Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Завтра закрию останні 3… Бо з цими лімітами - то капець. Почала вже закривати з братової карти - то не хоче пускати. Кожен раз треба в Приват дзвонити, там купа питань, перевірка… Коротше, закрити 1 кредит - треба хвилин 30…
Машину заработаете, не расстраиваетесь. Главное что бы наладилось все в семье. Думаю муж потом остынет и купит вам лучше машинку👌
Главное не влазьте больше никогда, даже 100 гривен!

За день) Перекуп забрав. Вона була в дуже хорошому стані

Тепер тільки спогади лишились від моєї ласточки🥲 ех… але навіть це не так важко, як ті моральні тортури, що я пережила і переживаю
Я не могу ничего сказать...
Или не хочу.

Напомните, муж продал Вашу тачку за Ваши долги? Я правильно понимаю?

Це ще ж не кінець… Поки не оновиться КІ, і там нічого не буде висіти, ніхто не заспокоїться. А це може бути до місяця

Может действительно подключите платную услугу в УБКи систему фриз чтоб вам автоматом были отказы
Думаю, так і зроблю. Щоб всі були спокійні

Це ще ж не кінець… Поки не оновиться КІ, і там нічого не буде висіти, ніхто не заспокоїться. А це може бути до місяця

Думаю, так і зроблю. Щоб всі були спокійні
Так и для Вас будет спокойно....потому что некоторые на форуме считают что когда за них платят это их ничему не учит....

Та він думав, що ще й будинок доведеться продавати… Що там більше 100 тисяч доларів🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Так йому «розумні» люди сказали…
Пзц

Так и для Вас будет спокойно....потому что некоторые на форуме считают что когда за них платят это их ничему не учит....
Так тут не за авторшу заплатили, а ее машиной за ее долги...
Поправьте, если неправ.
Причем видимо долги со всеми %% и перекуп явно сбил цену прилично.

Я не могу ничего сказать...
Или не хочу.

Напомните, муж продал Вашу тачку за Ваши долги? Я правильно понимаю?
Так . Все справедливо… Просто важкувато зараз буде пристосуватись до нових умов життя. Я лише 4 рази на тиждень возила дітей на танці. Ну нічого. Люди ж якось живуть , їздять громадським транспортом. Коли ми тільки одружились, в нас взагалі нічого не було. Зйомна квартира і вчительські зарплати. Тому, мені нічого не лишається, як надіятись , що колись моє життя повернеться до того рівня, що було ДО кредитів

когда за них платят это их ничему не учит....
Не учит.
Совершенно

Так . Все справедливо… Просто важкувато зараз буде пристосуватись до нових умов життя. Я лише 4 рази на тиждень возила дітей на танці. Ну нічого. Люди ж якось живуть , їздять громадським транспортом. Коли ми тільки одружились, в нас взагалі нічого не було. Зйомна квартира і вчительські зарплати. Тому, мені нічого не лишається, як надіятись , що колись моє життя повернеться до того рівня, що було ДО кредитів
Я ничего не буду писать, кроме того, что я искренне Вам сочувствую...

Вернется) работу вы не потеряли, мужа дай Бог тоже, дом есть, дети растут здоровые. Вы потеряли нервы и машину. Это ерунда.

Пзц

Так тут не за авторшу заплатили, а ее машиной за ее долги...
Поправьте, если неправ.
Причем видимо долги со всеми %% и перекуп явно сбил цену прилично.
Так, борги закрили з усіма відсотками. Дзвонила до кожної контори, просила трохи скинути. То лиш Треба кредит і Легко кредит списали по 500 грн)) А так всі говорили, що акцій зараз нема ніяких, а щоб пішли на тіло, треба 1-2 місяці просрочки (хоча я й так це знала) І ціну збили, звичайно. На тисячі 2-3… Але то вже таке.

Не учит.
Совершенно
Может Вы и правы.... Но я буду стараться из за всех сил расплатиться с оставшимся и больше никогда туда ногой... Да мама помогла,но у меня не богатая семья и мама одна работает и я знаю что мне больше никогда не сможет помочь.

Может Вы и правы.... Но я буду стараться из за всех сил расплатиться с оставшимся и больше никогда туда ногой... Да мама помогла,но у меня не богатая семья и мама одна работает и я знаю что мне больше никогда не сможет помочь.
И понимаю что будет тяжело,но ищу дополнительно работу может пока на выходные.... Хоть что то

А ещё поняла что у меня какая то дурная специальность и работа. Вот 20 лет проработала на одном месте и сейчас при поиски дополнительного заработка понимаю что я ничего не умею кроме как свой офисной душниловой работы и грустно....

Назад
Угорі