Щоденник Чому бідний – бо дурний, чому дурний – бо бідний

• Автор теми Автор теми ktten
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня, я вляпалась в цю яму так само як всі(
Я молода та не дуже розумна, вже пару років намагаюсь вирішити проблеми з кредитами.
Спочатку все виходило у було під контролем, але в один момент пішли зміни робот, затримки по зарплатам та припадання декількох платежів на один день. Були дзвінки батькам, погані тепер відносини....

Зараз маю з боргів: кк(залучили стимул), є-гроши, манівео, алекс, нові кредити, топ1, мікрокеш, санкредіт, кредит+.
У еапб та финтеха договори зе-кредіт, клік та швидкогроши.

Зараз намагаюсь і закрити борги, і жити, а не виживати.
Сьогодні закрила біткепітал з невеликою знижкою.

Як ціль поставила собі закрити борги до кінця року і стати вільною, молодою та щасливою. Цей щоденник потрібен в перу чергу, щоб не відчувати себе одною та якрюсь не правильною.
4 роки, на початку переплачувала до фіга, а потім після декількох дуже негарних дзвінків реально вибісили і на цьому історія закінчилась.
Що можу сказати: оточення просіється, відпаде непотріб. Потім пройде і то саме оточення про все забудуть (майже всі), але то оточення вже буде на фіг не потрібно.

Саме головне:

пепевипуск карт;

-ігнор дзвінків поки не дадуть норм умови;

-ніяких реструктуризаціїй, принаймні на невигідних умовах , тут дивіться самі(раніше взагалі це слово було невигідним, як зараз- не знаю);

ніяких пролонгацій;

- не просити в борг у нікого, відмовлятися, якщо близькі запропонують закрити;

-не виправдовуйтесь перед оточенням і не обіцяйте все скоро закрити. Так, влізла, номера не давала, відправляйте в поліцію;

-у випадку судів звертайтесь до адвокатів форуму;

-не звертайте увагу на тих, хто обіцяє "порішати питання" дзвінків, умов і т.д.

Я вляпалась десь в 10-12 шаражок мфо, деякі закрила.

Все буде гуд, нас дофігіща, якщо що.

Я взагалі ще вирішила, що раз на місяць буду виділяти фіксовану сумму на щось, щоб себе радувати.

По стимулу не знаю, зо робити. Начебто лист відправили, але забрати не можу, на електрону пошу не надсилають( Не хочу, щоб хтось з родичів забрав, бо не поясниш, що це просто лякалка. Бо від мфо вже були, а тут від контори адвокатської

Я взагалі ще вирішила, що раз на місяць буду виділяти фіксовану сумму на щось, щоб себе радувати.

По стимулу не знаю, зо робити. Начебто лист відправили, але забрати не можу, на електрону пошу не надсилають( Не хочу, щоб хтось з родичів забрав, бо не поясниш, що це просто лякалка. Бо від мфо вже були, а тут від контори адвокатської
Про себе радувати підтримую 💯

Через 2 тижні закриваю е-гроши(прадали вже) зі знишкою.
Оформила скриньку на цукрпошті, щоб не надсилали листи на адресу

АФК надіслали смс сестрі, з якою я вже не спілкуюся( це її вибір)
Назвала конченою.

Іноді просто хочется повіситись і все

всім
Нададуть шарагам довідку про смерть і більше від мене не буду проблем
Це іде в розріз Вашій цілі:

"Як ціль поставила собі закрити борги до кінця року і стати вільною, молодою та щасливою."

тому сконцентруйтесь будь ласка на ній. :)

Померти завжди встигнете, а от стати вільною, молодою та щасливою над цим треба попрацювати зараз)

Важко, іноді думки що буде краще щось собою зробити можуть тривати до декількох діб.
Партнеру дуже стидаюся сказати, хоч і знаю, що він допоможе. Він і так іноді як до дитини ставится, бо він старший за мене.

Важко, іноді думки що буде краще щось собою зробити можуть тривати до декількох діб.
Партнеру дуже стидаюся сказати, хоч і знаю, що він допоможе. Він і так іноді як до дитини ставится, бо він старший за мене.
Це треба сприйняти і цей шлях треба пройти нам всім, так як ми вже звязалися з цими шарагами. Якщо ви розскажете це буде краще, ніж щось приховувати, повірте.
Правда навпаки збільшить довіру і ви зможете отримати підтримку.
Я приховував, нічого доброго з того не вийшло.

Я
АФК надіслали смс сестрі, з якою я вже не спілкуюся( це її вибір)
Назвала конченою.

Іноді просто хочется повіситись і все
Я розумію що вам важко, всі форумчанини через це пройшли. Але такими висловлюваннями типу: повішуся, накладу на себе руки - це по-перше нічого не вирішить і взагалі кредити це найменше за що переживати треба (мы живемо в Україні, у нас війна на хвилиночку), а по-друге це не позиція дорослої людини яка бере відповідальність за свої вчинки. Візьміть себе в руки і дійте. Тим більше що у вас немає доставучих до суду МФО. Всім зараз важко і ви не одна така. Прийміть ситуацію такою якою вона є, і просто ігнорте до тих пір поки не запропонують вигідні пропозиції для вас.

Ладно, роскажу як було в мене.
Я дуже ретельно все приховував. Ну насправді дуже, тому що ніхто не міг підкопатися. Окремі телефони, окремі картки, окремі заробітки....
Але перейдемо до моменту коли всі про все дізналися))
В той самий день моя дружина розвалила мені кабіну глиняним горнятком з усіма наслідками кровіща, шви, гематоми))
Але в результаті зі всього мого оточення тільки вона мене підтримала в результаті. Тому якщо це ваша людина вона вас обовязково підтримає)

Ладно, роскажу як було в мене.
Я дуже ретельно все приховував. Ну насправді дуже, тому що ніхто не міг підкопатися. Окремі телефони, окремі картки, окремі заробітки....
Але перейдемо до моменту коли всі про все дізналися))
В той самий день моя дружина розвалила мені кабіну глиняним горнятком з усіма наслідками кровіща, шви, гематоми))
Але в результаті зі всього мого оточення тільки вона мене підтримала в результаті. Тому якщо це ваша людина вона вас обовязково підтримає)
Доброго дня. Вибачте, а як так сталося, що всі дізналися? Почалися дзвінки рідним?

Доброго дня. Вибачте, а як так сталося, що всі дізналися? Почалися дзвінки рідним?
Я був сумлінним платником, але я замахався їм платити. прислухався до поради форума що треба виходити на прострочку бо інакше з цього не вилізу. Відповідно треба було признаватися бо ппочалися перші прозвони

Взагалі по афк дуже дивно, вони ніби тільки сестрі надіслали, бо більше ніхто не писав про це

Змогла зізнатися хлюпцю, що маю проблему з кредитами та він дуже спокійно відреагував, сказав, що таких людей дуже багато і що не треба цього стидатися
А ще почав дзвонили робот санкредіт мені і говорити щоя контактна особа. Дуже кумедно)))

Назад
Угорі