Noveli
Форумчанин
- Дописи
- 945
- Реакції
- 301
- Бали
- 223
Noveli не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А вы писали,что много займов. Может есть какой-то где на длительный срок дают? 20000 вы написали, это без пени тело только?Ні не приіжали. Але боюсь іх так як і всі ,через іх методи спілкування якось в мене просрочився перший раз займ в швидка лохівочка і звонить номер я підняла на тому кіці дроту людина якщо можна так іі назвати таку єресь несе про батьків дитину, я слухала говорила культурно, а пітім питаю скільки тобі су...а платять щоб ти так розмовляв, а він мені що мене і вивезуть і в всі дири мене, я йому кажу вже гіршоі дири нема ніж ти. Не плачу і нині той займ лохівочка, але скажу я взагалі людина не конфліктна просто чіпати батьків і дітей моіх не треба платити не буду. В мене там борг фігня 700-800 грн, притому що є 20000 в іншій оргізаціі. Я б могла закрити і забути, але такі розмови забувати не збираюсь. Мікро займи о...ли такі відсотки вони відбивають своі гроші як мінімум 300% притому що є не повернення. Я розумію що кожен з нас сам туди заліз, і що тепер ми в 90х ?дзвонять мало освідчені дибіли і будуть вибивати гроші.