Mila777
Форумчанин
- Дописи
- 1295
- Реакції
- 1815
- Бали
- 698
Mila777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пишите в нбу,они списывают .реально.Та поставте тату блокіратор і все, нащо заяву писать на дзвінок. В мене 19 мфо я не спілкуюсь з ними і все добре і батьки не спілкуються
Я брав в них акційний кредит 8 тис мав відати 10 тис. Вони щось замутили і незміг зайти в кабінет і мені нарахували 24 тис. Я за 12 тис зробив пролангацію і послав їх. Сказав що розрахувався. Але ці тварі вже 82 тис нарахавула за 2 місяці.Заплатив 12 тис і я ще должен виходить. Кончена контара
В нацком и нбу с пруфами переписки ,чеков и т.дВ начале года Премиум Актив договорилась о реструктуризации, сделала 4 платежа на общую сумму 5 000.тело кредита 3 000.
Теперь же зарывают телефон , и требуют оплатить 15.
Я показываю платёжки они мне говорят, что раз условия реструктуризации были нарушены деньги не защитываються.
Переписку с сотрудником показывала , вот только тогда мне письмо не отправили , гарантийку.
Сейчас ссылаются на то что гарантийку нет, значит типо не заплатила!
Что делать в этой ситуации?
В нацком и нбу с пруфами переписки ,чеков и т.дВ начале года Премиум Актив договорилась о реструктуризации, сделала 4 платежа на общую сумму 5 000.тело кредита 3 000.
Теперь же зарывают телефон , и требуют оплатить 15.
Я показываю платёжки они мне говорят, что раз условия реструктуризации были нарушены деньги не защитываються.
Переписку с сотрудником показывала , вот только тогда мне письмо не отправили , гарантийку.
Сейчас ссылаются на то что гарантийку нет, значит типо не заплатила!
Что делать в этой ситуации?