Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я працювала на сільсоветі а там їм ненравилося постояні звонки угрози суд але я чула що вони і так звонять що я вже непрацюю
Не зовсім зрозуміла!?!
Вы мне?Не зовсім зрозуміла!?!
Та мала на увазі, чи видають Ваші МФО щось новеньке, чи вже попустились? І наскільки пам'ятаю були якісь два неадекватні МФО...закрили іх чи забили!?!Просто не хотіла вже цю тему "засоряти")Kristinadg, про що в ЛК написати?
Ой, ні, нечайноВы мне?
Ааа)Та мала на увазі, чи видають Ваші МФО щось новеньке, чи вже попустились? І наскільки пам'ятаю були якісь два неадекватні МФО...закрили іх чи забили!?!Просто не хотіла вже цю тему "засоряти")
Ой, ні, нечайно![]()
Я вже реально незнаю що робити.З роботи уволили і мене і чоловіка тому що названювала мфо.Роботу неможемо знайти дома вже реально немає що їсти жаль дітей.родичі друзі отвернулися із за постоянних угроз.што делать я неуявляю
Почку продавать не нужно, а ревизию сделайте, поверьте Вы серавно что то найдете среди барахла, что можно продать.Когда жила бабуся вона все продала.думаю почку продати
Нормальная сестричка..В общем такая ситуация , как только начались просрочки , я не брал трубку ,начали звонить сестре . Она мне предложила выписаться из квартиры на время , я объяснил что это бессмысленно . Ей и дальше наяривают. Я ей говорил ,что максимум что будет , это суд который обяжет выплатить тело кредита, а так будут доставать звонками и угрозами . В свою очередь сказала,что если Я не порешаю с долгами, то ее муж порешает со мной ( что под этим понимать понятия не имею ) . Сегодня она звонил и предлагает уже не выписаться ,а переписать мою часть квартиры на кого то , Уже говорит о том ,что я ей говорил,что у меня два залоговых кредита !!! Что выселят отца и тд . Я очень прошу помощи женской половины форума , чтоб позвонили ей и сказали ,что никто ничего не отберет , что кредиты в интернете не могут быть залоговыми( тем более без согласия второго владельца) . Если кто готов помочь , напишите в личные сообщения, я наберу Вас и дам номер сестры, спасибо !
Так один в один ситауція , переживає що батю алкаша виселять за мої борги , а мені пропонує свою частку на когость близького переписатиИннокентий, У Вас сестра наче сестра мого чоловіка.От нам наші борги жити не заважають ,а вона ж ніяк не угомониться ,все переживає ,що в неї майно її заберуть і дитину викрадуть за наші борги.І нічого вона чути іншого не хоче.Це такий тип людей і нічого ти їм не докажеш. Ну хочеться людині так думати ,нехай собі думає. А в чоловіка тепер просто немає сестри.
Так , і є . Не вірить ні одному моєму слову . Поки що, поговорив по телефону з Shanti , описав їй ситуацію , сказала подзвонить сестріИннокентий, У Вас сестра наче сестра мого чоловіка.От нам наші борги жити не заважають ,а вона ж ніяк не угомониться ,все переживає ,що в неї майно її заберуть і дитину викрадуть за наші борги.І нічого вона чути іншого не хоче.Це такий тип людей і нічого ти їм не докажеш. Ну хочеться людині так думати ,нехай собі думає. А в чоловіка тепер просто немає сестри.
Иннокентий, Якщо хочете я на днях можу їй зателефонувати ,але скажу Вам відразу це все не дасть того результату на який Ви сподіваєтеся. Бо це такий тип людей ,що ти їм для головою об стінку бийся, до них всерівно не дійде .