Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
І чому відразу треба про свою доньку/дружину думати найгірше, приплітаючи кримінал та розпусту 🤯 Не розумію
Вы знаете, я сегодня рассказала мужу про ситуацию Наталии, так он стал но сторону её мужа...😳, не ожидала!! Правда осудил что разбазарил всем

понимаю что я ничего не умею кроме как свой офисной душниловой работы и грустно..
Есть курсы, платные которые можно скачать за очень недорого или вообще бесплатно. Таким образом попробуйте найти себя для чего-то нового.

Автор, як ви, хвилюємося.. тримайтеся, все мине, але такого трешу вже не забереш...все буде добре в кінці кінців, може і посміхнетеся колись...

А ещё поняла что у меня какая то дурная специальность и работа. Вот 20 лет проработала на одном месте и сейчас при поиски дополнительного заработка понимаю что я ничего не умею кроме как свой офисной душниловой работы и грустно....
Я 14 років головним бухг. Але начудила так, що тільки дурепи так можуть. А живу закордоном в Чехії. Тут теж велика інфляція,праці для жінок мало. День і ніч думаю де ще заробити. Але платять мізер і то треба довго шукати. Плюс дитина мала, треба вводити до школи та забирати. А думки з'їдають. Треба окрему тему створювати про те, що відчувають такі як ми. Які бувають панічні атаки.

Я 14 років головним бухг. Але начудила так, що тільки дурепи так можуть. А живу закордоном в Чехії. Тут теж велика інфляція,праці для жінок мало. День і ніч думаю де ще заробити. Але платять мізер і то треба довго шукати. Плюс дитина мала, треба вводити до школи та забирати. А думки з'їдають. Треба окрему тему створювати про те, що відчувають такі як ми. Які бувають панічні атаки.
И у вас тоже долги по мфо?

Я мала на увазі посміхнетесь якою були ядерною колись, в може це виявиться початок чогось кращого. Такі історії тут теж є

Ваша історія вразила багатьох 😔 тримайтесь💪 з часом все минеться ,неприємний досвід ,але досвід 😉

Ахах і запросити МФО по черзі 🤣
Обойдутся, этот праздник встречи не для них))) мы будем сплетничать о них😆

А ещё поняла что у меня какая то дурная специальность и работа. Вот 20 лет проработала на одном месте и сейчас при поиски дополнительного заработка понимаю что я ничего не умею кроме как свой офисной душниловой работы и грустно....
Сколько вам лет? Ведь ни когда не поздно заняться чем-то новым

Назад
Угорі