Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Так, зізнавайтеся) це у Вас такий експеримент?))
Це колись бачила що журналістка писала репортаж про повій, і щоб набрати матеріал влаштувалася в бордель.
Може й Ви так психологію вивчаєте , під прикриттям🫣
Так ніби ж філософія.

Так поділіться...
Про Гітлера та нацистів. Я не шуткую 🤣

Так, зізнавайтеся) це у Вас такий експеримент?))
Це колись бачила що журналістка писала репортаж про повій, і щоб набрати матеріал влаштувалася в бордель.
Може й Ви так психологію вивчаєте , під прикриттям🫣
Хотіла б я, щоб це було правдою 🤣

Пупупу.. 🤔 Ви дуже багатогранна особистість 😂
Трохи є 🤣 Дурнуватості по життю 🤣

Цікаво постать для вивчення та ідеологія. Дехто і зараз користується його методами:(
Дивно, як його син не продовжив батькову справу 🙃

Трохи є 🤣 Дурнуватості по життю 🤣

Дивно, як його син не продовжив батькову справу 🙃
ТО добре що не продовжив
Манія це залежність, це те що приносить задоволення. Щось я не читав що Ви отримали якесь задоволення від процесу:)

ТО добре що не продовжив

Манія це залежність, це те що приносить задоволення. Щось я не читав що Ви отримали якесь задоволення від процесу:)
О, так))

Факт в тому, що через мене всі пересварились) Його батьки, мої батьки… Все пішло шкереберть. Якийсь повний дефолт у всьому.

Тут писав один форумчанин що кредити закрив. Але після того не було радості а якесь спустошення:) Мабуть люди отримують задоволення від процесу вирішення проблем і сплати боргів, а коли нема боргів то сумно:)
В мене щось схоже, якщо нема проблем впадаю в депресію)) А так постійно двіж якийсь, абсурдно звучить, але так і є)

В мене щось схоже, якщо нема проблем впадаю в депресію)) А так постійно двіж якийсь, абсурдно звучить, але так і є)
А я впадаю в депресуху когда нет денег)) и вот тут палка с двух сторон:
С одной, нет мфо-есть деньги
А с другой задерживаю зп- нет денег. А кто поможет? Мфо)

О, так))

Факт в тому, що через мене всі пересварились) Його батьки, мої батьки… Все пішло шкереберть. Якийсь повний дефолт у всьому.
Я дуже рада що ви помиритись з чоловіком,але всі переконатись не через Вас ,а через те зо хтось виніс "сор із ізби"..... надо було тихо спокійно поспішають усе самим..... А не підняти на вуха пів країни.

А я впадаю в депресуху когда нет денег)) и вот тут палка с двух сторон:
С одной, нет мфо-есть деньги
А с другой задерживаю зп- нет денег. А кто поможет? Мфо)
В мене теж схоже. Були ситуації що на карті лишалось гривень 500, і гроші мали надійти днями. Але хватала якась панічка- раптом щось станеться нехороше, або в лікарню треба буде а я без грошей. І що- правильно, лізу в якусь мфо, щоб взяти 2-5 тисяч. Через пару днів кошти надходять, і здавалося б- ну поверни ж одразу оті кредитні кошти поки є з чого. Але ні, я так не роблю. Я тягну до останнього. А коли настає час «розплати», то і грошей вже немає, ні кредитних, ні моїх🤦‍♀️ І далі що?- привіт інша мфо..

В багатьох з нас так.

Я на це вирішив дивитися по іншому.

Якщо ви в таких питаннях проти мене і якщо дзвінки вам, це кінець світу. То так тому і бути.

До побачення.

В мене теж схоже. Були ситуації що на карті лишалось гривень 500, і гроші мали надійти днями. Але хватала якась панічка- раптом щось станеться нехороше, або в лікарню треба буде а я без грошей. І що- правильно, лізу в якусь мфо, щоб взяти 2-5 тисяч. Через пару днів кошти надходять, і здавалося б- ну поверни ж одразу оті кредитні кошти поки є з чого. Але ні, я так не роблю. Я тягну до останнього. А коли настає час «розплати», то і грошей вже немає, ні кредитних, ні моїх🤦‍♀️ І далі що?- привіт інша мфо..
Я теж дуже цього боюсь. Але пообіцяла, що більше в таке не влізу…

Во во) именно так и у меня было))
Берешь чужие, отдаешь свои))

Назад
Угорі