дупа а-ля Кардашьян злилася з спиною і ногами. Одишка від зайвої ваги (хоча мало би бути навпаки - чисті легені і всі діла). В кутку поселилася швабра для миття підлоги, доти я мила навприсядки.
Але це не саме страшне, як не дивно.
Нервозність. Депресія. Суїцидальні думки. Все на рівному місці. Параноя. 25 днів у місяці в мене був подавлений настрій практично цілий рік. І це реально жорстко коли ти тупо не хочеш жити.
Яка економія, про що ви говорите? Цукерочки, печенюшечки, рибка з пивом (безалкогольним правда), так звані суперфуди для здоров'я - чіа, різне насіння, олії холодного віджиму, водорості, мисо паста і проче ізвращеніє. Фруктиків солодких і побільше. Тонни простої їжі. Це теж гроші. Переключилася на оздоровлення з допомогою їжі. Тіпа. Плюс сюди Карвалол і валеріанка для узбагоєнія нервів. Плюс новий просторий одяг...
В один прекрасний момент я прийшла до висновку, що краще я буду хвора і жива ніж здорова і мертва. Суїцидальні думки, ви ж пам'ятаєте. Раз в тиждень стабільно думала як краще - шарнути нікотинову суміш для вейпу у вену чи піти десь далеко в гори, повіситися там і нехай мене здеруть дикі звірі. Чи снодійне може.. а чи може чадним газом... Фантазії вистачало.
Після більше року того всього пішла в магаз та й купила папірос. Які вони були противні на смак - слми не передати. Кілька тижнів мене від них тошнило, крутилося в голові, але я не здавалася)) і тут
І тут до мене знову прийшла вона - нікотинова залежність. З радістю я одягнула на себе нікотинові кайдани і життя почало набувати сенсу. Почало світити сонечко і співати пташки. Я почала отримувати задоволення від того, що роблю і як живу. Я перестала дойобуватися до чоловіка (йому тре при житті пам'ятник класти, реально). Зараз я зосередилася на схудненні, перейшла на низьковуглеводне харчування, скинула вже 14 кг.
З плюсів некуріння: зуби побіліли були дуже помітно. Навчилася краще пекти хліб і решту. Розширила раціон новими продуктами. Чоловіковий деякий одяг приходився мені впору. Це при тому що в нього 191 см росту. Ну а в мене, як я й писала - 156 см.
Забула додати таку пікантну деталь - в туалет ходила раз в два-три дні. Ніби й хочеш але не можеш. Ну нах*р.

Останнє редагування:
З 15 років курю. Кидала так, щоб на довго - два рази по року. Обидва рази допоміг Табекс. Сигарети стають гавняними на смак й курити не хочеться. Плюс мотивація, малювала в голові відосіки як буду бігати ранками на пробіжку пильними сільськими дорогами, займатися йогою, жерти вівсянку і всі будуть мені заздрити))
Непогана книжка, яку раджу прочитати, яка є у вільному доступі "Бросаем курить за два дня"
Шо по факту. За рік наїла +- 20 кг. Що при моєму рості 156 см майже непомітно. Апетит необузданий, м'ясорубка закривалася тільки вночі і то не завжди. Мої колись прекрасні ноги вкрили багряні розтяжки, яких у мене зроду не було. Моя дупа а-ля Кардашьян злилася з спиною і ногами. Одишка від зайвої ваги (хоча мало би бути навпаки - чисті легені і всі діла). В кутку поселилася швабра для миття підлоги, доти я мила навприсядки.
Але це не саме страшне, як не дивно.
Нервозність. Депресія. Суїцидальні думки. Все на рівному місці. Параноя. 25 днів у місяці в мене був подавлений настрій практично цілий рік. І це реально жорстко коли ти тупо не хочеш жити.
Яка економія, про що ви говорите? Цукерочки, печенюшечки, рибка з пивом (безалкогольним правда), так звані суперфуди для здоров'я - чіа, різне насіння, олії холодного віджиму, водорості, мисо паста і проче ізвращеніє. Фруктиків солодких і побільше. Тонни простої їжі. Це теж гроші. Переключилася на оздоровлення з допомогою їжі. Тіпа. Плюс сюди Карвалол і валеріанка для узбагоєнія нервів. Плюс новий просторий одяг...
В один прекрасний момент я прийшла до висновку, що краще я буду хвора і жива ніж здорова і мертва. Суїцидальні думки, ви ж пам'ятаєте. Раз в тиждень стабільно думала як краще - шарнути нікотинову суміш для вейпу у вену чи піти десь далеко в гори, повіситися там і нехай мене здеруть дикі звірі. Чи снодійне може.. а чи може чадним газом... Фантазії вистачало.
Після більше року того всього пішла в магаз та й купила папірос. Які вони були противні на смак - слми не передати. Кілька тижнів мене від них тошнило, крутилося в голові, але я не здавалася)) і тут
І тут до мене знову прийшла вона - нікотинова залежність. З радістю я одягнула на себе нікотинові кайдани і життя почало набувати сенсу. Почало світити сонечко і співати пташки. Я почала отримувати задоволення від того, що роблю і як живу. Я перестала дойобуватися до чоловіка (йому тре при житті пам'ятник класти, реально). Зараз я зосередилася на схудненні, перейшла на низьковуглеводне харчування, скинула вже 14 кг.
З плюсів некуріння: зуби побіліли були дуже помітно. Навчилася краще пекти хліб і решту. Розширила раціон новими продуктами. Чоловіковий деякий одяг приходився мені впору. Це при тому що в нього 191 см росту. Ну а в мене, як я й писала - 156 см.
Забула додати таку пікантну деталь - в туалет ходила раз в два-три дні. Ніби й хочеш але не можеш. Ну нах*р.
Это самый впечатляющий пост о пользе курения, который я читала в своей жизни. Особенно та часть, где Вы заставляли себя курить. Отдельное спасибо за противное описание здорового питания. А, вообще, соглашусь с Вами, пусть каждый живёт, как хочет и если вредные привычки приносят удовольствие, то по умолчанию становятся полезными)

Это самый впечатляющий пост о пользе курения, который я читала в своей жизни. Особенно та часть, где Вы заставляли себя курить. Отдельное спасибо за противное описание здорового питания. А, вообще, соглашусь с Вами, пусть каждый живёт, как хочет и если вредные привычки приносят удовольствие, то по умолчанию становятся полезными)
Знаєте, я двома руками за ? здорове харчування. Зараз в моєму раціоні немає солодкого, мучного, картоплі, рису білого, мала кількість смаженого. Як немає отих розрекламованих чіа й спірулін, синтетичних вітамінів і противної зеленої гречки. Схиляюся до думки, що треба їсти максимально те, що росте в нашому кліматі. На кухні проводжу значно менше часу. Мінімум. Яйця відварила, творогу від сусідки поклала, помідорку з городу порізала й вечеря готова.

Назад
Угорі